Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• demekki yalnız değilim bu alemde ççç
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Editör'den günümüzde ki transferleride ayarlayıp gireceğim oyuna.
      Mesela , Mehmet Batdal - Serdar Özkan.. Editör'den ayarlıyacağım Haziran 2010'da Galatasaray'a katılacaklar.

Bu Şekilde bizim transferlerimizide ayarlayacağım.

Glowacki mesela Haziran 2010'da Trabzonspor'a katılıyor , gibi.

Güncel oynayayım biraz.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Editör'den günümüzde ki transferleride ayarlayıp gireceğim oyuna.
        Mesela , Mehmet Batdal - Serdar Özkan.. Editör'den ayarlıyacağım Haziran 2010'da Galatasaray'a katılacaklar.

Bu Şekilde bizim transferlerimizide ayarlayacağım.

Glowacki mesela Haziran 2010'da Trabzonspor'a katılıyor , gibi.

Güncel oynayayım biraz.
        10.3 mü oynadığın oyun.

O editörü bana özelden atarmısın renkdaş ?
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Ben basladim yine, fmçiler toplanalim bakalim fm2010 un en iyi oyuncularini cikartalim meydana
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Oyuna işsiz olarak başladım.
            FSV Frankfurt takımı ilk devreyi kötü geçirmiş ve teklif yaptım kabul ettiler.
            Hala daha serbest olan Ebi Smolarek'i kadromuza kattık. Ancak Wage Budget'i bize çok ağır geldi. Sezon sonu 3 milyon euro ya yolları ayırdık.Geldiğimde 16.olan takımı 14.yapıp ligde tutmayı başardım. Ve mali olarak batmışken sorunsuz bir duruma geldi. Ocak ayında Bosman ile , Udinese'den Schumacher ,Leverkusen'den Tevfik Köse ,Wolfsburg'dan Daniel Baier, Valenciennes'den Louis Leca,Liverpool'dan Nikolay Mihaylov ,Wolfsburg'dan Kevin Wolze, Fc Bayern'den Björn Kopplin ile anlaştık.
            Ve bu sezon için yönetime ciddi sözler verdim. Kadro çok iyiydi ve hazırlık maçlar 4-5 geçtik hep. Ligde beraberlik ve 90+ larda yenilen goller çok canımızı sıktı. 85 den sonra 11 defansa döneme rağmen 3-4 defa gol yedim dönmediğim maçlarda 7-8 kez yedik. 11 maçta 85 den sonra gol yiyerek puan kaybettik.6 sı 90 ve + larda. Ligi 10 beraberlikle bitirdik. 14.olarak şok yaşadık.Yönetim uzaktma teklifi yapınca oyunun inadına kabul ettim.Daha da iyi transferler yaptık ki Alman 2.ligi için çok üst düzey oyuncular kattık.
            Denizlispor'dan Çağlar Free, Kayserispor Furkan Free, Sebastian Grax St-Ettiene Free,Bekir Ozan Bursaspor Free,Sandro Foda 275.000€ Sturm Graz, Cristoph Janker Free,Anis Ben-Hatira 500.000€ Stuttgart,Douda M'Bow O.Marsilla 550.000€,Julian Scheiber Stuttgart 575.000€,Paul Stalteri Free.
            Takım açık ara ligin en iyi takımı oldu ve Alman 1.lig ekipleri ile yaptığımız hazırlık maçlarından bile iyi sonuçlar aldık. Ancak mali olarak takım çok ciddi sorun yaşıyordu özellikle Wage Budget olarak.Bütün transfer gelirini önceki sezon piyasa yapan oyuncuları satarak yaptık ve Schumacher ve bir kaç iyi oyuncuyu elde tuttuk sadece.Lige 4 te 4 başlayıp sonraki 4 maçta 0 çektik. Çıldırma noktasına geldim sakatlık belasından. 3.Kaleci Genç alman bir velet ilk devrenin son 3 maçında tam 8 gol yedi ve hepsini kaybetmemize neden oldu. İlk devreyi 7 mağlubiyetle kapatmak çok koydu.istifamı verdim 7g 3b 7y istifa ettim.Ancak devre arası klüp 6 oyuncuyu sattı ve tam 7 milyon € kar sağladı. Buda onlara 2.yarı 0g 8b 9 yenilgiye mal oldu. Frankfurt benim ayrılmamla lige veda etti.
            Karabükspor'un teklifine sıcak bakıp kabul ettik. Takımı 16.haftada 16.sırada aldık ve 12.bitirdik çok net bir golcü sıkıntısı ve orta saha problemi vardı 2 yabancı kontejanı boştu onların 2sini orta sahanın göbeğine kullandık ve çok iyi 2 transfer oldu. Forma numaraları 53 ve 61 yaptım.
            Bosman ile Ocakta çok sayıda iyi yerliyle anlaştık.
            Bjk'den Cumali, Ts'den Hasan Ahmet Sari,Manisa'dan Ali Firat, Gs'den Kaleci Ferhat,Enteicht Frankfurttan Cenk Tosun (Dominik Hirivnak, Sascha Meier Devre arası aldığımız 2 yabancı).
            Hedef'i ilk 3 koyduk. İlk devreyi 8.tamamladık play-off lara çok uzak değildik ama Clermont 63 takımı zor durumdaydı ve Fransa 2.ligi daha cekici geldi istifa ettim Karabükspor 7.oldu play-off'a kalamadı.

