Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ola bıragun aşkı fln...Ne aşkı Aşk neymiş..kendini kandırmaktan başka bişey değil...Sonra uyandığında dünyanın kaç bucak olduğunu gösteriyor..onun için uyanuk olun..

Çaykaralı hemşerim şu aşkın yalan oldugunu herkes söyler ama aşık olduğunda neler yaşayacağını hayatının nasıl değişeceğini bilmez o kişi..
    Aşık olun Aşkı yaşayın Hayatın tadını çıkartın
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• ASk i YAsayan Bilir

YAsamaayan ne anlar Asktan

Merve Sen hic asik olmadiigin hic bunlari söylüyorsun Ask adami degistirir Yasaamadan bilmezsin anlamazsin
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ASk i YAsayan Bilir

YAsamaayan ne anlar Asktan

Merve Sen hic asik olmadiigin hic bunlari söylüyorsun Ask adami degistirir Yasaamadan bilmezsin anlamazsin

gercek aşk varmı ki yaşıyalımm şimdiki uşaklarr laylayloommm

Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..

Yorum

• İlk olarak ^^MeRWee^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aşk yok artık, kalmamış bu devirde.
          Deme vardır hak yeme ara bul. (Ara bul, ara bul, ara bul, ara bul)
          Aşksız olsun, kalbim neşe dolsun deme bu ne fena bir hatadır!

Sagopa Kajmer.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Var Var TAbi Sadece Dogru Kisi Bulman gerek

Bende Asik Olmadan önce Senin gibi dusunuyordum Ama Asik oldum bir zamanlar hayatim degistim Müslüm dinlemeyen usak Müslüm dinlemeye basladi Tabi bende Dogru insani Ilkde Bulamadim ama 2 Sinde Bulurum Insallah

Yorum

• Aşk ın nesli tükenmek üzere...
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Yahu Aşkı Kendin Bulamazsın Mahmut sayısal loto gibi ya bir kaç tane rakam serisi bir araya geldimi kazanıyorsun da işte gelecek rakamları sen belirleyemiyorsun tamamen kader

Rakamları oynama şansın var ama

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu Aşkı Kendin Bulamazsın Mahmut sayısal loto gibi ya bir kaç tane rakam serisi bir araya geldimi kazanıyorsun da işte gelecek rakamları sen belirleyemiyorsun tamamen kader

Rakamları oynama şansın var ama
                  Aramalisin google gir ara Bulursun

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aramalisin google gir ara Bulursun
                    Ya yok 15 tane arkadaşlık sitesine kayıt ol istersen olmayınca olmuyor istediğin yere kayıt ol başvur eninde sonunda ummadığın anda çıkıyor hopp şaşırıp kalıyorsun böyle bir noktaya bakıyorsun.

Yorum

• Bırakın şu boş işleri
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Demedi deme İbrahim bu kız evde kalır

İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bırakın şu boş işleri
                        Ay büyük Allah'ım şu çocuğun aşık olduğunu bana görmemi nasip eyle
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Demedi deme İbrahim bu kız evde kalır
                          selami senin bu tür sayfalarda ne işin var gardaşım
                          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            selami senin bu tür sayfalarda ne işin var gardaşım
                            Dün Ali'nin ne yazdığına bakayım diye girdim daha da çıkamadım
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Dün Ali'nin ne yazdığına bakayım diye girdim daha da çıkamadım
                              Kaptırma kendini selom anladın sen
                              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

Ay büyük Allah'ım şu çocuğun aşık olduğunu bana görmemi nasip eyle
                                Selami seni tanımasam, Gugudalı bir atsever olduğunu bilmesem habu cümleyi 50 tarafa çekerdim şimdi.

ay nedur la. gerisine hiç girmiyorum.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X