Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mahmut Bizi Aşktan soğutamazsın
    Sogudum diyinc sak diye biri karsina cikar Mahmut, tecrübe var burda
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bencede Fazla iiylik yapiyorsun
      Senin ufukta varmi birseyler
      şu aralar ufuğumu bende kapadım senin gibi talihsizlikleri bende yaşadım ama hala umutluyum
      ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Aşıklar harika bir şiir. Dinleyin mutlaka...

Kelimelerin Kifayesiz Kaldırıgı Bir Şiir talha bora öğe - İkbal gürpınar korkmuyorum seni sevmekten namı değer gölge

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aşıklar harika bir şiir. Dinleyin mutlaka...

Kelimelerin Kifayesiz Kaldırıgı Bir Şiir talha bora öğe - İkbal gürpınar korkmuyorum seni sevmekten namı değer gölge

.
          Süpermiş,harbiden...

Yorum

• Almanca veya İngilizce etkileyici aşk şiiri aranıyor
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Nazım Hikmet'in çeviri şiirleri işe yaramadı mı?

Yorum

• Aradığım şiirleri bulamadım
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Davut Güloglundan Yarali kalbim Benim gici Ask Acisi Ceken herkese gelsin
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Davut Güloğlu'ndan bana hiçbir şey gelmesin mümkünse
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Allah seni Bildigi Gibi yapsin Selim

Yorum

• Mahmut Bende Sana Şeref Kara'dan Zalim Almanya'yı Gönderiyorum..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Davut Güloglundan Yarali kalbim Benim gici Ask Acisi Ceken herkese gelsin
                          Aşkımdan ölsemde dinlemem o adamı
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Kubilar bekle Pazar gunu trabzona Gönderirsin yda cumartesi IStanbula

Yorum

• Döndüğüm sokağın köşe başında olmayacaksın..saydığım kaldırım taşlarından haberin de olmayacak hiç bir zaman..

geçmeyeceksin bile !
                              o sokaklardan
                              altında sohbet ettigim çınarın varlıgını bilmeyecek,sana dair bildiklerini
                              duyup,şaşırmayacaksın..

Susmazken yüreğim, sen sessizliğimin bile farkına varmayacaksın..

yanlış anladın sen beni
                              belki, ben seni
                              ne fark ederki
                              ne karşı pencerenin silueti
                              ne sokak lambasının altındaki
                              gölgesi olacaksın..

hiç susmazken yüregim sana
                              sen sessizligimin bile farkına varamayacaksın
                              bütün hayat seni düşünürken
                              zaman hep sana bölünürken
                              yelkovan sana döner
                              akrep seni ararken
                              sen,

hayatımın hiç bir anında olmayacaksın
                              yanlış yerde bıraktın beni
                              belki,ben seni

ne fark ederkii..
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Hayal kırıklığı nedir? bilirmisin? ben biliyorum..
                                Sen gerçekten biliyor musun hayal kırıklığını? Mutsuzluk , üzüntü değil hayal kırıklığı...
                                Uzandığın her el geri çekilir ve sana uzatılan her el seni diplere çekmeye gelmiştir. Ve sen neyin doğru neyin yanlış olduğunu duyumsamaz bir halde boş gözlerle bakarsın hayata... Hayat sandığın koca yalana ...
                                Birer birer dökülür incilerin...Yalan bir yerden hayatına girmiştir çünkü... Bir yerlerden sarmaya başlar kötülük tüm bedenini, ruhunu. Öfken nefret olur artık ve sevdan ateş. Hissetmekten korkarsın . Hislerin bir bıçak darbesi kadar sivri ve acıtıcıdır artık . Ve o kadar çok incinmiştir ki yüreğin, artık bir yüreğin olup olmadığını dahi hatırlayamayacak kadar derine itmek istersin anıları ...

seni inciten oydu çünkü,o saflığın, o herkese inanan masum gözlerin bitirdi seni , ve şimdi sende onu bitireceksin...
                                Kime inanacağını bilmediğin için, neye inanacağını da şaşırırsın sonra... Yüreğin yerinden kopmuştur bir kere. Değer, erdem adına ne varsa bir bir yıkarsın. Güzel sandığın ne varsa yakarsın onları da. Çünkü inanılan tek gerçek kalmıştır : Vereceğin karar ne olursa olsun, yanlış olacaktır...
                                Sonra bu tokat her çarpıldığında yüzüne , hem de en çok güvenmek istediğin insanlar tarafından, sen uçmak için can atarken kırılınca kanatların ; her saniyen tüketim olur. Tüketirsin kendini, yine ayırdına varamadan neyi tükettiğini...

Küçük mutluluklara verirsin büyük mutlulukların umudunu...Çünkü umut en çok yıkandır insanı böyle zamanlarda. Mutluluk adına sarıldığın zahiri temaslar, unutkan gözler, değersiz konuşmalar sarar etrafını. Sen yaşadığın her an için bin lanet okuyup bir şükretmeyi öğrenirsin. Nefes aldığın her saniyeyi bir sonraki olmayacakmış gibi görürsün çünkü ve bu yüzden , en çokta bu terk etme ve terk edilme olgusu yüzünden yitirirsin umut diye sarılabileceğin hayallerini...

ve artık bir gelecekte yoktur, gelecek günlerin mutluluğu da...Ölümü özlersin, yaşamak isterken delice...
                                Önce bedeninden başlarsın kirletmeye .. ona zarar vermenin binlerce yolunu zaten aramaya gerek bile kalmadan bulmuşsundur : sokak satıcıları bekler aç gözlerle...Ruhuna neyin daha fazla zarar vereceğini öğrenmen ise biraz daha zaman alacaktır. Ama her şeyi zorlayan hayat bu yolda kapılarını sana sonuna kadar açmıştır : İnsanlar....

Aslında bir yanın ölüme susamışken, bir yanın bıkmaksızın kendi kuyusunu kazarken, diğer yanın hala güzellik peşinde koşar... hala ister ki iyiliğin dünyadan silinmediğini kanıtlasın gözlerine. Bu ikilem daha fazla parçalar seni,daha da diplere batırır. Duymak istediğin bir çift güzel söz uğruna katlanmadığın işkence kalmayacaktır..

Sonra o insanlar girer artık pislik yığınına dönmüş koca bir yalandan ibaret hayatına. Ne erdem kalmıştır, ne güzellik. Kendi ellerinle yok edemediklerini onlara verirsin, bilerek onların bu kalanlara neler yapacağını. Ama umut, o kahrolası umut her seferinde bir tebessüm olur yüzünde, bir yanın yıkımını fark ederken delicesine, diğer yanın inatla devam eder direnmeye... Ve her seferinde haklı çıkan o ses, her seferinde seni parçalara ayırarak devam eder yıkımına..Her seferinde , umut azalır, tebessüm azalır , ve her seferinde hayal kırıklığı galip gelir hayata....
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X