aşkı yollardaki beyaz şeritlere benzetiyorum,ilk uzaktan görüyorum onları sonra uzerime dogru geliyorlar tam yaklastim derken birde bakiyorum ki çoktan geçip gitmişler sonra bir başka şerit göruyorum sonra bir başka daha sonu gelmiyor Aşklarin sevgilerin belki bazen uzur şerit oluyor bazen ise sarı renkte düşünüyorumda Aşk çok büyük birşey diyorum kendi kendime çünki hiç bir ülke hicbir şehir yoktur ki yolları şeritsiz Kalpleri Sevgisiz olsun. Belki birgün yol bitecek ama o şeritler hep yerinde kalacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
emirhan döktürmüşsün yine
bu başlığa nedense hiç girmek istemiyorum ama sankim bi güç beni buraya zorluyor(aşık mıyım ne)
sevgilinin gözlerini düşlemektir aşk... bir gün biteceğini bile bile her an daha çok bağlanmaktır ona... ağzından duyacağın iki kelimeye hasret kalmaktır ve sonunda bu dünyada imkansız olacağını anlayıp (anlamak zorunda bırakılıp) diğer tarafta yine onu bekleyecek olmaktır... daha ne diyeyim sabah sabah
"another day in the heaven"Unut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
Gözüm telefonda bir mesajına tavım fakat atmıyorsun inatla peki nedir bunca acının sebebi neden insanlar birbirine eziyet yaratmak için yer arar?
Kızların neden sorunu bitmez neden her şey düzeldi derken kafasına bir şey daha takarlar?
Bitmez mi bunlar?...Ben mi çok bencilim o mu anlamıyorum...
Dediğim gibi Seni Çok Seviyorum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk, İşyerinde Sevdiğini Düşünürken Faturayı Yanlış Kesmektir..Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet bencillik değil İnatçılık o bence. Genelde var bu olay. Ölümüne sevse bile ilk adımı kendileri atmazlar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende atmıyorum nolcak şimdiBir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen attım pişman olmadım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDursun ilk ve son defa sonuna kadar rap dinledim
Ilginc, hos ya))
Mahmut'un da söyledigi gibi; "sen ne anlarsin"
Laz İsmail YK deyin, Karadenizli Cankan deyin ama rap demeyinEn son Mayls tarafından düzenlendi; 04.07.2009, 16:03.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk, İşyerinde Sevdiğini Düşünürken Faturayı Yanlış Kesmektir..Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da muhasebeyle uğraşırken 2 bin lira açık çıkartıp saatlerce hatayı aramak...Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
Sular akar doldurur
Taşların kovuğunu,
Bir yemincik yapsana
Sen benim olduğunu
Yak ateşi ateşi
Çadırın ocağına.
Al azrail canımı
Yarimin kucağına...
Yarim koynunda ölsem
Kefende istemezdim...
Üç gün sarılıp yatsak,
Sağdan sola dönmezdim.
Başındaki çemberin
Dalı var çiçeği yok
Bu benim deli gönlüm
Bu benim cahil gönlüm de
Senden geçeceği yok!...
Dinleyiniz mutlaka arkadaşlar...Şafak olmuş comolokko
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoksa bu hatayı sen mi yaptın SelimTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
Yorum