Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkçe yama yoksa bende yokum Oynamadığım tek fm serisi olacak.

Yorum

• Verdiğim linkteki % 50 civarında bir yama.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bilmiyorum haberiniz var mı bir çoğunuz tanır Tsigalko futbolu bırakmış
        DRAGO GABRIC

Yorum

• gerçek hayatta futbolla ismini duyuramasa bile oyunla birlikte büyük bir hayran kitlesi oluştu gönül isterdi ki futboluylada bir yerlere gelebilsin.adamsın tsigalko.bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz kendisine.

Yorum

• Eğer Türkçe dil dosyalarını hazırlayanlar profesyonle değilse o oyunun türkçesi %100 olsa bile eziyet oluyor. Her zaman oyunun destekeldiği dillerde oynama taraftarıyım. Bizde korsan sektörü olduğu sürece adamların türkçe ile uğraşacağını sanmıyorum. Şahsen bende çıkartmazdım patron olsaydım.

Yorum

• Arkadaşlar bu seneki formalarımız yani enerji beyaz ve victory formamızı fm2011 için forma şeklinde yapabilecek var mı ? PAylaşırsanız seviniriz
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Eygidi Tsigalko,adam fm efsanelerindendi canavar gibiydi.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eygidi Tsigalko,adam fm efsanelerindendi canavar gibiydi.
                  Üstelik 29 yasinda
                  DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eygidi Tsigalko,adam fm efsanelerindendi canavar gibiydi.
                    Üstelik 29 yasinda. Ve ben sırf seviyorum bu adamı diye kardesi yury tsigalkoyuda(kaleci) alıyodum hep
                    DRAGO GABRIC

Yorum

• fm 2011'de antreman bölümüne girdiğimde personeller ve antreman programları görünmüyor, sonra da hata veriyor . büyük sıkıntıdayım
                      çözümünü bilen arkadaşlar özelden ulaşırsa sevinirim

En son Cengiz tarafından düzenlendi; 18.07.2011, 20:56.
                      7
                      Cngz_61

Yorum

• Bırakın Fm'yi Cm 2012 oynayın çıkınca %100 türkçe Fm'nin tek iyini var oda Wonderkids'lerin açıklanması iyi ama transfer bütçesi çok düşük
                        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• cm 2012 yi araştırayım derken bir oyun gördüm oda enteresan cm yapmış galiba.
                          En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 19.07.2011, 00:40.

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben hala 2009'dayım.Trabzonsporu 2 sene üst üste şampiyon yaptıktan sonra transfer için fazla para isteyince kovulduk .İstersem kayıtlı yerden devam ederdim ama etmedim sonra alatasaraydan teklif geldi oraya gittik orda da ilk senemizde uefa kupasını kazandık.Yeni sezon için kadroyu ayarlarken dün bilgisayara virüs girdi format attım C'deki oyunun dosyalarını D'ye attım,kayıtlı oyunu da D'ye atmıştım formattan sonra eski yerlerine kopyaladım ama oyun açılmıyor framework'tan olabilir filan dediler onu deniyorum.
                            Sorunu hallettim.Devam ediyoruz süper kupa finalinde arsenali penaltılar sonucu yenerek kupanın sahibi olduk ödülü de 500.000 euro.

Yorum

• Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• fm nin kadrolarını nasıl güncelleyebilrim bilen var mı ?
                                TRABZONSPOR
                                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                                Mesut Keleş (19)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X