Uploaded with ImageShack.us
            Clermont 63 takımına geldiğimde 2sezon önce 4.olmuş geçen sezon 13.olmuş ve bu sezon kümeye oynuyorlardı ciddi bir mali kriz vardı.İlk devreyi 18.bitirmiş takıma 3-4 free oyuncu kattık ki bunun için en iyi oyuncuyu satıp Transfer Budget'i Wage Budget'e dönüştürdüm.16.bitirdik ve 5 puan farkla 1 hafta kala ligde kalmayı garantiledik.

Artık mali durumu düzeltip Serbest kalmış oyunculardan iyi bir takım kurmak lazımdı piyasa yapan tüm oyuncuları sattım.10 milyon euro ya yakın bütçe kaldı 5 milyonunu Wage'e dönüştürüp serbest kalmış Johan Martial,El Bahri,Alessandro Riedle,Adriano,Triphy Malonda,Jean Mandrichi,Razvan Rat,Serkan Kurtuluş,Jörgen Avdic,Paolo Cannavaro gibi yıldızlar karması yaptık France 2
            için.Çıkış başlamıştı 16.takımı 8.sıraya çıkardık.

Klübün renkleri BORDO MAVİ Olunca bağı uzattım 3yıllık imzaladım.

Artık hedef France 1 di ilk 3 için transferlere giriştik 3 yıldız altı asistan raporlu oyuncuları satışa ve kiralığa çıkarıp yolları ayırdık.
            Yaşlanan Razvat Rat, Paolo Cannavaro ve 3 milton Euro teklif gelen El-Bahri ile de ilişkiyi kestik. 13 oyuncu gitmiş oldu. 12 oyuncu aldık ki maliyetli 190.000 euro oldu bize.Kontratı biten oyunculara öncelik vermiştik ocak ayında ve Samir Koukabi(Monaco),Gabrielle Poanessa(Pieacenza),Said Mehemma(Olimpique Lyon),Enrico Geroni Free,Keith Tracy Free,Dame Traore 190k€( Nice),Jose Salomon Randon,Alhassane Keita(Free)
            Kadro inanılmaz bir uyum gösterdi ve ilk devreyi 2. kapattık. 2.yarı sakatlık lar başımıza dert olsa da son Haftaya 1 puan farkla 3.girdik.

Malesef son hafta berabere kalarak 4.sırada kaldık Ama bu bizim için daha büyük bir hırs oldu ve Clermont ekibi 2 yıl daha kontratım olmasına rağmen tekrar 3 yıllık kontrat önerdi.

Kadroyu dağıtmadık Karabükten öğrencim Sasha Maier 'i , Mamadhou Diallo'yu ön liberoya ve Forvete takviye son dönemini yaşayan 32 lik tek yıllık kontratla Arouna Kone'yi aldık. Uzun süre lider gitmemize rağmen rehavet önce 2.liğe sonra 3.lüğe getirdi bizi ama Fransa 1.ligi ne çıkmayı başardık.

Fransa 1.lig oldukça zorlu geçti. Bizle beraber lige çıkan bir takım lige veda etti. Biz son haftalarda düşüşe geçmesek ligde rahat kalıyorduk ama ilk sezon bize tecrübe oldu ve reputation kazandırdı.

En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 31.05.2010, 16:12.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Takımda Mali olarak hiç bir sorun kalmadı yarı piyasa yapanları çıktığımız France 2 ye , iyi piyasa yapanları da ligin kalbur üstü takımlarına verip 10 milyon euro kar ettik yine bunu 5 milyon eurosunu Wage budget'e çevirdim. 2 milyon transfere harcadık 7 serbest oyuncu Bosman sayesinde Ocakta anlaştıklarımızla yola devam ettik ki kadro artık France 1 için rahat bir kadro durumuna geldi. İlk 10 hedefi koyduk ve 8.bitirdik.

Transferler

Transferlerden büyük bir kar ettik ve yenilenmiş gençleşmiş kadro ile yola devam ediyoruz bu sezonda hedef ilk 10 gelecek sezon artık Avrupa kupaları hedefimiz.
              Dip Not:Trabzonspor'un şampiyonluk hasreti sürüyor 4 kez 2.oldu bu süreçte.
              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 31.05.2010, 16:20.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Arkadaşlar bir oyuncuyu editlediğim zaman şöyle bir durum oluyor..

