Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aşk ile alakalı bir konu açmış arkadaşımız ama aşkı boyutlarından bir tanesiyle açıklamaya kalkışmak ne kadar doğru olur

Kişisel fikrim modern insanın aşkla filan alakası olmaz sadece öyle zanneder...

Yorum

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aşk ile alakalı bir konu açmış arkadaşımız ama aşkı boyutlarından bir tanesiyle açıklamaya kalkışmak ne kadar doğru olur

Kişisel fikrim modern insanın aşkla filan alakası olmaz sadece öyle zanneder...
      Bende Modern,zengin,fakir,dekolte,muhafazakar dinlemez diyorum aşk.

Ne olursan ol Nasıl olursan ol Aşık olabilirsin ve bunun belirtisi ve yaşananlar aynıdır.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende Modern,zengin,fakir,dekolte,muhafazakar dinlemez diyorum aşk.

Ne olursan ol Nasıl olursan ol Aşık olabilirsin ve bunun belirtisi ve yaşananlar aynıdır.
        Modern sözünü yanlış anlamışsın...

2008 yılını yaşayan insanlar olarak açıklayayım

Bu konuda seninle aynı boyutta düşünmem mümkün değil ama dediklerini cidden yaşayacak olursan senin adına sevinirim...

Yorum

Biraz daha açarmısın yani ne demek istiyorsun 2008 yılındaki insanlar Aşk'dan anlamıyorlar mı diyorsun ?

Yorum

Aşk karşındaki de seni severse olur yoksa bitmek bilmeyen çile olur.
            İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

Biraz daha açarmısın yani ne demek istiyorsun 2008 yılındaki insanlar Aşk'dan anlamıyorlar mı diyorsun ?
              Anlamamaktan ziyade şıpsevdi oluyorlar

Bu durumu açıklamak inanki sayfaları doldursan yetmez. Düşün her ramazan ayında ah nerde o eski ramazanlar denilir durur. Aslında değişen sadece imkan çeşitliliğidir. Bu çeşitlilik insan egosuyla birleşince manevi anlamda bir çok taviz ayan beyan ortaya çıkar. Dinsel inançlarımızdan tut içimizdeki herhangibir manevi duyguya kadar hepsi yozlaşarak değişmektedir. Bu noktada değişimi reddetme şansımızda yok çünkü kaçınılmaz. Aşk mevzusunda ise olay çok trajik aslında. Elde seçenek çok olunca dün seviyorum bitiyorum dediğin kişi aslında önemsiz görünüyor zamanla gözüne. İstisnalar çok zor olsa bile var ve sayısı çok az.

Bir çiçekle bahar geçmez, hergün aynı yemek yenmez gibi sözleri ben değil bu toplum buldu ayrıca

Yorum

Evet buna Katılıyorum Artık insanlar kendi aralarında şu soruları söylemeye başladılar

Bir insan 2 kez aşık olabilir mi veya dahası
                Bir insan aynı anda 2 kişiye aşık olabilir mi

Eee yuh şöför koltuğunada 3 kişi otur o zaman dediğin gibi aşkda değişen ortam şartlarıyla beraber şekilleniyor önemi azalıyor yada azaltılıyor

Birde ben Toplumumuzda Aşk ile insanların istismar edildiğine inanıyorum şarkılarda hep aşk işte aşk dedin mi insanın hemen kıvırtması böyle bi hale gelmesi veya asileşmesi

Yahu kime Aşk desen
                Ah ulan ah vefasız hiç sevilmedim ki hiç unutmayacam kahretsin bende oldum ya insanlar bunu bir duygu olarak yaşamıyor kendilerini harap ediyorlar halbuki bu bir duygu aga yaşamaya bak en olağan şekilde ama bunu çok depresif şekilde yansıtıyorlar.

Yorum

Aşk acı çekmektir kimi zaman. Ulaşamayacağını bile bile peşinden koşmak birşeylerin...
                  Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                  **Latocan**

Yorum

Eşinizle, sevgilinizle (artık her ne diyorsanız) iyi anlaşabiliyor, onun derdini kendi derdiniz biliyorsanız sıkıntı yok. Aşırısı zararlı.
                    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Evet buna Katılıyorum Artık insanlar kendi aralarında şu soruları söylemeye başladılar

Bir insan 2 kez aşık olabilir mi veya dahası
                      Bir insan aynı anda 2 kişiye aşık olabilir mi

Eee yuh şöför koltuğunada 3 kişi otur o zaman dediğin gibi aşkda değişen ortam şartlarıyla beraber şekilleniyor önemi azalıyor yada azaltılıyor

Birde ben Toplumumuzda Aşk ile insanların istismar edildiğine inanıyorum şarkılarda hep aşk işte aşk dedin mi insanın hemen kıvırtması böyle bi hale gelmesi veya asileşmesi

Yahu kime Aşk desen
                      Ah ulan ah vefasız hiç sevilmedim ki hiç unutmayacam kahretsin bende oldum ya insanlar bunu bir duygu olarak yaşamıyor kendilerini harap ediyorlar halbuki bu bir duygu aga yaşamaya bak en olağan şekilde ama bunu çok depresif şekilde yansıtıyorlar.

