Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2001'den beri oynarım bu oyunu, ilk defa ilk sezonumda hiç transfer ve hile yapmadan şampiyon oldum Trabzonsporla.

Sadece takım ve lig-kupa logolarının olduğu bir yama önerebilir misiniz FM 11 için?
    Takım logoları için özelden mesaj atıyorum şimdi ama banada lig-kupa logoları lazım. Onlar olmadan çok zevksiz oluyor, internette bulamadım.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir şey soracam renktaşlar. Ben bir kulüp takımındayken, teklif geldi Fildişi Sahilleri'nden. Kabul ettim, Dünya Kupası'na katılma hakkı elde ettik, her şey güzel ama ben elimde ki mevcut oyuncu kadrosunu çok beğenmiyorum. Oyuncu dahil etmek istiyorum ama Fildişili çok oyuncuda tanımıyorum. Oyuncu havuzuna yani şu '' National Pool '' genç oyuncular kendiliğinden mi ekleniyor ? Ben nasıl yetenekli adamları bulup çıkarcam milli takıma. Bir yardım edin da

National Pool daha önce milli takıma çağırılmış adamlar.Sen kendin o adamları bu oyuncu havuzuna dahil edebilirsin ve havuzu kendi isteğine göre düzenleyebilirsin..

Genç isimler ümit milli takıma girebilecek kadar iyiyse senin U-21, U-17 hocaların farkeder ve kadroya alır.Bu durumda oyuncular senin milli havuzuna eklenir..

Tabi sen istersen bunların tamamını kendin de yapabilirsin.

Benim sana tavsiyem oyuncuları "search" seçeneğinden değerlerine göre sıralaman.İlk etapta istediğin ünlü isimleri dahil edersin.Ardından yaşlara göre sıralayıp iyi oyuncuları bulmak için Filtre ederek ya da kendi araştırmanla tek tek bulursun.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        National Pool daha önce milli takıma çağırılmış adamlar.Sen kendin o adamları bu oyuncu havuzuna dahil edebilirsin ve havuzu kendi isteğine göre düzenleyebilirsin..

Genç isimler ümit milli takıma girebilecek kadar iyiyse senin U-21, U-17 hocaların farkeder ve kadroya alır.Bu durumda oyuncular senin milli havuzuna eklenir..

Tabi sen istersen bunların tamamını kendin de yapabilirsin.

Benim sana tavsiyem oyuncuları "search" seçeneğinden değerlerine göre sıralaman.İlk etapta istediğin ünlü isimleri dahil edersin.Ardından yaşlara göre sıralayıp iyi oyuncuları bulmak için Filtre ederek ya da kendi araştırmanla tek tek bulursun.
        Search olayı çok mantıklı. Hiç aklıma gelmemişti. Teşekkürler
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İyi bir Türkçe yama çıkacak deniyordu Ocak ayında.Çıktı mı acaba ?
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Catenaccio sistemine geçmeye karar verdim, önerebileceğiniz bir sweeper var mı?
            I am titanium

Yorum

• İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Catenaccio sistemine geçmeye karar verdim, önerebileceğiniz bir sweeper var mı?
              bu zamanda sweeper mi kaldi Allahini seversen Ama düsünüyorumda Hüseyin Cimsir den iyi libero olur. Hem maliyeti de düsükdür.

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu zamanda sweeper mi kaldi Allahini seversen Ama düsünüyorumda Hüseyin Cimsir den iyi libero olur. Hem maliyeti de düsükdür.
                Elde etmedik başarı kalmadıktan sonra farklı şeyleri denemek istiyor insan.
                I am titanium

Yorum

• fm 2011 full türkçe yama çıktı acaba?

Yorum

• Bir sorum olacak.Ben ofm oyununu oynuyorum da Ganita'da konuyu aradım ama bulamadım.Beni oyun yönetisi yapmışlar.Ben istemeden lig yönetisi olmuşum.Birde biraz araştırayım dedim.Ben sınırlı kullanıcıyım oyunda.Özel paketler var ücretli onlardan olması gerekiyor lig yönetisi olmak için.Birde bir yerde yazıyordu paket yoksa aktif iseniz o zaman da lig yönetici olabilirsiniz yazıyor.Acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir sorum olacak.Ben ofm oyununu oynuyorum da Ganita'da konuyu aradım ama bulamadım.Beni oyun yönetisi yapmışlar.Ben istemeden lig yönetisi olmuşum.Birde biraz araştırayım dedim.Ben sınırlı kullanıcıyım oyunda.Özel paketler var ücretli onlardan olması gerekiyor lig yönetisi olmak için.Birde bir yerde yazıyordu paket yoksa aktif iseniz o zaman da lig yönetici olabilirsiniz yazıyor.Acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

http://www.futbolmenajeri.com/
                      Simdi senin ligine paketli birisi girerse, o lig yöneticiligini kapar.
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Şuraya resimleri koyma zamanı geldi.
                        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Simdi senin ligine paketli birisi girerse, o lig yöneticiligini kapar.
                          Lig yönetici olmanın ne gibi faydası yada zararı var ?
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Adam gibi bir Türkçe yama çıktı mı ?
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Arjantin de Galeano iyi bir stoper. Tavsiye ederim.
                              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Türkçe Football Manager 2011
                                Bir FMGraphics.net klasiği çok yakında, tamamen yeni çevirilerle Türkçe Football Manager 2011 olarak kullanıcılarla buluşacak!

Sevgili FMGraphics.Net üyeleri, Daha önceki yıllarda başarıyla çevirisini yaptığımız oyunun yeni sürümü olan Football Manager 2011 için de çeviri çalışmalarına başladık.
                                Önceki çevirilerdeki hatalarımızı, eksiklerimizi de göz önünde bulundurarak size en iyi yamayı sunmak için kollarımızı sıvadık.

Pek çok kişinin yamayı sabırsızlıkla beklediğinin farkındayız, ancak gerek iyi bir çeviri olmasını istediğimizden gerekse bu işe
                                vakit ayırmak için gerçekten büyük fedakarlıklar yaptığımızdan yamayı aceleye getirmek istemiyoruz. Bu yüzden FMG olarak yamanın
                                yayınlanması için net bir tarih vermeme kararı aldık. Ancak bilmeniz gereken, mümkün olduğunca çabuk bir şekilde ama aynı zamanda
                                olabildiğince başarılı bir yama çıkaracak olmamız.

41831 kelime/cümlenin çevirisi gerçekten çok ciddi zaman alıyor. Kabaca bir hesap yapmamız gerekirse bir cümlenin çevirisi ortalama
                                1 dakika sürüyor. Tüm dil dosyasının tek kişi tarafından çevrilmesi 697 saat, yani net 29 gün alıyor. Gün içinde bu işe ayırabileceğimiz
                                vaktin kısıtlı olduğunu düşünürsek 100%'e yakın bir çeviri yapmanın ne kadar zaman alabileceğini tahmin edebilirsiniz.

Türkçe Çeviri İlerleyişi: %32 Maddi sıkıntı çekiyoruz. Sitemize destek olmak için lütfen aşağıdaki reklama tıklayınız.
                                Més Que Un Club

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim