Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nasıl bi oyundur bu arkadaş kovulmadan sezon sonunu göremedim bir türlü. janko'yu bedavaya zor gönderirken 2 milyon euroya göndermek fln anlamadım hayır amatör de değilim cm 3/4 ten beri oynarım bunları sıkıntılar var
    -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Yeni oyunda Trabzonspor'u almak pek de eziyet olmayacak gibi
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• FM 15 dört gözle bekliyoruz..

Yorum

• FM 15 bi' başka olacak
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ynt: Football Manager 2014

Fm 15'de Waris'in PA'sı ve oyuncu profili çok iyi olacaktır. Bir iki sene oynatıp çok iyi paralara satılacak bir oyuncu olabilir.

Yorum

• Bizim kadroda isterse Messi ve C.Ronaldo olsun yine Türk ligi oynamam Açtığım oyunların % 70 i Skybet Championship %25 EPL %5 İspanya.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu sene baya masrafım var.Oyunu bir kaç ay sonra alırım ancak.
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 15 çıksa da oynasak. jemi alırım yeter. 14 te saatlerce temizlik yapıp başlıyodum. kadromuz hazır valla .
                  onur-ishak-aykut-papa-boss-ekici-constant-sefa-yusuf-cardo-waris.
                  Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Ben Waris'i 1 sezon oynatıp iyi paraya okuturum. Serbest kalıcak Doumbia'yı alırım. Transfer planlarına bile şimdiden başladım

Yorum

• 15 çıkınca bi online lig yapmak lazım aslında. premier lig de kapışmak zevkli olur
                      Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Bu oyunu netten kolayca indirme şansım var mı acaba?

Yorum

• Oyunu az önce yeniden indirdim, paketleri kurdum, temayı değiştim.Özlemişim vallahi.
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Bende oyun vardı ancak oynamamıştım. 13 iyi gidiyordu. Bakalım Everton ile başladık kariyere var mı kaleci önerecek olan ?
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende oyun vardı ancak oynamamıştım. 13 iyi gidiyordu. Bakalım Everton ile başladık kariyere var mı kaleci önerecek olan ?
                              Bütçe yetiyorsa Onur'u al
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ynt: Football Manager 2014

Arkadaşlar son transfer güncellemesini nasıl yaptınız?
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X