Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    He biraz öyle

Şimdi transfer edecek adam lazım. Ama bulamıyorum adam önerin bana
    Kac paran var
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• 61 milyon bütçem var 30-40 milyonunu kullanmayı düşünüyorum.

Yorum

61 milyon bütçem var 30-40 milyonunu kullanmayı düşünüyorum.
        Eden Hazard -> 14-15 milyon avro teklif et.
        Vaclac Kadlec -> Müthis oyuncu

Yorum

• Hazard çoktan gitmiş City almış

Aissati'yi alayım mı iyi midir ?
          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 15.05.2011, 15:45.

Yorum

Hazard çoktan gitmiş City almış

Aissati'yi alayım mı iyi midir ?
            Oyunda kötü, alma Amrabati tercih ederim.

Yorum

• Uy adam bulamıyorum ya

Yorum

Uy adam bulamıyorum ya
                Jonathan Reis ve Jelle Vossen.

Yorum

• Kadlec'i aldım. Şu Jelle Vossen çıkmıyor

Yorum

• size 3 adam söylüyorum. forvet sol taraf darwin quintero (poacher) forvet sağ taraf christian benitez (advanced forward) forvet arkası Jorge Valdivia (tranquista). darwin denen yaratık 40 gol attı bir sezonumda 39 gollük tanjunun rekorunu geçti. tromso da kara diye bi herif var dc veya dmc de oynar o da iyi. Fabian Monzon var birde defans solu yarad sol açıkta oynayabilir. frikikten baya atar. Bu dediğim adamlar geliyor TS ye sorunsuz bir şekilde sadece valdivia yeni transfer olduğu için lk sezon ara transferde alabilirsiniz.
                    Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                    Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Şampiyonluk yarışı Spartak Moskova, Cska, Rubin, Zenit arasında tüm hızı ile devam ediyor.

Devre arası transfer döneminde Mcgeady'i 6 milyon euroya Sevilla'ya sattık, yerine Andres D'Alessandro'yu aldım ama henüz uyum sağlayabilmiş değil. Ne olur ne olmaz diye devre arası bir kaç oyuncu kiraladım kadroda bulunması için. City'den Boyata, Zagrep'ten Pedro Morales gibi.

İlk sezonumda Şampiyon olamazsam istifa edeceğim, Eğer Şampiyon olursam aynen yola devam.

Yorum

• Son 4 maça girerken 7 puan fark ile lideriz. Sırada ki maçımız Dinamo Moskova ile. ( İlk maç 2-1 mağlup olduk.) Ardından takpçimiz Rubin Kazan ile ( İlk maç 3-0 yendik.) Ardından ise Lokomotif Moskova ile oynayacağız. (İlk maçı 2-0 yendik.) Diğer takım ufak bir ekip adını hatırlayamadım.

8 maçlık galibiyet serimiz var. Takım çok fena top oynuyor maçları çok dikkatle izliyorum o derece zevk veriyor bana takımın oynadığı futbol. Savunmada Marek Suchy - Dante ikilisi adeta duvar olmuş durumda.

Orta ikilide ki Emana-Mudingayi ikiliside harika bir uyum içerisindeler. Sezon sona erdiğinde oyuncularım hakkında istatistik bilgileri paylaşacağım yanlız bi parantez açmak istiyorum;

Forvet oyuncum Welliton'u herkes tanıyordur. 26 Maçta 32 veya 33 tam hatırlayamadım gol attı. Bunlar sadece Ligde attığı goller. Valencia'yı 5-2 yendiğim, Anderlecht'i 4-2 yandiğim Avrupa maçlarında da Hattirck'leri var. 30 Milyon euro olarak değerini belirledik. Serbest kalma Maddesi ise 100 Milyon Euro.

Yorum

• Zenit ile 1-1 beraberek kaldım, ardından Rubin'e 4-2 yenildim ama o hafta Zenit'in mağlup olması ile son 1 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan etmiş olduk. Bu haftaya kadar gerçekten başa baş bir mücadele vardı.

2 Puan fark ile Şampiyon olduk. Takım olarak şampiyonluğu hakettiğimizi düşünüyorum.

Oyuncularımın istatistiklerinden bahseedeyim biraz.

Sık sık adından söz ettiğim Dimitri Kombarov 28 maçta 7 gol 10 asistle oynadı.

Yeni transferimiz Achille Emana 34 maç 6 gol 16 asistle asist kralı oldu.

