FM 2007 oynayanlara benden bir tavsiye. GS'nin altyapisinda Cem Sultan var 15 yasinda. Transfer etmek cok zor ama bir deneyin. Gelirse Paf Takima verin. 18 yasinda A takima alin her mac gol atiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Ya ben Fm 2007'yi hala almadım çok merak ediyorum. Bi de oyunda bi sorun varmış yanılmıyorsam hala var mı yani oyunu oynayabilmek için bilgisayarı ingilizce yapma gerekiyormuş aslı var mı bunun???Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ben Fm 2007'yi hala almadım çok merak ediyorum. Bi de oyunda bi sorun varmış yanılmıyorsam hala var mı yani oyunu oynayabilmek için bilgisayarı ingilizce yapma gerekiyormuş aslı var mı bunun???
daha pratiği var fm 2006 nın içine fm 2007 nin yamasını atarakta oynayabilirsinTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet o sorun var....
daha pratiği var fm 2006 nın içine fm 2007 nin yamasını atarakta oynayabilirsinBarış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenası yani o nası oluyo anlamadım. eğer 2007 güncellemesi diyosan o kalsın ben pilot takım kurmak istiyorum anlıyacağın Fm 2007 yi istiyorum yok başka türlüyse nası oluyo oTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman fm 2007 yi kurup klavye dilini ingilizce yaparak oynayabilirsinBarış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...
- Alıntı
Yorum
-
evet bende fm 2006 oyununda 2012 deyim aynı zamanda milli takımın hocalıgını yapıyorum fm 2007 cıktı onuda aldım türkce yamada yapıstırdım ona süper oldu"Beş sene evvel ilk defa Samsun'a ayak bastığım zaman bana kuvvet-i kalp veren vatandaşlarımın ilk safında kahraman Trabzonluların bulunduğunu asla unutmayacağım."
Mustafa Kemal Atatürk - 15 Eylül 1924
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zedboysts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw yeni aldım yükledim bi türlü ismimi yazamıyorum klavyeyi de ingilizce yazdım. öyle kaldı herşeyi de cd de yazıyodu ona göre yaptıma ma yine olmadı olmadı ve olmadıııı
Çözümü :
c:/documents and settings/(user)/Application data
klasörü içindeki Sports Interactive klasörünü komple sil.Eğer Application Data klasörünü göremiyorsan,klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster kutusunu işaretle.
Artık ismini yazabilirsin.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
Ben bu Nuri Albayrağın.........
- Alıntı
Yorum
-
bu sezonu nihayet bitirebildim... inanılmazdı... 33. hafta G.Saray'a Ali Sami Yen'de 2-1 kaybedince son haftaya 73 puanla G.Saray'ın bir puan gerisinde 2. girdim... ama son hafta G.Saray İnönü'de Beşiktaş'a 3-1 kaybedince; ben şampiyon G.Saray ise üçüncü oldu... müthiş bir sezondu...
bu arada ben de İstanbulspor'u zar zor 1-0 yenebildim... berabere kalsaydım Fener şampiyon olacaktı...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
-
Yav bu Nuri tam dayaklik.
Sezon yeni basladi Nuri bana transfer bütcesi vermedi nedense (aslinda verdi 56 bin YTL). Ama takimin 88 milyon YTLsi var. Dedim madem okadar para var bi güzellik yapar baskan. Para istedim yeterince paran var demez mi
Bir sey soracagim. Daha önceki FM sürümlerinde ayni anda Milli Takimi ve kulübü calistirabiliyorduk. Bu oyunda da böyle bir durum var mi? Fatih Terim'in kovulmasi yakin. Eger 2 takim calistirabiliyorsak müracaat edecegim. Yoksa Trabzon'umu Avrupa'nin Krali yapmadan birakmaya niyetim yok.En son Mayls tarafından düzenlendi; 20.02.2007, 19:58.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
Yorum