Mesela tekniğini yükseltinde ya pası azalıyor ya da şutu

Gücünü yükseltince ya hızı azalıyor ya da başka bişey..

Bunu nasıl dengeye koyabilirim bilen var mı?

Birde ben transfer yamasını yüklediğimde çalıştıramıyorum izah edecek biri olursa sevinirim..
                #LiverpooL#
                -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• şu edit işini bir öğrenemedik yahu nasıl yapacağız bilen var mı?
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Edit ile zevkli olmaz kesinlikle ancak sizin bahsettiğinizin sebebi PA CA dengesizliği olabilir. Örneğin P.Ability 120 Current Abilitiy 100 olan bir adamın hızını 19 pasını 17 tekniği 18 yaparsan diğer özellikler 1-2 puan kadar geriler o artırdığınız özellikler de 1 kaç puan düşer.
                    Oyuncuya eklediğiniz her +2 +3 özellik için 1 potansiyel ve 1 current artırırsanız pek bi şey değişmez ama zevkli olmaz gerçek hali daha iyi. TSL'de güçlerde saçmalık var. Onuda son patch leri yükleyerek hafifen aşabilirsiniz. Örneğin Bursaspor'un ligi 7. 10. bitirmesi gibi, Eskişehir'in orta sıraların üstüne çıkamaması, Sivas'ın halen daha şampiyonluğa oynaması saçma geliyor. Orjinal oyun olmadan patch kurulumunda sorun olacağını düşünüyorum.Belki yanılıyorumdur ama TSL'yi oynamayı tercih etmiyorum.
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

• 2011-2012 sezonunu da 3 kupa ile tamamladım.Milli takımın euro 2012deki başarısız sonuçlarının ardından Fatih Terimden boşalan Milli takımdan gelen teklifi kabul edip Milli Takımın başına geçtim.

Yeni Sezona yine iddialı hazırlanıyorum.Sinan Bolat,Cabrera,Federico Fazio,Ceyhun Gülselam,Mehmet Ekici,Oscar,Barış Memiş,Juan De La Fuente ve Marquinhos gibi takımın iskeleti olan oyunculara 5 yıllık yeni kontrat imzalattım.

Tek transfer yaptım.Sürekli forma şansı bulamadığı için huzursuzluk çıkaran Kaleci Cenk Gönen'i Pilot takım Karadenizspora gönderip onun yerine 3 sezondur Karadenizsporda kiralık olarak oynayan Onur Kıvrak'ı geri çağırdım.

Teofilonun Değeri 18 Milyonu buldu.İyi bir teklif gelmesi halinde satmayı planlıyorum.

Alanzinho 30 yaşına dayandı.13 milyon değeri var.En kısa sürede Alanzinhoyu da elden çıkarmaya bakıyorum.Muhtemelen bu sezon takımdaki son yılı olacak.

Sağ Bekte Uğur Uçar Yetersiz kalmaya başladı.Yabancı kontenjanım dolu olduğundan genç yerli bir sağ bek arayışındayım.Arayışlar sonuç verene kadar bu bölgede Göksuyu alternatif olarak kullanmayı planlıyorum.

Her yıl alıp pilot takımlardan değerlendirdiğim genç oyunculardan beklediğim gelişimi göstermeyenlerle yolları ayırdık.Cüzi paralara aldığım oyuncuları iyi paralara sattım.

Egemen,Alanzinho,Teofilo,Uğur Uçar ve Selçuk İnan'ı iyi teklif gelmesi halinde satmayı düşünüyorum.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Misina kardeş bişey soracağım da bu anlattıkların nasıl oldu herangi bir düzenleme yaptın mı oyunda ?
                        Teofilo 18 milyon! Onur Kıvrak Karadenizspor'a gitmez ki! bide 3 sezon üst üste !
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

• An itiberi ile FM 2010'u yüklemiş bulunmaktayım şimdi eklenti olarak falan ne yüklesem daha iyi olur ve Trabzonspor dışında önerebileceğiniz takımlar var mı..??
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            An itiberi ile FM 2010'u yüklemiş bulunmaktayım şimdi eklenti olarak falan ne yüklesem daha iyi olur ve Trabzonspor dışında önerebileceğiniz takımlar var mı..??
                            SOn patch leri yüklersen bana göre beklenti ve yapabileceğin başarı en iyi Ankaragücü olur. Murat Dururer,Hürriyet,Mehmet Çakır,Serkan Kırıntılı,Elyasa gibi direk 11 oyuncular var. Takıma 2-3 net transferle üst sıralara çıkma şansın yüksek.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Yükledim sanıp sevinmiştim bi yazı çıkıyor açmıyor oyunu..
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yükledim sanıp sevinmiştim bi yazı çıkıyor açmıyor oyunu..
                                sorun ne?
                                yazıları söylersen belki yardımımız dokunur
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X