Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben her bahar aşık olurum
    Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      seda asık olduguma pisman oldum o yüzden...olmayacak seye amin dedim kısacası...olmadı da...olamazdı da...
      ne şans bende aynı şeyi yaşadım..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Asik degilim(!)
        Yeni aşıkların vazgeçemediği cümle
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

seda asık olduguma pisman oldum o yüzden...olmayacak seye amin dedim kısacası...olmadı da...olamazdı da...
          Madem ask güzel birsey, neden sonucunda pisman olunuyor?
          Evet konu derinlesiyor, lütfen tecrübeli insanlardan gelsin cevaplar

Yorum

• Örnek vererek birşeyler anlatayım.

Aşk, Trabzon'a gitme isteğidir, Trabzon'da olmak değil.

Mesela, üniversitede ilk zamanlarda, Ankara'da, acayip özlemiştim Trabzon'u. Gün saymıştım geri döneceğim diye. Gün geldi çattı, otobüs saati geldi. Ben yurttan ayrıldım, valizler falan. Otobüse binerken, nasıl heyecanlıyım anlatamam. Sonra Karadeniz'e çıkınca, denizi görünce heyecan had safhada. Giresun, Eynesil, Görele derken Beşikdüzü'nden giriş ve Trabzon. Mutluluk, heyecan var bende deli gibi.

Ta ki arabadan ininceye kadar. O andan itibaren gelmişsindir, heyecanı kalmadı, bitti. Artık Trabzon'dasın. Eve taşınacak ağır biz valiz var mesela.

Sahip olmak değil de, sahip olmayı deli gibi istemektir aşk.

Offf be, kapatacağım kitapları, heyt hayt huyt, dağıtırım buraları.
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• çocuklar niye aşık olduğunuza pişman oluyorsunuzki.herşeye biraz da olumlu tarafından bakmalı bence,bi tecrübe edinmiş olursunuz yaşadıklarınızla,buda sizi olgunlaştırmıştır,güzel değilmi bu??
              Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni aşıkların vazgeçemediği cümle
                Kesinlikle.

Yorum

• Muhammet cicek böcek aski bana göre degil be kardesim

Yorum

Madem ask güzel birsey, neden sonucunda pisman olunuyor?
                    Evet konu derinlesiyor, lütfen tecrübeli insanlardan gelsin cevaplar
                    dogru güzel bisey...pisman olmamak sana ve asık oldugun kişiye kalmış.....benim gibi aileler arasında husumet bulunan birine asık olursan pişman olursun...
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Çiçek böcek aşkı mı?

Trabzon kısmı örnekti sadece, istediğimi anlatabilmem için.

Yorum

• Bu durumda da aklima su geliyor Gökhan;
                        Hani askin önünde kimse duramazdi? Hani ask engel tanimayan birseydi?

Askin varligindan süphe duymaya basladim artik ..

Yorum

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çocuklar niye aşık olduğunuza pişman oluyorsunuzki.herşeye biraz da olumlu tarafından bakmalı bence,bi tecrübe edinmiş olursunuz yaşadıklarınızla,buda sizi olgunlaştırmıştır,güzel değilmi bu??
                          öyle diyorsunda ayrıldıktan sonra hala onu seviyorsan unutamıyorsan....keske o tecrübeyi yasamasaydım derdin......

Yorum

Bu durumda da aklima su geliyor Gökhan;
                            Hani askin önünde kimse duramazdi? Hani ask engel tanimayan birseydi?

Askin varligindan süphe duymaya basladim artik ..
                            Benim iliskimde askın önune mantık gecti.....

Yorum

öyle diyorsunda ayrıldıktan sonra hala onu seviyorsan unutamıyorsan....keske o tecrübeyi yasamasaydım derdin......

bu olay taze sanırım.bir sene sonra bugün düşündüğün gibi düşünmeyeceksin buna eminim.acılar unutulur,yeni bir aşk çıkar karşına merak etme

Yorum

• Bakin ne diyorum: Yalan dostum.. Ask diye birsey yok

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X