Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yorum

• diger sayfaya geçse de bu sayfa rahatlasa yaauuu

Yorum

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• tamamdir, 2-3 fuzuli topçu daha var sanirim onlari koymadim, çok berbatlar zaten, Göksu + Hasan Ahmet + Rasimcan + Zeki Ayvaz falan bunlari koydum =)

Yorum

• Burak'i fena yapmamislar bu kez, güzel

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak'i fena yapmamislar bu kez, güzel
                burak iyi ama, şu colman hep aynı zokoranında ofansif yönü o kadar kötü değil.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  burak iyi ama, şu colman hep aynı zokoranında ofansif yönü o kadar kötü değil.
                  Colman biraz daha iyi olabilir evet, Zokora yillardir böyle yapacak bir sey yok

Yorum

• Henrique'yi de kötü yapmışlar bence. En azından fiziği çok daha iyi olmalıydı. Bence 2011'deki kadromuzun özellikleri daha iyiydi. Bu kadar yüksek performansa rağmen bazı oyuncuların özelliklerinin düşmesi kötü olmuş.

Sapara, banko ilk 11e girecek gibi En çok onu beğendim.
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Açıkçası ben özellikleri hiç beğenmedim. Bizim takımı çok kötü yapmışlar bence. Hele de geçen sezonki Onur'u gördükten sonra bu özellikler hiç yakışmamış...
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Nereden Indirebilirim acaba
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Henrique'yi de kötü yapmışlar bence. En azından fiziği çok daha iyi olmalıydı. Bence 2011'deki kadromuzun özellikleri daha iyiydi. Bu kadar yüksek performansa rağmen bazı oyuncuların özelliklerinin düşmesi kötü olmuş.

Sapara, banko ilk 11e girecek gibi En çok onu beğendim.
                          evet Sapara ve Henrique konusunda haklisin ama 2011'de daha iyi degildik sanki bana göre

İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Açıkçası ben özellikleri hiç beğenmedim. Bizim takımı çok kötü yapmışlar bence. Hele de geçen sezonki Onur'u gördükten sonra bu özellikler hiç yakışmamış...
                          Onur'u daha iyi yapmalari lazimdi dogrudur, ama yine de fena degil

Yorum

• Bekle Mahmut daha tam sürüm çıkmadı,resmi çıkış tarihi 21 Ekim,ama 1-2 güne çıkar.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bekle Mahmut daha tam sürüm çıkmadı,resmi çıkış tarihi 21 Ekim,ama 1-2 güne çıkar.
                              Tamam yanina birde türkce yama Ellerinden Öper
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam yanina birde türkce yama Ellerinden Öper

şu türkçe yama olmadan olmuyor işte 21 ekim de çıkacak galiba türkçe olacak mı olmayacak mı yama var mı yok mu felan bilmiyorum her sene alırım fm yi 2008 den sonra zevk felan almadım aşırı bozdu bence fm ama dayanamıyorum gidip alıyorum, türkçe olmazsa almayacam dedim ama çıktığı an gider alırım. yalnız türkçe olmadıktan sonra 2 hafta sürmez o heyecan.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X