Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor ile daldım fm alemine.Oyuncu önerisi olan var mı yerli yabancı farketmez
    Kaleci için Onur Kıvrak, Sinan Bolat iyidir, yeterlidir.
    Defans hattı için sol bekte Hasan Ali profilinden daha iyi performans sergiliyor. Kemal Tokak, Mahmut Tekmedir, Serdar Aziz ısrarla oynatılırsa çok iyi duruma geliyorlar performans açısından. Özellikle Kemal Tokak ve Serdar Aziz form durumu sürekli üst seviyede oluyor. Ortasaha için Musa Çağıran ve Orhan Gülle iyi duruma geliyor. Bu ikisi önce 2 sezon kendi takımlarında oynarsa bu 2 yıl ardından alınırsa daha iyi olur. Tolga Ciğerci ortasahada çok faydalı olur. Ceyhun Gülselam'da çok iyi profile sahip. Santrafor zaten Burak Yılmaz oyunda da çok etkili. Aklıma gelen oyunda çok faydalı olan yerliler bunlar.

Yabancıya geçersem bi kere kesinlikle Güney Afrika'dan iki tane stoper var ikisinin toplam maliyeti en fazla 500 bin euro olur. Bunlar Siyanda Xulu ve Eric Mathoho. Mathoho yaklaşık 2 metre boyunda ortalama 10 gol atıyor bi sezonda ileriye çıkıp. Ben 2 sezon sonra Xulu'yu Bayern'e 11 milyon euro ya, Mathoho'yu da 3 sezon sonra Sevilla'ya 15 milyon euro ya sattım. Xulu'yu 180 bin euro, Mathoho'yu da 220 bin euro ya almıştım. Bunlar haricinde Tromso'de ki Kara zaten her takımda oynar. Çok kaliteli bir oyuncu. Genk'te ki Anele bir çok mevkide çok iyi katkı sağlar. Söylemeden geçemeyeceğim isim Nika Kvekveskiri sağ bek sağ kanat ön libero bunların hepsinde çok iyi şekilde faydalanılır. Oyunda ki en iyi oyunculardan biri oluyor. Sol beke David Addy alınabilir. İyi oynar. Semir Stilic bence kesin alınması gereken bir isim. Orta alanda her bölgede atak oyuncusu olarak çok etkili oluyor. Maliyeti çok uygun. Ben sol açıkta kullanıyorum efsane oynuyor. Forvet için Darwin Quintero poacher şeklinde ısrarla oynatılırsa 25-30 golden aşağı atmaz hiçbir sene. Arjantinde çok ucuza alınabilecek Silvio Romero var. Israrla oynatılırsa 15-18 golden düşmez.

Bu isimler arasında bonservisi yüksek tek bir isim bile yok. Hepsi oyunun anasını ağlatıyor bikaç sene içinde.

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us
      7
      Cngz_61

Yorum

• Bu kadar uzun süre nasıl oynayabiliyorsunuz yahu?2011 ve 2012 versiyonlarını hiç oynamadım ama daha önceki serilerde en fazla 4-5 yıl gidebiliyordum.
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• 2040 nedir ya Maşallah. Ben 2017'den sonra sıkılıyorum çok, kapatıyorum.

Yorum

• ben hala fm 2008 de takılıyorum

beyler şimdi şöyle bir sorun var, sezon başındayım ilk hazırlık maçına çıkacağım continue ye basıyorum o da ne ? oyun birden attı beni dışarı... hata felanda vermiyor direk atıyor.

nedir bunun çözümü ? crash dump u sil felan demeyin öyle bir dosya olsa sileceğim ama yok... bunun bir çözümü var mıdır ? oyunu komple sileceğim yoksa, elveda 2008
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzonspor sağolsun kariyerimi mahvetti . Önce 4 oyuncu satıp aldığım Muhammet Demirci , daha sonra sözleşmesinin bitmesi için pusuda beklediğim Kamara , Okan Derici ve Sezer Öztürk'ü bedava aldı benden sildim kariyeri

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaleci için Onur Kıvrak, Sinan Bolat iyidir, yeterlidir.
                Defans hattı için sol bekte Hasan Ali profilinden daha iyi performans sergiliyor. Kemal Tokak, Mahmut Tekmedir, Serdar Aziz ısrarla oynatılırsa çok iyi duruma geliyorlar performans açısından. Özellikle Kemal Tokak ve Serdar Aziz form durumu sürekli üst seviyede oluyor. Ortasaha için Musa Çağıran ve Orhan Gülle iyi duruma geliyor. Bu ikisi önce 2 sezon kendi takımlarında oynarsa bu 2 yıl ardından alınırsa daha iyi olur. Tolga Ciğerci ortasahada çok faydalı olur. Ceyhun Gülselam'da çok iyi profile sahip. Santrafor zaten Burak Yılmaz oyunda da çok etkili. Aklıma gelen oyunda çok faydalı olan yerliler bunlar.

