Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eve gittiğimde Al Ahli Dubai takımı ile başlıyoruz kariyerimize.. Bir ara başladık ilerleyemedik bu sefer inşallah bu farklı deneyimde zevkli bir serüven geçiririz.. Kadromuz yıldız isimlerden kurulu bunlardan bahsedeceğim ilerleyen zamanlarda.

Yorum

• Paranın açamayacağı kapı yoktur. Al Ahli'de çok önemli isimler var.

Bunların başında Dünyanın en iyi stoperlerinden Fabio Cannavaro geliyor.

Bu sezon Wolfsburg'dan transfer edilen santrafor oyuncusu Grafite'de takımın önemli isimlerinden.

Trabzonspor'dan transfer edilen Jackson Coelho, takımımızın 10 numarası.

Bir dönem Bundesliga liginde de forma giyen forvet oyuncusu Aristide Bance

Ve son olarak bir dönem İnter'de forma giyen Luis Jimenez

*

Bütçe olarak 5 milyon € gibi bir paramız var, ama bu parayı daha da yukarılara çıkartabilme şansımızda var tabi, boşuna gelmedik Dubai'ye, burada para sıkıntısı olmaz. Taraftar uzun süredir özlenen şampiyonluğun son bulmasını istiyor, bizde bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Yorum

• Andrej Kramaric'i Dinamo Zagrep'ten kiralık olarak kadromuza kattık. Güney Afrikalı stoper Booth'u da 1 milyon € ya transfer ettik. Sao Paulo'dan 2 genç Brezilya oyuncuyu kadromuza kattık 1 sol bek, 1 stoper. Form durumlarına göre hakkında bilgilendirme yaparım. Özellikle bonservisi elinde bulunan oyunculara biraz yöneldik. Bu yönde oldu transferlerimiz. Artık takım lige hazır bakalım sonuçlar ne olacak..

Yorum

• Facebook Üzerinden TOP ELEVEN oynuyorum, takipcileri varmı aranız ?

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Andrej Kramaric'i Dinamo Zagrep'ten kiralık olarak kadromuza kattık. Güney Afrikalı stoper Booth'u da 1 milyon € ya transfer ettik. Sao Paulo'dan 2 genç Brezilya oyuncuyu kadromuza kattık 1 sol bek, 1 stoper. Form durumlarına göre hakkında bilgilendirme yaparım. Özellikle bonservisi elinde bulunan oyunculara biraz yöneldik. Bu yönde oldu transferlerimiz. Artık takım lige hazır bakalım sonuçlar ne olacak..
            Arabistan ligi var mıydı FM'de? 2010'da aradım bulamadım. 2011'de var mıymış?

Yorum

• BAE Premier Lig yaması indirdin Türksportal'dan normal'de yok..

Bu arada ilk resmi maçta BAE Süper Cup Finalinde Al-Alin takımını Jaja(2),Garfite'nin golleri ile 3-2 mağlup ettik. Ligde ilk resmi maçta Al-Dharafa'yı Grafite,Jaja ve Booth'un golleri ile 3-1 mağlup ettik..

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BAE Premier Lig yaması indirdin Türksportal'dan normal'de yok..

Bu arada ilk resmi maçta BAE Süper Cup Finalinde Al-Alin takımını Jaja(2),Garfite'nin golleri ile 3-2 mağlup ettik. Ligde ilk resmi maçta Al-Dharafa'yı Grafite,Jaja ve Booth'un golleri ile 3-1 mağlup ettik..
                Nasıl yüklicem bu yamayı ? Yattara ve Jaja için yüklicem
                En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 00:04.
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Telefon için herhangi bir Fm oyunu var mı bildiğiniz ? Cm ya da Fifa manager'de olur. Nokia 5800 kullanıyorum.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Arkadaşlar Takım Önerisi Yaparmısınız?

Kafamda Bir Takım Yok, Hangi Takımla Başlasam 1-2 Maç Yapıp Transfer Yapıp Sıkılmaya Başlıyorum.

Hangi Takım la Başlamam Gerekir?

