Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben hala o1/02 oynuyorum.takımım lazio.7 sezon oldu romayla kapısıyorum her alanda ama o biçim üstünlük sağladım

Yorum

• askerliğin bana öğrettiği en önemli şeylerden biri FM'siz bir yaşam düşünülemeyeceği.bi tezkere aliyim ölümüne fm oynayacağım valla.

Yorum

• Sadece şunu söylemek istiyorum Trabzonspor'dan başka bir takım ile uzun süreli oynanmıyor, yalan abi yalan.

Trabzonspor ile 2015 yılına kadar gelmiştim en uzun kariyerim buydu..Sonra bir şey oldu yeni oyuna başladım.. Değişiklik olsun dedim ama istikrarı yakalayamadım diğer takımlarla..Her gün yeni oyuna başlıyorum neredeyse..

Bugün başlıyorum Trabzonspor'la kariyerime..Transfer yapmayı çok seven biri olarak transfer yapmadan başarılı olmayı planlıyorum.
        Vira Bismillah

Yorum

• 5-6 aylık bir aranın ardından burdaki yorumlardan da etkilenerek başlıyorum FM'ye...(2010) Hata vermez yine inşallah
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Editör'den Şenol Güneş ve Ali Kemal Denizci'yi yönetim kuruluna, Hami Mandıralı'yı teknik ekibe ve Özkan Sümer'i izleme komitesinin başına getirdim ve oyuna başlıyorum.

(Unutmadan, 1461 Trabzon'a da yakın zamanda başarı sağlaması için ufak çaplı yardımda bulundum)

Transfer yapmadan, elimdeki kadro neyse onunla oynamayı düşünüyorum. Hedefim Fm 2012 çıkana kadar aralıksız bu kariyere devam etmek.

Yorum

• Trabzonla ilk sezonum.FB cekismeli gecti 1 Puanla Sampiyon oldum.Kupayi aldim BJK karsi.UEFA da ceyrek Finalda Manchester City ye elendim.

2. sezon basladi Onur,Colman ve Selcuk problem cikartiyorlar illa daha büyük Kulübe gideceklermis.Bunu Jaja dan beklerdim ama yol verecem Selcuklan Colmana.Yerlerine Mehmet Ekici aldim.Bi Türk daha bulurum Avrupadan.Sezonun ilk yarisi gecti sayilir BJk nin önündeyim 2 Puan Farklan.CL de 7 Puan topladim 2. Siradayim.Real dan Puan alirsam ciktim Gruptan.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Serbest durumdaki Clerc ve Gabri(Ajax'tan) sözleşme imzaladım.
                Kaleye de Vincent Enyeama'yı transfer ettim.

Süper Kupa'yı kazandık 4-1'lik Bursaspor galibiyeti ile.

Avrupa Ligi Play-Off'ta Getafe deplasmanında 10 kişiyle 2-2'lik beraberlik almayı başardım..Şimdi Avni Aker'e rakibi nasıl eleyeceğimin hesaplarını yapıyorum.

Yorum

• Seneye müthiş bir takım bekliyorum Fm'de.

Yorum

• FM 2011 Şanssız bir şekilde silinmişti Bilgisayarımdan. Bugün,yarın derken şuan tekrar yükledim.
                    Şimdi kendime oynayabileceğim iyi bir takım arıyorum.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Editör'den Şenol Güneş ve Ali Kemal Denizci'yi yönetim kuruluna, Hami Mandıralı'yı teknik ekibe ve Özkan Sümer'i izleme komitesinin başına getirdim ve oyuna başlıyorum.

(Unutmadan, 1461 Trabzon'a da yakın zamanda başarı sağlaması için ufak çaplı yardımda bulundum)

Transfer yapmadan, elimdeki kadro neyse onunla oynamayı düşünüyorum. Hedefim Fm 2012 çıkana kadar aralıksız bu kariyere devam etmek.
                      Ben kadroyu genişletmek için 2 adam transfer edip şampiyon olmuştum. Dolayısıyla şampiyonluğun zor olduğunu düşünmüyorum.

Not: 2 transfer de toplam 7 maça çıktı
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Oyunda Para denilince akıla tabi ki ilk olarak Manchester City geliyor. Ama Rusya Liginde Spartak , CSKA , Rubin , Zenit gibi takımlar ile sezona en az 10-15 milyon euro gibi rakamları ile başlıyorsun. Başarılı gidersen devre arası indiriyor başkan parayı. Bir kariyerimde Spartak Moskova ile sezona 33 Milyon ile başlamıştım. Sezon başlayana kadar parayı kullandım transferlerde 3-4 milyon kadar para kalmıştı. O Sene takım ligin ilk yarısı sonunda 8 puan fark ile lider gidince extra transfer bütçesi ile 40 milyon euro oldu transfer bütçem. Yani bu ülkede para var.

Yorum

• FM 2010da Liverpool ile kariyer açtım...5 MN ile başladım oyuna...Sezon ortasında başkan değişti ekstra bütçe verdiler 133 mn...City gibi birşey oldum Di Maira , Puyol , Agüero , De Rossi'yi aldım....
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Şenol hoca gibi Güney Kore ligine gidebilirim. Biraz buralardan uzaklaşmakta fayda var sanki. )

Yorum

• Türkçe, Türkçe, Türkçe
                              Yahu yok mu şu oyuna çare.!
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                FM 2010da Liverpool ile kariyer açtım...5 MN ile başladım oyuna...Sezon ortasında başkan değişti ekstra bütçe verdiler 133 mn...City gibi birşey oldum Di Maira , Puyol , Agüero , De Rossi'yi aldım....
                                Doğru yol üzerindesin.
                                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X