Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şuan tam türkçe olmadıgı için zevk vermiyor bende o yüzden canım sıkılınca giriyorum bakıyorum ne var ne yok, istifa ediyorum filan ççç
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Yükledim bilgisayara 2008'i başladım oynamaya. Yalnız şu Nuri hiç çekilmiyor!
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Oyunu kurmuştum ama oynamaya başlamamıştım. Bugün Trabzonspor ile başladım oyuna.

Şu menejer işini koymaları iyi olmuş. Gerçekçilik katmış oyuna.

İlk işim sene sonu kontratı bitecek olan futbolcular oldu. Hemen hemen hepsi ile kontrat yeniledim.

Hazırlık kampımızı Rusya'da geçirdik.Ne çok iyi ne de çok kötü geçti kamp.

Teofilo ile yolları ayırdım.Kaçar falan diye para ederken sattım. Bana göre süper bir fiyata gitti.

Yerine Altidore'u aldım. Oyunu kaydetip çıktım.

Yattara'nın performansı beni hem şaşırtıyor hem de sevindiriyor.
        En son Atakan tarafından düzenlendi; 18.11.2010, 18:08.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyunu kurmuştum ama oynamaya başlamamıştım. Bugün Trabzonspor ile başladım oyuna.

Şu menejer işini koymaları iyi olmuş. Gerçekçilik katmış oyuna.

İlk işim sene sonu kontratı bitecek olan futbolcular oldu. Hemen hemen hepsi ile kontrat yeniledim.

Hazırlık kampımızı Rusya'da geçirdik.Ne çok iyi ne de çok kötü geçti kamp.

Teofilo ile yolları ayırdım.Kaçar falan diye para ederken sattım. Bana göre süper bir fiyata gitti.

Yerine Altidore'u aldım. Oyunu kaydetip çıktım.

Yattara'nın performansı beni hem şaşırtıyor hem de sevindiriyor.

teo yu kaça sattın acaba ? sezon sonu bende satıcam, yerine kramaric i almayı düşünüyorum yada bulursam başka bir genç yetenek teo dan heralde 3m € civarı para gelir ?
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 5.250.000 dolara sattım ben.Çevirirsek 3.700.000 Euro ediyor galiba.Ama yönetim hepsini vermiyor.2 milyon dolar verdi bana.Yetti zaten.
            - - - - - - - - - - - - - - - -

Cale ile yolları ayırdım. Yerine Monzon'u aldım.Sol bekte sorun kalmadı.

Geldik stoper mevkisine. Oraya da bir transfer şarttı ve o transferi de yaptık. Eren Güngör ile anlaşma imzaladım.

Son olarak Orhan Şam'ı takıma kattım.İyi bir transfer dönemiydi.

Şuan tek sıkıntım formda olan Burak'ın 5 ay sakatlanması.

Transfer geçmişi:

Bu arada Napoli ile eşleştim.

İlk zaferimiz.

Maçın başında Alanzinho ile öne geçince çok rahat bir maç oldu bizim için.84. dakikada Altidore ilk golünü Bursaspor'a attı.Maç böyle bitecek derken 90+4'te bir anlık konsantre kaybı yüzünden golü yedik. Kazanmasını bildik. Mutluyuz.
            En son Atakan tarafından düzenlendi; 18.11.2010, 19:19.
            Més Que Un Club

Yorum

• 9m € giderin, 5m € gelirin var, o aradaki 4m € nerden geldi ? bize oyuna başlarken 200 000 € veriyorlar ? sattığın elemanlardan 5m € girmiş kasaya ama sen nasıl 9m € harcadın ?

yoksa sadri baba bana yamuk mu yaptı, bize 2oo bin € bütçe verdi valla bi faty papy i sattık 600 bin € kasada 800 bin € cuk var gariban durumdayız ama mutluyuz(:
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Taksitle almıştır.9 mılyonluk transfer icin 2,250 € yeter
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yaw arkadaş Angelov gibi bir oyuncuyu kimse istemiyor elimde kaldı satamıyorum

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taksitle almıştır.9 mılyonluk transfer icin 2,250 € yeter
                    Aynen öyle.
                    Més Que Un Club

Yorum

• Jaja'nın boy 1.93 olmuş, 1.89 olmalıydı. Takımımızın CA olarak en iyi oyuncusu Colman. PA ise Onur.

2010'da fiyat uçukluğu vardı bu seriide olmaması oyun adına gerçekten çok iyi oldu. Türkiye Liginin en pahalı oyuncusu 2010 da 15-20 Milyon arasında oluyordu. Şimdi öylesine bir lig açtım Türkiyeden en pahalı oyuncu 7 milyon euro gibi bir fiyat ile Arda.

İlk kariyerim Trabzonspor ile olacak büyük ihtimal. Bi ara başlarım artık.. )

Yorum

• oyuncuların Ca ve Pa'larına nereden bakabiliyoruz arkadaşlar ?
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Bayernden teklif geldi.Milan için de medyada adım geçiyor.Tam takımı oturtmuşken 8 puan farkla liderken bu teklif kafamı karıştırdı.Takımı da ortada bırakıp gitmek istemiyorum.Lanet olsun içindeki bu etik değerlere
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Türkçe yama konusunda gelişme var mı ?..Ona göre oyuna başlayacağım
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• En iyisi Yılbaşından sonra çıkacak gibi bir söylem vardı Cem abi öyle olacak sanırsam.

Yorum

• Yılbaşından sonra çıkacak asıl Türkçe yama. Ben onu bekliyordum ama dayanamadım.
                                Més Que Un Club

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X