Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşımla ortak kariyere başladık akşam üzeri Fenerbahçe ve Trabzonspor ile. 1,2 milyon € var transfer bütçesi olarak

Takımı ileri götürebilecek oyuncular aldım o parayla, üzerine para da kaldı rahatım finansal açıdan Az sıkıntılarla boğuşmak lazım. : )
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Oyunu kaldırdım tekrar kurdum ama hata aynı.
      En kötüsü türkçe yamam gitti ben onu niye kaydetmemişim yaa
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Tottenham ile 4 sezon geçirdim.
        İlk sezon 4. olduk kupalarda başarısız olduk
        İkinci sezon Ligde üçüncü olduk Şampiyonlar Liginde yarı final oynadık
        Üçüncü sezon ligde 2.olduk , Şampiyonlar Liginde Barçayı yenerek kupayı aldık
        Dördüncü sezon Kıtalar arası kupayı aldık , ligi aldık , Şampiyonlar Liginde yine Barçayı yenerek kupayı aldık.

Toplamda 2 Şampiyonlar Ligi , 1 Premier Lig , 1 Kıtalar Arası Kupa...

Üst üste iki sezo Şampiyonlar Liginde Barça'yı yenerek kupayı aldık ve 5.sezon Barçaya geçtik , hadi bakalım şimdi hedef finalde Tottenham'ı yenmek
        En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 10.05.2011, 00:09.
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Teşekkürler İlyas ağabey yeni gördüm indirdim ama şu hatayı aldım yüklerken ;

FFM 11.1 de yaptım ben o kariyeri ondan olmasın bu hata..11.1 mi seninki
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Oyunu kaldırdım tekrar kurdum ama hata aynı.
            En kötüsü türkçe yamam gitti ben onu niye kaydetmemişim yaa
            Crash Dums hatası için çözüm 1

-Bilgisayarım’a sağ tıklayıp özelliklere giriyoruz.
            -Gelişmiş sekmesinin altından,performans bölümündeki ayarlara giriyoruz.
            -Üstteki 3 sekmeden Gelişmiş olanı seçiyoruz.
            -Açılan pencerenin alt tarafında Sanal Bellek kısmını göreceksiniz.Onun içeriğindeki değiştir kısmına tıklıyoruz.
            -Oyun hangi sürücüye kayıtlıysa (C,D vs) ona tıklayıp Sistem Yönelimli Boyut seçeneğini işaretleyip ayarları uyguluyoruz.Daha sonra oyuna devam ediyoruz

Edit : Database boyutlarımızın farklılığı da bu hataya neden olabilir Medium yapmıştım databaseyi

edit 2 : Türkçe yamadan da kaynaklanabilir..orjinal englis dosyası edinmen lazım bide öyle dene
            En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 11.05.2011, 13:27.
            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Daha 2011 i oynamadım..Bir ara alıp oyniyim bari..Türkçe yaması çıktımı iyi bişey şöyle..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Tekrar açtım 2008'i, başladım oynamaya

Ne varsa 2008'de var
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bana taktik önerebilecek var mı ? Oyuna yeni başladım ve maç kazanamıyorum
                  En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.05.2011, 22:00.

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Crash Dums hatası için çözüm 1

-Bilgisayarım’a sağ tıklayıp özelliklere giriyoruz.
                    -Gelişmiş sekmesinin altından,performans bölümündeki ayarlara giriyoruz.
                    -Üstteki 3 sekmeden Gelişmiş olanı seçiyoruz.
                    -Açılan pencerenin alt tarafında Sanal Bellek kısmını göreceksiniz.Onun içeriğindeki değiştir kısmına tıklıyoruz.
                    -Oyun hangi sürücüye kayıtlıysa (C,D vs) ona tıklayıp Sistem Yönelimli Boyut seçeneğini işaretleyip ayarları uyguluyoruz.Daha sonra oyuna devam ediyoruz

Edit : Database boyutlarımızın farklılığı da bu hataya neden olabilir Medium yapmıştım databaseyi

edit 2 : Türkçe yamadan da kaynaklanabilir..orjinal englis dosyası edinmen lazım bide öyle dene
                    Performans'ı yaptım birazdan yeniden başlatacağım bilgisayarı başlatmam gerekirmiş

Türkçe yamayı kaldırıp denerim olmazsa teşekkürler
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• ...................
                      En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 12.05.2011, 21:38.

Yorum

• Hoffenheim'den istifa ettim.

Ligin ilk yarısını 7. bitirdik ama kesmedi malesef.

Yorum

• Trabzonspor'umuzla ilk sezonum yeni açtım zaten bana şöyle ucuz ve iyi futbolcu önerin
                          Serbest olursa iyi olur
                          BordoMavi.Net

Yorum

Trabzonspor'umuzla ilk sezonum yeni açtım zaten bana şöyle ucuz ve iyi futbolcu önerin
                            Serbest olursa iyi olur
                            Jonathan Reis ve Jelle Vossen
                            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Trabzonsporu 3 sene calistirdiktan sonra 2 sampiyonluk 3 Türkiye Kupasi 1 Süper Kupa 1 UEFA Kupasi aldiktan sonra yönetim kontratimi uzatmiyarak Trabzonspordan ayrilmak zorunda kaldim.Simdiki Durak Cecenistanin Baskenti Grozni.Lig 13 olarak ve 12 Mio Transfer bütceylen Ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyorum.

Trabzonda yerime Schaaf geldi ve takimi dagiti.Adam 10-15 Mio oyuncu alyior.
                              En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 18:28.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bana niye para vermiyor bu klüp 1M€ ile hangi futbolcu alınır arkadaş yaaa ççç
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X