İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk maçta 4-2 yenilmiştim 2.maçta bu kadar iyi oynamama rağmen 1-0 yenip elendimHayatımda hiç bu kadar bir maçta üstün oynamadım...
Uploaded with ImageShack.usEski kullanıcı adı emre611967
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Futbolcu Transfer ediyorum anlaşıyorum ama klüp futbolcuya Maaşı çok az veriyor maaşı arttırsınlar diye istekde bulunmak için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
- Alıntı
Yorum
-
Ben CM oynuyorum, daha cok hosuma gidiyor
2014 Yilina girmek üzereyim Trabzonsporumuzla...
2012 ve 2013 arka arkaya Sampiyonlar Ligini alma Basarisini gösterdi benim Kaplanlar2 Süper Kupa da dahil tabi =)
Forza Trabzon... :meşale1::meşale2:
2. Kariyer acmayi planliyorum yeniden baska bir Takimla - Sizce Hangi Takim olsun bu Takim? Fifa Menajeri ve Championship Manageri oynuyorum Ben, Hangi Oyunda acayim hangi Takimi alayim Renkdaslar?“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
- Alıntı
Yorum
-
Bu başlık baya geride kalmış. Oynamıyor musunuz artık FM beyler?
Uzun zaman sonra yeni kariyere başladım. Önce Barcelona'nın başına geçtim, Afellay, Thiago gibi futbolcuları Barcelona B takıma yolladım. Sonra istifa edip Barcelona B takımın başına geçtim. Bir kaç da transfer yaptım, onları da Barcelona B'ye gönderdim. Hedefimiz ligi ortalarda bitirmek. Transfelerimiz Michael Owen, Kadlec, Ahmed Khalil ve Xulu oldu.
Hem yeni transferlerimizle hem de Barcelona'dan (ç)aldığımız oyuncularla güzel bir seri yakaladık ve 10. haftada lideriz 23 puanla. 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. 34 gol atıp kalemizde 16 gol gördük. En yakın rakibiniz 21 puanla Celta. Bakalım formumuzu sezon sonuna kadar sürdürebilecek miyiz.
Şu an takımın yıldızı Vaclav Kadlec. 9 maçta 10 gol attı. Michael Owen'ı ilk maçlarda yedek başlatmama rağmen Khalil'in düşük performansı nedeniyle son haftalarda ilk onbirde yer verdim. O da 4 maçta 6 gol attı. Bir başka forvet Keirrison da 5 gol atmış 3 maçta (sadece birince ilk onbirde sahaya çıktı). Gol sıkıntısı çekmiyoruz yani. Diğer yıldızlarımız Jeffren (3 gol 9 assist), İbrahim Afellay (4 gol 2 assist) ve Thiago (5 assist).
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenajerlik oyunun şahı cm 03-04'dür bu oyunu her yönüyle oynayıp bütün kupaları almayanı ben menajerlik oyunu oynamış saymıyorum ;
Alınacak oyuncular : Todorov,Roncatto,Toledo,İrfan Başaran,Barbaros Barut,Cerci,Kakalov,Diope
Hatta hatta Alex-Daniel Carvalho-Daniel Ljuboja-Robinho-Mexes-Bellion-İniesta-Cesar Delgado-Akinfeev ve şu an aklıma gelmeyen 15-20 oyuncu daha da var.9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
Yorum