Jaja 33 maçta 9 gol 12 asistle oynadı, Yılın yabancı oyuncusu seçildi.

Şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi olan Welliton Toplam 35 maçta 42 gol atıp 9 asist yaptı.

Yeni sezon Transfer bütçemiz 50 Milyon euro. Mudingayi, Emana ikilisinin yanına N'Koulou'yu aldım. Genç potansiyelli bir oyuncu. Önümüzde ki sezon fizik gücü yüksek orta alan elemanlarımız oldu. Taş gibi adamlar.

Jaja'yı son 5-6 hafta sağ açıkta oynattım. Sağ kanattan içeri doğru kat ederek iyi şut pozisyonları buldu ve bir çok gol atıp maç kazandırdı o pozisyonda. Önümüzde ki sezon orada değerlendirebiliriz kendisini. Devre arasında aldığım Andres D'Alessandro'yu önümüzde ki sezonun As kadrosuna nasıl monte edeceğimi şuanlık bilmiyorum ama büyük ihtimal klübede duracak yedek bomba olarak.

Kaleye Rubin Kazan'un 30 yaşında çok iyi bir kalecisi var Rusya'lı Ryzhov adında, oyuncuyu 3 Milyon euro karşılığında transfer ettik. Savunma ikilimiz Suchy ve Dante'yi bozmayacağım. Özellikle Suchy'nin Avrupa'dan talipleri oldukça fazla. 7,5 Milyon euro olarak belirledik satış fiyatını.

Sağ beke Andreas Beck'i almayı düşünüyoruz sözleşme teklifimizi kabul ederse. İlerleyen günlerde diğer transferlerimizde tam manasıyla netleşecek.

Yorum

• Birtan kariyerini sıkı takipteyim
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Saol Cem abi, vakit buldukça bahsediyorum.

*

Yukarıda belirttiğim gibi kadromuza katmak istediğimiz Andreas Beck'i zar zor pazarlıklar ile 9 Milyon euroya kadromuza kattık. O Kadar para verilmez denilebilir ama bizde para sıkıntısı olmuyor Allaha şükür. Birde o kalitede Rus futbolcu bulmak çok zor. Zaten en iyileri Cska ve Zenitte. Ve bu iki takımdan bize oyuncu gelmesi imkansız giibi birşey.

Sağ bek'e Beck'i aldık, Martin Stranzl Gladbach'a gidince Anderlecht'ten Roland Juhasz'ı transfer ettik 2 Milyon euro bedelle. Alternatif olarak kalacak. Şampiyonlar liginden bahsetmeyi unutmuşum yukarıda. Gruptan çıktık ve ilk turda rakibimiz Sevilla.

Kadroma güveniyoru şahsen. Genç ve potansiyelli bir ekibe sahibim. Sağ kanat oyuncum 24 (Jaja), Sol kanat oyuncum 24 (Kombarov), Ön liberolarımdan biri 20 (N'Koulou), Forvetim 24 (Welliton), Sağ bek'im 23 (Beck), Sol bek'im 21 (Makeev) yaşlarında. İskelet kadromuz genç yani. Yedeklerimizde öyle.

Forvetlerimizden Ari'yi 3 milyon euroya sattık. 1 forvetimizde kiralık olarak oynuyordu 1 sezon ve şimdi geri geldi. Artem Dzyuba adında. 1,94 boyu var 22 yaşında. 3 Forvet ile gireceğiz sezona; Welliton, Dame N'Doye ve Dzyuba. Sıkıntı yaşarsak devre arasında forvet takviyesi yaparız.
                              Bu arada Transfer listesinde ki Segio Caneles'i bonservisi ile birlikte alamadım, gelmek istemedi ama kiralık olarak kadromuza kattık. Forma şansı bulabilir mi? Onu sahada ki oyuncuların performanslarına göre ayarlayacağız.

Oyuncunun profili çok iyi diye geçtiğimiz sezon şampiyon olmamızda katkısı olan herhangi bir oyuncuyu kesme niyetimiz yok.

Hakedene veriyoruz formayı.

Şuanlık transferi kapatmış durumdayız. İskelet kadroya 1 sağ bek, 1 de Ön libero takviyesi yaptık. Kadro istikrarı yapmak istiyoruz.

Yorum

• Premier Lig maceram pek istediğim gibi başlamadı. İstediğim transferleri yapamadım. 2 tane 11'e girecek adam anca alabildim şimdi de onlardan biri olan Kadlec 7 hafta sakatlandı. Bakalım napazacuk ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X