Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
-
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'i fena yapmamislar bu kez, güzelzokoranında ofansif yönü o kadar kötü değil.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak iyi ama, şu colman hep aynızokoranında ofansif yönü o kadar kötü değil.
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
Henrique'yi de kötü yapmışlar bence. En azından fiziği çok daha iyi olmalıydı. Bence 2011'deki kadromuzun özellikleri daha iyiydi. Bu kadar yüksek performansa rağmen bazı oyuncuların özelliklerinin düşmesi kötü olmuş.
Sapara, banko ilk 11e girecek gibiEn çok onu beğendim.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique'yi de kötü yapmışlar bence. En azından fiziği çok daha iyi olmalıydı. Bence 2011'deki kadromuzun özellikleri daha iyiydi. Bu kadar yüksek performansa rağmen bazı oyuncuların özelliklerinin düşmesi kötü olmuş.
Sapara, banko ilk 11e girecek gibiEn çok onu beğendim.
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıkçası ben özellikleri hiç beğenmedim. Bizim takımı çok kötü yapmışlar bence. Hele de geçen sezonki Onur'u gördükten sonra bu özellikler hiç yakışmamış...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekle Mahmut daha tam sürüm çıkmadı,resmi çıkış tarihi 21 Ekim,ama 1-2 güne çıkar.Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam yanina birde türkce yama Ellerinden Öper
şu türkçe yama olmadan olmuyor işte 21 ekim de çıkacak galiba türkçe olacak mı olmayacak mı yama var mı yok mu felan bilmiyorum her sene alırım fm yi 2008 den sonra zevk felan almadım aşırı bozdu bence fm ama dayanamıyorum gidip alıyorum, türkçe olmazsa almayacam dedim ama çıktığı an gider alırım. yalnız türkçe olmadıktan sonra 2 hafta sürmez o heyecan."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
Yorum