fm 2011 oyunu kullndığım bilgisayara lazım.özelden yardım edebilecek arkadaşlar olursa sevinirim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
- Alıntı
-
Stuttgart ile Almanya Ligini Şampiyon bitirdim...Bayern 3 puan gerimde kaldı...
Uefa'da finale kaldım Juventus ile Ama en önemli oyuncum bu maçta olmayacak 4 ay sahalardan uzak kalacak...
Çeyrek finalde M.City'e deplasmanda 3-1 yenildim kendi sahamda 5-0 yendim süpriz oldu..
Yarı finalde A.Madrid ile eşleştim kendi sahamda 3-2 yendim orda 4-2 yendim bu maçta Takımın en etkili silahı Martin Zeman herkese tavsiye ederim sakatlandı... Onun için final maçı ne olur bilmiyorum???S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nizam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu crash dumps illetinden nasılm kurtulabilirim ?
Yok mu bilen ?Dozer CemiL
- Alıntı
Yorum
-
Final maçını az önce oynadım ve kaybettim maalesef
16.dakika da Öne geçtim ikinci yarı 53.dakika da Delpiero'nun frikik golü eşitliği getirdi maç 90 dakika böyle bitti Uzatmanın 103.dakikasında 2-1 oldu maç ve öyle bitti canımız sağolsun diyelim önümüzdeki seneye inşallahS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
Terek Grozny ve Birmingham maceralari sonrasi,Trabzona geri döndüm.Stadi 54000 bine cikartmis yönetim.Yerli oyuncularin cogu halen kadroda,biraktigim gibi duruyorlar.Para gani.
Yanliz su yabancisinir problemli.Takimda 20 tane yabanci var.Ligte tüm takimlar 4-5 tane yerli var gerisi yabanci.Su Yabanci siniri tek banami isliyor.Milli takim icin Futbolcu bulamiyorum Türkiyeden.Gurbetciler sirtliyor takimi.
Burdan Almanyaya tesekürlerimi sunmak istiyorum.Türk Milli takimin altyapisina süperstarlar yetistirmeye devam ediyorlar.15-20 Mio oyuncular cikiyor altyapidan.Hepside Avrupanin büyük takimlarina transfer oluyor.Su an Real ve Barcelonada 5-er tane Türk oyunculari var ve Trabzonspordan sonra en cok Türk Milli oyuncularini bünyelerinde bulunduruyorlar.
Gercek hayatta gibi Büyük takimlara giden Türk oyuncular hepsi Gurbetci oyuncular.Türkiyede futbola baslamis olan ve en yeteneklisi olan Arda bile Blackburne gidebildi.gerisini siz düsünün.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 09.08.2011, 13:09.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nizam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok mu bilen ?İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nizam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok mu bilen ?Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefmgraphics.net oradan bir araştır istersen.Dozer CemiL
- Alıntı
Yorum
-
Crash Dumps hatasına bir çözüm bulamadım, lütfen yardım. Siz nasıl hallediyorsunuz ? Bilgisayarda kayıtlı diğer oyunlarda var ama sadece bu benim oyunumu açmıyor, çünkü oyuna başka bilgisayarda başlamıştım, kendi bilgisayarım kullanılamaz hale gelince buna attım oyun dosyasını ama sürekli crash dumps hatası veriyor. Bu sorunu halletmemi sağlayan, dilesin benden ne dilerse'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCrash Dumps hatasına bir çözüm bulamadım, lütfen yardım. Siz nasıl hallediyorsunuz ? Bilgisayarda kayıtlı diğer oyunlarda var ama sadece bu benim oyunumu açmıyor, çünkü oyuna başka bilgisayarda başlamıştım, kendi bilgisayarım kullanılamaz hale gelince buna attım oyun dosyasını ama sürekli crash dumps hatası veriyor. Bu sorunu halletmemi sağlayan, dilesin benden ne dilerseBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCrash Dumps hatasına bir çözüm bulamadım, lütfen yardım. Siz nasıl hallediyorsunuz ? Bilgisayarda kayıtlı diğer oyunlarda var ama sadece bu benim oyunumu açmıyor, çünkü oyuna başka bilgisayarda başlamıştım, kendi bilgisayarım kullanılamaz hale gelince buna attım oyun dosyasını ama sürekli crash dumps hatası veriyor. Bu sorunu halletmemi sağlayan, dilesin benden ne dilerse
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenisi ne zaman çıkacak bunun?
- Alıntı
Yorum
-
Crash Dumps, intihar sebebi.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
Yorum