Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet kimse için değmez.Hele de benim için.
Anlayana..
Senden Daha kötüleri var Onlarida düsünGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakkımda öyle deniliyor ne yapayım yaGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDegmez olurmu yaa !! Bu lafa katılmıyorum..
Katıl bence
Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldirma bosver
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kendi adıma konuşuyorum..Yaşanılan hergünün hatrı vardır değmez demek bence nankörlüktür..İyi yada kötü birşeyleri paylaşıyorsun..
Hep kötüü taraflarıı bulduu biziii napalım ne diyelimm..
Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kendi adıma konuşuyorum..Yaşanılan hergünün hatrı vardır değmez demek bence nankörlüktür..İyi yada kötü birşeyleri paylaşıyorsun..
Ve de sevdiğini söyleyip olumlu cevap alamadığında da değmezmiş diye sallamakta kolayOrda da hooop derler adama
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaşk bu aralar kimsenin mekanına uğramıyoTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen aldırmıyorum ki ? İlk defa denildi diye düzelttim.O da şuan kendisini biliyor.Ama yine ben bir şey demiyorum kimse üzülmesin diye.
Bak ben 3 Senedir beklyiroumGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTAkma Bosver Yenileri Belkide daha guzelleri Cikar karsina
Bak ben 3 Senedir beklyiroum
- Alıntı
Yorum
Yorum