Bu ülkede aşk üzerinden ne yaparsan yap köşe olursun

Bu toplum nasıl bu hale geldi diye sorgulanmalı aslında. Yoksa biz ezelden beri böyleydikte her şey gizli kapaklı olduğu için farklı görünüyordu mu demek lazım

Al senin konuna bir yön. Tarış tartış sonuca ulaşamazsın

Yorum

İki kişi birbirini sever de kavuşamazsa aşk olur.
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu ülkede aşk üzerinden ne yaparsan yap köşe olursun

Bu toplum nasıl bu hale geldi diye sorgulanmalı aslında. Yoksa biz ezelden beri böyleydikte her şey gizli kapaklı olduğu için farklı görünüyordu mu demek lazım

Al senin konuna bir yön. Tarış tartış sonuca ulaşamazsın
                          Aslında amacım bu değildi aşk'ın kişi yer zaman farketmeksizin yaptığı etkileri o etkilere uğrayan insanların ağzından duymak ama tabi bu olayda çok önemli biz nasıl böyle olduk ama geçmişe bakınca arabesk kültüründe de bu vardı peki arabeskden önce ne vardı türk sanat musikisi vardı Aslında Türk sanat musikisi her zaman var ama onun içinde de daha derin bir duygu seli var

Geçmişdeki güzel ve sağlam dediğimiz aşklar

Bir cadde üzerinde yukardan gelen erkekler ile aşşağadan gelen kadınların birbirine sadece gözlerinin içine bakarak mest etmesi sonra Bayan kişinin mendilini atması ve erkeğin onu alıp saklaması veya onu takip edil evini öğrenmesi ve mendili taktim etmesi bahanesiyle tanışması

Evin penceresinden acaba geçer mi diye bakan zevceler hanımefendiler bu değilmiydi aşklar insan bunları duyunca "Abi nasıl yapabilmişler nasıl sabredebilmişler diyor" Çünkü şimdi herşey apaçık ortada çiftler için ve ne kadar ileriye gidilirse o kadar başarılı olunur görüşü savunuluyor gibi.

Şimdi de olay şöyle bir parkda oturursun karşıda da kız oturur gider yanına "Bakarmısının Msn Adresinizi Alabilirmiyim"

Bu nedir ya ee tamam msn ikonları aracılığı ile çıkarız haraketli ıconlarla da söz yaparız artık cam açıp istersin kızı yuh ya ne oldu Real hayata neyse bu teknoloji delisi hayatın "Aşk"a getirdiği zararı bir kenara bırakıp Aşk'ın insanoğlunda ne gibi etkiler yarattığına dönelim.

Yorum

Bence aşkı ve tutukluluğu ayırmak gerekiyor. Aşk ömürde bir kere olur, ya da olmaz. Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Polat ile Elif ve Nermin ile Mehmet gibi =)

Tutukluluk ise benim de içinde bulunduğum neslin aşk dediği şey. Aşık olduğunu düşünürsün, ama ileride aşık olduğunu sandığın kişiyi unutabilirsin. Geçici bir heves gibidir.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence aşkı ve tutukluluğu ayırmak gerekiyor. Aşk ömürde bir kere olur, ya da olmaz. Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Polat ile Elif ve Nermin ile Mehmet gibi =)

Tutukluluk ise benim de içinde bulunduğum neslin aşk dediği şey. Aşık olduğunu düşünürsün, ama ileride aşık olduğunu sandığın kişiyi unutabilirsin. Geçici bir heves gibidir.
                              Bende Bunu anlayamıyorum

Unutmak,Unutursun,Sende Unutursun Günün Birinde,Unuttun Beni Vefasız

Ya Bir Kere Matematiksel ve Mantıksal Olarak Unutmak Mümkün değil ki diyelim ki mümkün

Ör; Kahrolası Pakize Unuttum Seni Artık Aşık değilim sana

Eeee ne oldu aga unuttum seni Pakize e unuttum derken bile hatırladın yine yine aklından pakize geçti şöyle anlatayım şuanda Bu yazımı okuyan kimse kırmızı pantolonu düşünmesin !

Eminim ki şuanda herkes aklından ve içinden kırmızı pantolon dedi ve hayal olarak beyninde kırmızı pantolon canlandı. Anladınız mı Unuttum deyip unutamazsın kronik bir rahatsızlık ve hafıza kaybı olmakdan sonra Tıbbi olarak imkansız onun için;

Eskiden unutulmazdı onlar aşktı şimdi biz unutuyoruz bir heveskik seviyoruz unutuyoruz diye Kendi Aşkınızı Küçümsemeyin Herkesin Aşkı kendine göre bir Leyla mecnun Hikayesidir Bence.Oda sevdi sende.Ne Fark var?

Yorum

Karşındaki insana hissettiğin şeyi tam olarak bilmen lazım önce.
                                Bence geneli ne hissettiğinin farkında bile değil.

Aşk -Tutku -Sevgi Hangisi?

(Aşık olmak çok zor! )
                                Bir bordon var bir de mavin
                                Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X