İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Defans hattı için sol bekte Hasan Ali profilinden daha iyi performans sergiliyor. Kemal Tokak, Mahmut Tekmedir, Serdar Aziz ısrarla oynatılırsa çok iyi duruma geliyorlar performans açısından. Özellikle Kemal Tokak ve Serdar Aziz form durumu sürekli üst seviyede oluyor. Ortasaha için Musa Çağıran ve Orhan Gülle iyi duruma geliyor. Bu ikisi önce 2 sezon kendi takımlarında oynarsa bu 2 yıl ardından alınırsa daha iyi olur. Tolga Ciğerci ortasahada çok faydalı olur. Ceyhun Gülselam'da çok iyi profile sahip. Santrafor zaten Burak Yılmaz oyunda da çok etkili. Aklıma gelen oyunda çok faydalı olan yerliler bunlar.
Yabancıya geçersem bi kere kesinlikle Güney Afrika'dan iki tane stoper var ikisinin toplam maliyeti en fazla 500 bin euro olur. Bunlar Siyanda Xulu ve Eric Mathoho. Mathoho yaklaşık 2 metre boyunda ortalama 10 gol atıyor bi sezonda ileriye çıkıp. Ben 2 sezon sonra Xulu'yu Bayern'e 11 milyon euro ya, Mathoho'yu da 3 sezon sonra Sevilla'ya 15 milyon euro ya sattım. Xulu'yu 180 bin euro, Mathoho'yu da 220 bin euro ya almıştım. Bunlar haricinde Tromso'de ki Kara zaten her takımda oynar. Çok kaliteli bir oyuncu. Genk'te ki Anele bir çok mevkide çok iyi katkı sağlar. Söylemeden geçemeyeceğim isim Nika Kvekveskiri sağ bek sağ kanat ön libero bunların hepsinde çok iyi şekilde faydalanılır. Oyunda ki en iyi oyunculardan biri oluyor. Sol beke David Addy alınabilir. İyi oynar. Semir Stilic bence kesin alınması gereken bir isim. Orta alanda her bölgede atak oyuncusu olarak çok etkili oluyor. Maliyeti çok uygun. Ben sol açıkta kullanıyorum efsane oynuyor. Forvet için Darwin Quintero poacher şeklinde ısrarla oynatılırsa 25-30 golden aşağı atmaz hiçbir sene. Arjantinde çok ucuza alınabilecek Silvio Romero var. Israrla oynatılırsa 15-18 golden düşmez.
Bu isimler arasında bonservisi yüksek tek bir isim bile yok. Hepsi oyunun anasını ağlatıyor bikaç sene içinde.
Yorum