İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakin ne diyorum: Yalan dostum.. Ask diye birsey yok
yalancı seniiiiiiEğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçocuklar niye aşık olduğunuza pişman oluyorsunuzki.herşeye biraz da olumlu tarafından bakmalı bence,bi tecrübe edinmiş olursunuz yaşadıklarınızla,buda sizi olgunlaştırmıştır,güzel değilmi bu??
abi olgunlaştırır güzelde, bide bunun olmusuz etkileri insanı dahada sogutuyor böyle şeylerden.. ha bu bana göre ama ben demiyorum bidaha aşık olmam diye ama soğuyor insan ister istemez...Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
Bencede aşk diye birşey yok. İlk günler heyecana kapılıyosun, 1 sene bu heyecan devam ediyo. Daha sonra o heyecanın yerini alışkanlık alıyo. Ama aşk diye birşey yok. Aşk söylendiği kadar büyüleyici olsaydı kalıcı olurdu ama kalıcı bir aşk göremiyorum benAşk denilen şey yok olsada bitiyo, sonsuz değil...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakin ne diyorum: Yalan dostum.. Ask diye birsey yokMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalancı seniiiiii
Remzi yok (: Ben inanmiyorum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseda senin asık olmanı senden daha cok istiyoum...bakalım o zaman ne diyeceksin...
Hep birlikte dua edelim mi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaşk mı? oda ne
Üc oldukYasasin
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah abi, sagolasin
Hep birlikte dua edelim mi?Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, DNA, Dilara ve ben..
Üc olduk Yasasin
Her zaman yanındayım bu konuda
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaslar dua ediyoruz hep birlikte
Biz o asktan bahsetmiyoruz Remzican
İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer zaman yanındayım bu konuda
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma DNA aşık
Bkz. imzası
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma DNA aşıkççç
Bkz. imzasıMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum