Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kovula kovula bir hal oldum
    Önce Trabzon sonra Lokomativden kovuldukdan sonra Corintias ile anlasdik ama bud akisa sürecek gibi
    Ve hala bir sampiyonluk yasayamadim
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kovula kovula bir hal oldum
      Önce Trabzon sonra Lokomativden kovuldukdan sonra Corintias ile anlasdik ama bud akisa sürecek gibi
      Ve hala bir sampiyonluk yasayamadim
      Bir sistem yarat takımlarında ve başarısız olsan bile bunda israr et. Başarı gelecektir

Yavaş yavaş doğru taktiği bulursun. Şahsen Sırasıyla Feyenoord ve Atletic'ten kovulduktan sonra Heerenveen'de başlattığım sistemi sonrasında gittiğim Sevilla ve Brezilya,Türkiye gibi takımlarda da başarıyla uyguladım. Ne oynatmak istediğini bilince oyun daha zevkli oluyor. Mesela ben takımlarımda kısa paslara dayalı, ara paslarıyla sonuca giden ya da kanat ataklarıyla iyi kafa vuruşu yapabilen forvetlerimi golel buluşturan bir sistemle mücadele ediyorum. Bunu için oyun tempom yavaş,oyun alanı dar ve defansımı önde kuruyorum. Bunun gibi örnekler verilebilir. Benim taktiği denemek istersen özelden anlatırım
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir sistem yarat takımlarında ve başarısız olsan bile bunda israr et. Başarı gelecektir

Yavaş yavaş doğru taktiği bulursun. Şahsen Sırasıyla Feyenoord ve Atletic'ten kovulduktan sonra Heerenveen'de başlattığım sistemi sonrasında gittiğim Sevilla ve Brezilya,Türkiye gibi takımlarda da başarıyla uyguladım. Ne oynatmak istediğini bilince oyun daha zevkli oluyor. Mesela ben takımlarımda kısa paslara dayalı, ara paslarıyla sonuca giden ya da kanat ataklarıyla iyi kafa vuruşu yapabilen forvetlerimi golel buluşturan bir sistemle mücadele ediyorum. Bunu için oyun tempom yavaş,oyun alanı dar ve defansımı önde kuruyorum. Bunun gibi örnekler verilebilir. Benim taktiği denemek istersen özelden anlatırım
        Takimdan Takima degisiyo
        Tranzonsporda kanatlari kullanmayi denedim olmadi
        Lokomativ de ortayi kullanmayi denedim o da olmadi
        Corintias da baska taktikler denicez

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu hiç mi Türkçe yama yok bu oyun için.
          Var ama %50 falan o da.Özelden attım.
          Més Que Un Club

Yorum

• Bende ki ne %60 dediler ama yemedim
            Ya işe yaramaz yerleri Türkçe yaptılar yada ben Türkçe anlamıyorum ççç
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• FM 2012 ne zaman cikar, bilgisi olan varmi?
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Türkçe olmadan hiçbir FM'yi oynamam,neden bu kadar gecikti ?
                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  FM 2012 ne zaman cikar, bilgisi olan varmi?
                  10 ay ile 11 Ay arasi cikar

Yorum

• Bari fm 2010 un %100 türkçe yama linkini verin renkdaşlar..

Yorum

Takimdan Takima degisiyo
                      Tranzonsporda kanatlari kullanmayi denedim olmadi
                      Lokomativ de ortayi kullanmayi denedim o da olmadi
                      Corintias da baska taktikler denicez
                      Sadece kanat demekle olmuyor işte Diğer bütün her şeyi, oyuncuları, temponu falan ona göre ayarlaman lazım. Biraz daha uğraş, olur zamanla belki
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

10 ay ile 11 Ay arasi cikar
                        6-7 ay sonra çıkar..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          6-7 ay sonra çıkar..
                          Bende onu demeye calisdim da beceremedim

Yorum

• Sevilla ile kariyerim oldukça iyi gidiyor ama şu kupaları bir türlü kazanamıyorum. Barcelona beni kupadan eliyor, ligde yoluma taş koyuyor. Real Madrid'in yenmenin yollarını bulsam da Barça'yı bir türlü alt edemiyorum. Defansım oynasam 3-0, ofansim oynasam 7-1 yeniliyorum
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Bir taktik geliştirmişim,abartmıyorum rakip takımı pert ediyorsunuz resmen.Palermoda uyguladım uefa,lig kazandım,cityde uyguladım uefa,fa cup kazandım,barcayla uyguladım aklınıza gelen bütün kupaları kazandım,ve en sonunda yuvaya dönme zamanı geldi Trabzona döndüm şuan 7de 7 yaptım.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir taktik geliştirmişim,abartmıyorum rakip takımı pert ediyorsunuz resmen.Palermoda uyguladım uefa,lig kazandım,cityde uyguladım uefa,fa cup kazandım,barcayla uyguladım aklınıza gelen bütün kupaları kazandım,ve en sonunda yuvaya dönme zamanı geldi Trabzona döndüm şuan 7de 7 yaptım.
                                Alalım o zaman taktiği..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X