Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vay be bir zamanlar neydi bu sayfa neden böyle gerilere düştü neyse belki biraz canlanır.

15 aylık askerliğin ardından FM 2012' ye dün ilk adımımı atmış bulundum. Kariyerime Tottenham ile başlamaya karar verdim. Oyun ingilizce olduğundan transfer yapamadım. Daha doğrusu yaptım ama oyuncular gelmedi nedenini bende anlayabilmiş değilim. Neyse elimizdeki kadroyla birşeyler yapmamız gerektiğini çok geçmeden anladık. Hazırlık maçlarında takım iyi bi görüntü sergiledi. Rezerv takıma gönderilen Giovanni Dos Santos'u takıma yeniden kazandırdık. Ligin ilk maçında Wembley'de Arsenal ile karşılaştık. Zor geçeceğini düşündüğüm maçta oyuncularım üstün bir performans göstererek rakibini yerle bir etti. Evet maçı Wembley'de 4-1 gibi net bi skorla kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptık. Galibiyetten ziyade beni etkileyen Van Der Vaart, Modric, Lennon ve Defoe' nun etkili oyunu oldu.
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• bir kariyer savesi paylaşcam siz görceksiniz :F
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk sezon gidenler ve gelenler

İkinci sezon gidenler ve gelenler

üçüncü sezon gidenler ve gelenler

4.sezon gelen ve gidenler

5. sezon gidenler ve gelenler

Bu sezon gidenler ve gelenler (yukardakileri almadı ekran)

ve başarılarımız ( 1 sezonluk madrid maceramda şampiyon olamadılar tolunayla, sonra istifa edip Trabzonun başına geçtim yeniden şampiyonluk sayısı şu an 4, 1 göründüğüne bakmayın )

son olarak görünüm. (yenilgiler milli takım arasındaki gençlerle oynadığım hazırlık maçlarıdır )
        En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 02.06.2012, 15:07.
        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Helal olsun diyorum Canım çekti şu an ama oynamam lâzım
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Sike basligina yazdim silindi. Sb düstü dedik dedik inanmadiniz bak ne oldu simdi?

En son ThePatriot61 tarafından düzenlendi; 02.06.2012, 20:14.
            Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• şuan racing santander le la liga da beklentilerin üzerinde bir performans sergiliyorum averajla 5. durumdayım sezonu böyle bitirirsem başka bir kulübe geçmek istiyorum nasipse

Yorum

• Trabzonspor ile daldım fm alemine.Oyuncu önerisi olan var mı yerli yabancı farketmez
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• Arkadaşlar play-offu sorunsuz kaldırabilecek bir yama ya da önerisi olan var mı?
                  #LiverpooL#
                  -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor ile daldım fm alemine.Oyuncu önerisi olan var mı yerli yabancı farketmez
                    Mevki ve fiyat? kaçıncı yıldasın?
                    #LiverpooL#

Yorum

• Transferler neden zor ve yüksek rakamlara bitiyor ? Adamın değeri 36M Kapıyı 120M'den açıyorlar

Yorum

• Bir ortak kariyer yapmak lazım. Görelim yetenekli arkadaşları.
                        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transferler neden zor ve yüksek rakamlara bitiyor ? Adamın değeri 36M Kapıyı 120M'den açıyorlar
                          Uzun süreli pazarlık yap..Sen alçaktan başla yavaş yavaş artır onlarda yavaş yavaş düşürüyorlar baya bi uğraş 5m lik futbolcuyu 3e kapatırsın
                          #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uzun süreli pazarlık yap..Sen alçaktan başla yavaş yavaş artır onlarda yavaş yavaş düşürüyorlar baya bi uğraş 5m lik futbolcuyu 3e kapatırsın
                            Daha değerinin altında oyuncu almışlığım yok.. Çok aç gözlü bunlar

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha değerinin altında oyuncu almışlığım yok.. Çok aç gözlü bunlar
                              Değerinin altında çok zor ya satılık listesinde olacak ya da gözden düşecek

5m derken diğelim oyuncu 2 onlar 5 istiyor 3-3.5 arası kapatırsın dediğim yöntemle..Yanlış anlattım
                              En son Cem Kıran tarafından düzenlendi; 13.06.2012, 22:29.
                              #LiverpooL#

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Değerinin altında çok zor ya satılık listesinde olacak ya da gözden düşecek

5m derken diğelim oyuncu 2 onlar 5 istiyor 3-3.5 arası kapatırsın dediğim yöntemle..Yanlış anlattım
                                Ha tamam zaten öyle oluyor da adamlar sürekli reddediyor 2-3 katına çıkınca teklif bi 5 katı istemeye başlıyorlar

Tabi bu oyuncular hep kilit 120 M istenen Neymar'dı mesela..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X