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar Takım Önerisi Yaparmısınız?

Kafamda Bir Takım Yok, Hangi Takımla Başlasam 1-2 Maç Yapıp Transfer Yapıp Sıkılmaya Başlıyorum.

Championship'ten kendine yakın hissettiğin bir takım al. 5 sene içinde Premier Lig'e çıkıp Avrupa kupalarına katılma hedefi koy, çok zevk alacağından eminim

Logo paketi yükledim, ingiltere ligi logoları kayboldu, nasıl geri yükleyebilirim bu logoları ?
                      En son mda61 tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 22:51.
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Menajerlik oyunun şahı cm 03-04'dür bu oyunu her yönüyle oynayıp bütün kupaları almayanı ben menajerlik oyunu oynamış saymıyorum ;

Alınacak oyuncular : Todorov,Roncatto,Toledo,İrfan Başaran,Barbaros Barut,Cerci,Kakalov,Diope
                        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Menajerlik oyunun şahı cm 03-04'dür bu oyunu her yönüyle oynayıp bütün kupaları almayanı ben menajerlik oyunu oynamış saymıyorum ;

Alınacak oyuncular : Todorov,Roncatto,Toledo,İrfan Başaran,Barbaros Barut,Cerci,Kakalov,Diope
                          sen dedin diye indirdim şimdi oynuyom,

trabzonspora önereceğin oyuncu varmı

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar Takım Önerisi Yaparmısınız?

Bu oyun İngiliz sistemine göre oynandığı için Alt ligten alıp Premier Lig'e çıkarmak zevkli olabilir. Ya da Palermo Napoli Valencia gibi takımlar da zevkli ama İspanya ligi zor olabilir biraz.

Ben TrabzonSpor ile 8 sene üst üste lig şampiyonluğu Türkiye kupası Süper kupa 1 Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa aldım sıkıldım oyundan. Amacım 1numara olup bırakmaktı ama 2gündür ara verdim gerçekten isteyene saveyi paylaşabilirim. Tüm oyuncularıma sayabileceğiniz tüm takımlar talip. 60milyon euro verenler de var.

Oyunda her sene peşinden koştuğum Nuri Şahin'i bir türlü takıma katamadım. Ne Messi'nin ne Ronaldo'nun peşinden koştum Nuri'nin peşinden koştuğum kadar. 2018 yıl bitecek ve hala daha sol ayaklı bir orta saha bulamadım Nuri amacımdı ama 30yaşına geldi.

Oyunda tek editlediğim şey stadyum kapasitesi onu da 1gün önce yaptım 61967 yaptım kapasiteyi.
                            Bu arada oyunum sadece Türkiye oynanabilir, İngiltere İspanya İtalya Almanya Fransa görülebilir şeklinde.
                            En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 01:44.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Logo paketi yükledim, ingiltere ligi logoları kayboldu, nasıl geri yükleyebilirim bu logoları ?

Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle

Bendeki ingiltere logo paketi.
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Oyunumu paylaşıyorum isteyen göz atabilir isteyen oynayabilir acayip sıkıldım Çok emeğim geçti kısa listesinden antremanına kadar paylaşıyorum.

http://s2.dosya.tc/upload/eV4eO4/Okt...2014_.zip.html Bu kısa liste potansiyeli en az 3.5 yıldızlık oyuncular vardır.

http://s2.dosya.tc/upload/A0sA1Q/Okt...2018_.zip.html Bu taktik.

http://s2.dosya.tc/upload/wLwpV2/Par...cular.zip.html Antremanlar.

http://s2.dosya.tc/upload/NX2jl0/Oktay.zip.html ve oyun. 11.3 versiyon

Ayrıca oyun içini güzelleştirmek isteyenlere tema , logo , yüz paketleri vs paylaşmaya çalışırım bendekileri. Sorusu olanlara da anladığım kadarıyla yardımcı olurum.
                                Kendi formanızı falan yapmak isterseniz de editleme programı var ve ben bu seneki formalarımızı aktardım oyuna.
                                En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 02:15.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X