Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gencler bu gece burda olun

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ula ilyas SIKACAĞUM BİYERİNEDE GÖRECEKSİN ....Ne çabuk unututn habu İMERHEVCAN'lıyı Radyoda azmı beraber müzik dinleyip sohbet ettük

Abi tamam hatırladım simdi
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• fazla geçe kalmayın canlar 10 gibi toplanalım

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fazla geçe kalmayın canlar 10 gibi toplanalım
          Yoğum ben o saatte.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Aynen 10 olmaz herzamanki saatte toplanalim

Yorum

• 12 ve sonrası.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• malesef çalıştırabileceğim bir fm 13 henüz bulamadım...
                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                Milton Friedman

Yorum

Hafta içi o saatlerde olamam, üzgünüm.
                  1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                  Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• ben en son org. yoktum. şimdi arka sayfaları okudum editörden lig kurmak güzel fikir.ama kadro kurma sıkıntısı olabilir gibime geliyor. ispanya liginde kadro kayıt yaparken ispanyada yetişme muhabbeti diye bişe var birde avrupa birliği dışından 3 adam kuralı var galiba, gerçi takımların çoğu avrupa birliği ama hatırlatmakta fayda var son dakika patlamasın oyun.

bu arada hafta sonu 25 saatlik bir online oyun yaptım liseden arkadaşla 1 sezon bitti diğer sezondada 6-7 maç yaptık ligde ondan dolayı size iştirak edemedim.
                    ama bundan sonrakilerde varım 7/24 online haldeyim

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben en son org. yoktum. şimdi arka sayfaları okudum editörden lig kurmak güzel fikir.ama kadro kurma sıkıntısı olabilir gibime geliyor. ispanya liginde kadro kayıt yaparken ispanyada yetişme muhabbeti diye bişe var birde avrupa birliği dışından 3 adam kuralı var galiba, gerçi takımların çoğu avrupa birliği ama hatırlatmakta fayda var son dakika patlamasın oyun.

bu arada hafta sonu 25 saatlik bir online oyun yaptım liseden arkadaşla 1 sezon bitti diğer sezondada 6-7 maç yaptık ligde ondan dolayı size iştirak edemedim.
                      ama bundan sonrakilerde varım 7/24 online haldeyim
                      BundesLiga da oynuyoruz .

Yorum

• Yavaş yavaş hareket gelsin buraya.

Yorum

• Koğuş kaaaaaaaaalk

Yorum

• Kalkarım 15 dakika durur yatarım , yarın 10-7 nöbet var
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Gençler hazırmısınız

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X