Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk defa milli takımı yönetmeye başladım. Hiddink'den sonra başvurum kabul edilmedi ve Fatih Terim geldi.2014'e gidemeyince kovuldu ve ben geçtim takımın başına.Zaten Trabzonspor'dan 8 oyuncu falan yolluyordum.Bu sefer almam yorulmasınlar.
    Més Que Un Club

Yorum

• Ya ben Fm2011'de Sevilla'dayım şuanda. Yıl 2017. Brezilya milli takımındaki başarılarımdan dolayı ( 8 maçta, 30küsür gol atıp hiç gol yemeden 24 puan ) Türkiye'den teklif geldi. bende kabul ettim, zoru başarmak için. Bir de baktım ki büyük takımlarımızın hiç birinde Türk oyuncu kalmamış neredeyse. Trabzonspor'dan oyuncu alamadım mesela. Yabancı statüsü kendiliğinden kalkmış. 15 tane yabancı var bazı kulüplerde. Bu nasıl oluyor, bir açıklaması olan var mı ?
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Şakaya bak
        I am titanium

Yorum

• Hala Sampiyon olamadim TS den kovulup Moskovayla Lokamativ moscovayla anlastim ilk sene ikinci olduk Bu sene hedef sampiyonluk ama sanmiyorum gelmeyecek gibi
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bu sene ki oyunda Trabzonspor ile oynama hevesim gelmedi nedense..

Spartak Moskova ile 4 yıl oynamıştım. Hertha ile oynamayı düşünüyorum, yeniden Bundesliga'ya çıkmak için zevkli bir mücadelenin içine girebiliriz.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şakaya bak
              süpermiş oyunun orijinalinde mi mevcut bu şaka yoksa yama falan yüklü mü ?
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Yok, yama falan yüklü değil.
                I am titanium

Yorum

• Gerçek tarih 1 nisansa ve oyunun tarihide 1 nisandan geçiyorsa böyle bir şakayla karşılaşıyoruz
                  Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Güzel bir hediye sonrasında cd'me kavuştum.
                    Baştan başlıyorum hayata sanki.
                    Kim neler anlatır bana kısayoldan

Ve Türkçe yama mevcut mu?
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• Başlarken ; Martin Zeman , Annan ( Büyük Takımsanız Vidal Kesinlikle Alın ) Christian Benitez , MilanBadelj ,Balazs Dzsudsak , Labyad .
                      Heleki Vidal Annan 2 Lisi, Sagda Sanchez , Solda Balazs Dzsudsak Forvette Benitez Yanına Saglam Bi Forvetle İşi Götürürsünüz.
                      Orta Sıralardaki Takımlar İçin Bunlar Alınabilir Tabiki 48 Ay Taksitle

Büyük Takımlar İçin Sissoko , Vidal , Hazard , David Silva , Marek Hamsik , Yann M'Vila , Pastore , Paulo Henrique

Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• fm 2011 in türkçe yaması çıkmaması sonucu tekrar fm 2010 a geçiş yaptım şimdi sizdek isteklerim ;
                        fm 2010 da 2011 yılının transferlerinin yapıldığı bir yama varmı ...
                        fm 2010 türkçe yama , yüz paketi yaması .. yardımlarınızı bekliyorum renkdaşlar...

Yorum

• Ligue 1'in zayıf ekiplerinden Brest ile yeni bir kariyere başlıyorum bu gece. İlk önce takımı elden geçirmem lazım, temizlik şart. Sonra da transferler yapacağım.

Genellikle Afrika ve Portekiz kökenli futbolcular almayı düşünüyorum takıma. Bu kariyerde değişik bir şey deneyeceğim, transfer ettiğim oyuncular ya aynı takımlardan gelecek birbirlerini tanıyor olacaklar yada vatandaş olacaklar. Takım olmak için bu şart.

Gelişme oldukça aktaracağım.

Alihan ERTÜRK | Brest-FRANCE

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ligue 1'in zayıf ekiplerinden Brest ile yeni bir kariyere başlıyorum bu gece. İlk önce takımı elden geçirmem lazım, temizlik şart. Sonra da transferler yapacağım.

Genellikle Afrika ve Portekiz kökenli futbolcular almayı düşünüyorum takıma. Bu kariyerde değişik bir şey deneyeceğim, transfer ettiğim oyuncular ya aynı takımlardan gelecek birbirlerini tanıyor olacaklar yada vatandaş olacaklar. Takım olmak için bu şart.

Gelişme oldukça aktaracağım.

Alihan ERTÜRK | Brest-FRANCE
                            Başarılar.

Bu arada Makelele'yi öneriyorum sana. Gençlik takımı Brest sonuçta, yamuk yapmaz herhalde.
                            YOU'LL NEVER WALK ALONE
                            OKlahoma City Thunder

Yorum

• Yahu hiç mi Türkçe yama yok bu oyun için.
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• Felsefemden ödün verdim, transfer bütçesi çok az olduğu için.
                                Serbest durumdaki Linderoth, Clerc, Namouchi, Giannakapoulos ve Favalli ile sözleşme imzaladım.

Oyuncuların bizi seçmelerinin nedeni astronomik rakamlar teklif etmem (Maaş, maç başına para, gol ücreti vs..)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X