Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Son şampiyon fener bu olamaz çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon şampiyon fener bu olamaz çççBiz 5 Olduk..
Merak Etme FB Türkiye Kupasını Hala Alamadı...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
mAgnifico kullandığın taktkleri paylaşırmısın ?
Bide bişey soracam regenler ne zaman çıkar ? Bi de takımda mı çıkıyolar serbest mi çıkıyolar ?En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 09:36.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen Yıl Fener oLduBiz 5 Olduk..
Merak Etme FB Türkiye Kupasını Hala Alamadı
ama 5. olarak çok geride bitirmişsinForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşla oynadığım ortak kariyerin yanında yeni bir takım almak istiyorum, birazdan karar vereceğim hangi takım olacağına : )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççç koptum buna
ama 5. olarak çok geride bitirmişsin
İbb Yi Yendim FB Şampiyon oLdu Bilsem Satardım Maçı
İlk Yıl Uefa Türkiye Kupasında İlerledim Ama Ondan Takım Yorgun Düştü.
Yedeklerim İyi Değil Para Yok Ki.. 2.yıl Sade Şampiyonluğa Oynadım oLdu.
Yeni Hedefi Paraya Göre Belirlicez Ama Sadri Başkan Cimri Vermiyorİstiyorum Kovcak Sonunda
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşla oynadığım ortak kariyerin yanında yeni bir takım almak istiyorum, birazdan karar vereceğim hangi takım olacağına : )...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemAgnifico kullandığın taktkleri paylaşırmısın ?
Bide bişey soracam regenler ne zaman çıkar ? Bi de takımda mı çıkıyolar serbest mi çıkıyolar ?
Buda Alt Yapıdan 2. Yılda Yetişen Genç Yetenek .. Şans İşi Biraz.. Bi Çok Takım İstiyor Şimdiden..
Ama En ÖnemLisi Jaja .. Frikikleri Sayesinde Çok Maç Kazandım
Taktiğim İyi Ama Pas Trafiği Yüksek...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü Fener'i Yenerse Ankaragücünü Al
İşte yeni takımım
Shaqiri, Ewerthon ve Vrsjalko'yu aldım, Selçuk'u bekliyorum şimdi.
- Alıntı
Yorum
-
Selçuk kabul etmedi sözleşmemi, Egemen'e istediği parayı vermeme rağmen görüşmeden ayrıldı
Sezona süper kupa ile başladım ( :
- Alıntı
Yorum
Yorum