Database güncelliyorum hemen hemen her transferden sonra. Gerçek transferleri gerçek zamanlı ayarlıyorum. Örneğin; Piotr, Pawel'in 1 Ocak 2011'de Trabzonspor'a, 1 Temmuz 2011'de Zokora'nın Trabzonspor'a katılması gibi. Diğer türk takımlarının transferleri ve Avrupa'da ki önemli transferler hep ayarlı bugüne kadar. Trabzonspor'un transferleri tam anlamıyla netleşsin ve transferi kapatalım bende yeni editörümle Trabzonspor kariyerime başlayacağım. Bu New Database editör'ünü kullanmak isteyen olursa paylaşırım seve seve.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDatabase güncelliyorum hemen hemen her transferden sonra. Gerçek transferleri gerçek zamanlı ayarlıyorum. Örneğin; Piotr, Pawel'in 1 Ocak 2011'de Trabzonspor'a, 1 Temmuz 2011'de Zokora'nın Trabzonspor'a katılması gibi. Diğer türk takımlarının transferleri ve Avrupa'da ki önemli transferler hep ayarlı bugüne kadar. Trabzonspor'un transferleri tam anlamıyla netleşsin ve transferi kapatalım bende yeni editörümle Trabzonspor kariyerime başlayacağım. Bu New Database editör'ünü kullanmak isteyen olursa paylaşırım seve seve...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bek orta saha sol açık forvet stoper
ortasaha sol açık Ronald Vargas - Piscu (arab takımında olan) Neymar dicem ama bu kardeşimiz çok tuzlu
Forvet Herzamanki gibi süper üçlüyü yazıyorum bu adamlara sırtınız yere gelmez Trabzonumuzda
Christian Benitez - Darwin Quintero - Gabriel Hauche üçüde gol makinası ama dersenizki farklı biri olsun Dame N'doye olabilir
Stoper Dede diye biri var Vascoda gelişime müsait Verkhovtsov var ucuzaSana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegenç,ucuz yetenekli am lc arıyorum alanzinho yerine gençler,dökün bakalım listeleriSana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaylaşırsan sevinirim..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem abi, Stoper için Anderlecht'ten Juhasz'a baktın mı abi?
Fiyatı çok makul ve çok faydalı olur. Forvet için bence transfer listesinde ki adamlara göz at abi, kiralık olarak almaya çalış. Katkı sağlamasını bekleyeceğin forvetler çok para istiyor.
Sağ bek neden arıyorsun Serkan'ı mı sattın yoksa?Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
Pawel forvette yardırıyor.Gerçekten harika oynuyor bütün gol yükümü Pawel Jaja ve ilginç bir şekilde Giray çekiyor.Kornerden gelen ortalara Giray sağlam kafa vuruyorTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHau fuşkiyiyen oyunun Türkçesi çıkmadı mı hala ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakında 2012 çıkacak türkçesi daha hiç çıkmazTrabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir turnuva yapalım aramızda,ne dersiniz?4 erli takımdan 2 grup yapsak yeter.
Edit:Turnuva yapmak isteyenler mesajı alıntı yapıp katılacağını belirtirse bir liste oluştururuz.
Nasıl yapacauk o işi?"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
arka sayfalarda söyledim..bir hamachi ağıyla beraber 2 kişi karşılıklı online olarak oyun oynayabilirler..(2 den fazla denemedim olur mu bilmem)1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearka sayfalarda söyledim..bir hamachi ağıyla beraber 2 kişi karşılıklı online olarak oyun oynayabilirler..(2 den fazla denemedim olur mu bilmem)Zuğaşi BerepeÇoban Express™
- Alıntı
Yorum
Yorum