Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ha tamam zaten öyle oluyor da adamlar sürekli reddediyor 2-3 katına çıkınca teklif bi 5 katı istemeye başlıyorlar

Tabi bu oyuncular hep kilit 120 M istenen Neymar'dı mesela..
    Mesela oyuncunun fiyatı 10 dimi..Sen 15 istedin reddettiler..18 önerdin onlar kabul etti ama 30 istediler..Sen 20 ye çık onlar 29 der 22 yap onlar 28 der..Öyle öyle düşür ortayı bulana kadar

Neymar mı? uçmuşsun baya Ben olsam Ganso'yu alırım onun yerine
    #LiverpooL#
    -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesela oyuncunun fiyatı 10 dimi..Sen 15 istedin reddettiler..18 önerdin onlar kabul etti ama 30 istediler..Sen 20 ye çık onlar 29 der 22 yap onlar 28 der..Öyle öyle düşür ortayı bulana kadar

Neymar mı? uçmuşsun baya Ben olsam Ganso'yu alırım onun yerine
      Takım Man.City hedef büyük Los Galacticos kuracağım

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takım Man.City hedef büyük Los Galacticos kuracağım
        O takımla geç galaxyi los kainatos bile kurarsın
        #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mevki ve fiyat? kaçıncı yıldasın?
          Daha yeni başladım abi ligde 4 maçta 4 galibiyet aldım Şampiyonlar Liginde durum kötü.Mevki farketmez ilk amacım Zokora hariç elimdeki tüm yabancıları satmak.Brozekleri ve Glo'yu yolladım.İlk sene fazla bir hedefim yok Samaras'ı aldım Celtic'ten iyi başladı sezona.Türk olarak Alper'in falan peşindeyim ama maddi olaylara çok dikkat ediyorum.Henüz teklifte bulunmadım.
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Türk oyuncu önerilerim denenmiştir.

Aykut Demir , Hasan Ali Kaldırım , Gökhan Süzen , Cenk Tosun , Muhammet Demir , Tolga Ciğerci , Jem Karacan , Berat Çetinkaya , Emre Can aklıma gelenler..

Yabancı olarak ise,

Jano , Yaya Sanogo , Dimitri Payet , Paul Pogba ..

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir ortak kariyer yapmak lazım. Görelim yetenekli arkadaşları.
              Neden olmasın?
              "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
              Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Napoli ile 2040 a geldim ve tsigalkodan sonra gördüğüm en büyük golcüyü tanıdım ) Jurado(2015 çıkışlı) ...
                Altringhamıda yerel ligden premier lige çıkarınca oyunun bir neşesi kalmıyor artık

Yüzlerce takımla oynamışımdır ancak napoli bi başka bırakamadım bir türlü .

Transferde sürekli genç yıldız parlatıp , güzel fiyata satmak sıkıntı çekmemeyi sağlar tabi bunun yanında ( ligi ve şl yi de göğüslemek gerekiyor iyi rotasyon şart) daha sonra aranılan kriterdeki adamlarada 50 60 ne ise sıkıntı olmaz ...
                orta saha ve kanat adamları 29 dedi mi satarım forvet en fazla 32 , defansta bi tecrübeli bir genç en güzeli ...
                RİZE HER YER TRABZON

53-61

Yorum

• 12.2.2 güncellemesi çıktı. 2012 için çıkacak son güncellemeydi bu. Skidrow 12.0.4'ten sonrasını kırmadı ve son güncellemeyi kıracağını söyledi ama bunu da halen kırmış değil.

Play-off saçmalığının düzelmesi için bu güncellemeyi yüklemem lazım. Oyunu oynayamıyorum ağız tadıyla yahu... Hadi be Skidrow!
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    12.2.2 güncellemesi çıktı. 2012 için çıkacak son güncellemeydi bu. Skidrow 12.0.4'ten sonrasını kırmadı ve son güncellemeyi kıracağını söyledi ama bunu da halen kırmış değil.

Play-off saçmalığının düzelmesi için bu güncellemeyi yüklemem lazım. Oyunu oynayamıyorum ağız tadıyla yahu... Hadi be Skidrow!
                    Bende bekliyorum bir türlü bulamadım acele etse bari
                    #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neden olmasın?
                      Sonunda bir cevap geldi.

Başka yetenekli arkadaşlar yok mu?
                      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sonunda bir cevap geldi.

Başka yetenekli arkadaşlar yok mu?
                        Vardır vardır merak etme

Yorum

• Güzeeel.
                          Més Que Un Club

Yorum

• Bir sorum olacak. 1461 Trabzon takımını yönetiyorum ama Trabzonspor benden oyuncu çalıyo haberim olmadan Var mı bunun bi açıklaması ?

Yorum

• İlk olarak Utku Birol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir sorum olacak. 1461 Trabzon takımını yönetiyorum ama Trabzonspor benden oyuncu çalıyo haberim olmadan Var mı bunun bi açıklaması ?

Iki takim arasindaki pilot takim anlasmasi geregi, Trabzonspor karsiliksiz olarak oyuncu alabilir ve kiralayabilir.

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Yorum

• Eee benim karım ne oluyor bu durumda ? Adamlar en son 2ligte 2-3 kişi kiraladı Bank Asya'ya çıktım Kasımpaşa'dan toparladım adamları Cimriler hem adam vermiyo bana hem adamımı alıyo nerde adalet ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X