Yabancıya geçersem bi kere kesinlikle Güney Afrika'dan iki tane stoper var ikisinin toplam maliyeti en fazla 500 bin euro olur. Bunlar Siyanda Xulu ve Eric Mathoho. Mathoho yaklaşık 2 metre boyunda ortalama 10 gol atıyor bi sezonda ileriye çıkıp. Ben 2 sezon sonra Xulu'yu Bayern'e 11 milyon euro ya, Mathoho'yu da 3 sezon sonra Sevilla'ya 15 milyon euro ya sattım. Xulu'yu 180 bin euro, Mathoho'yu da 220 bin euro ya almıştım. Bunlar haricinde Tromso'de ki Kara zaten her takımda oynar. Çok kaliteli bir oyuncu. Genk'te ki Anele bir çok mevkide çok iyi katkı sağlar. Söylemeden geçemeyeceğim isim Nika Kvekveskiri sağ bek sağ kanat ön libero bunların hepsinde çok iyi şekilde faydalanılır. Oyunda ki en iyi oyunculardan biri oluyor. Sol beke David Addy alınabilir. İyi oynar. Semir Stilic bence kesin alınması gereken bir isim. Orta alanda her bölgede atak oyuncusu olarak çok etkili oluyor. Maliyeti çok uygun. Ben sol açıkta kullanıyorum efsane oynuyor. Forvet için Darwin Quintero poacher şeklinde ısrarla oynatılırsa 25-30 golden aşağı atmaz hiçbir sene. Arjantinde çok ucuza alınabilecek Silvio Romero var. Israrla oynatılırsa 15-18 golden düşmez.

Bu isimler arasında bonservisi yüksek tek bir isim bile yok. Hepsi oyunun anasını ağlatıyor bikaç sene içinde.
                Eyvallah Murat çok sağol söylediğin oyuncuları listeme aldım transfer tekliflerini yaptım.Gelişmeleri buradan yazacağım
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyvallah Murat çok sağol söylediğin oyuncuları listeme aldım transfer tekliflerini yaptım.Gelişmeleri buradan yazacağım
                  Eyvallah.

Bugün yeni oyun açtım bende. İlk sezon transfer bütçemiz 1milyon euro olduğu için bedavaya Tolga Ciğerci'yi 2 yıllığına kiraladım. Stopere Xulu'yu 150 bin euro ya aldım. Ve Romero'yu 550 bin euro ya aldım. Pawel, Piotr, Tayfun, Bora, Sezer, Aykut, Tosun gibi isimler çok cüzi miktarlara elden çıkardım. Yıllıklarından kurtulmak yetiyordu. Ferhat iyi oynuyor sol bekte.

Düz 4-4-2 oynadım. Onur-Celustka-Xulu-Giray-Ferhat(Cech)-Serkan-Zokora-Colman-Adrian-Burak-Romero ideal 11'i şeklinde oynadım. Takımın sistemi oturdu devre arasına 8 puan farkla lider girdim. Şampiyonlar ligindende gelen gelirlerle yönetim transfer bütçemi 3 milyon euro ya çıkardı. Sapara, Alanzinho ve Halil'i devre arasında satarak üçünden yaklaşık 3.5 milyon euro kazandım. Daha sonra Kemal Tokak, Semir Stilic ve Kvekveskiri'yi aldım. Bu sezonu bu şekilde çok iyi şekilde bitiririm.

Sende gelişmeleri yazarsın.

Yorum

• sag bek için kimsenin yazmadigi isimler
                    Serge Aurier
                    Sime Vrsaljko
                    belki bunlar yazildi ama bunu ben yazayim :
                    Sebastien Corchia
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Uzun süreli oyunlardan alınan fotoğraflar hep ilgimi çekmiştir. Meraklı arkadaşlar için benimkilerden bazılarını paylaşayım

Bu fotoğraf bugünden

2040 itibariyle kazanılan başarılar

Buda Velez'in çocuğu Gabriel. Adamı Arjantinden çıkartamadık. Çağının efsanesi

5 yıl sonunda türk milli yaptığım 2 yıldız

Plaka

vee Fenerasyon

OMG !

7
                      Cngz_61

Yorum

• vay arkadaş ya
                        şu sınav işleri bitsin işe bir gireyim var ya sabahtan akşama kadar nefes almadan oynayacam bu oyunu
                        özledim ulan özledim
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Arkadaşlar cem Kıran sayesinde 2004 versiyonunu oynadığım ama uzun yıllardır oynamayı bıraktığımoyunuma geri döndüm cem'e burdan teşekkür ederken yeni başlayan bu cm oyuncusuna tavsiye edebileceğiniz oyuncular varsa lütfen bana özelden de olsa yazın ...
                          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar cem Kıran sayesinde 2004 versiyonunu oynadığım ama uzun yıllardır oynamayı bıraktığımoyunuma geri döndüm cem'e burdan teşekkür ederken yeni başlayan bu cm oyuncusuna tavsiye edebileceğiniz oyuncular varsa lütfen bana özelden de olsa yazın ...
                            Rica ederim abi ne demek ben derslerden dolayı pek oynayamadım bu yıl arkadaşlar yardımcı olur sana oyuncu konusunda..Transfer bölümüne de göz atabilirsin
                            #LiverpooL#
                            -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Siyanda Xulu, Kara, Mathoho diyorsunuz ben de arama bölümünden aratıyorum ama adamları bulmuyor.
                              Oyuna yeni başladım ilk kez oynuyorum...

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Siyanda Xulu, Kara, Mathoho diyorsunuz ben de arama bölümünden aratıyorum ama adamları bulmuyor.
                                Oyuna yeni başladım ilk kez oynuyorum...
                                Aynı sorun bendede var okadar arattım yok öyle biri diyor nası
                                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X