Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'da UEFA'yı aldıktan sonra Liverpool ile İngiltere milli takımıyla sözleşme imzaladım.5 dakka sonra emekli oldum ve save dosyasını sildim.
    Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
    3. ligten falan takım alabilirim.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor'da UEFA'yı aldıktan sonra Liverpool ile İngiltere milli takımıyla sözleşme imzaladım.5 dakka sonra emekli oldum ve save dosyasını sildim.
      Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.
      3. ligten falan takım alabilirim.
      Dayanamadım Karadenizspor oldum.

İnce eleyip sık dokuduk , kadro seçimleri personel seçimleri vs. Hedefimiz BankAsya'ydı bunu başardık.

Alt ligler'den kurtulmak için Regenlere ihtiyaç vardı aldım ve bizi BankAsya'ya taşıdılar.

İlk senemiz olduğu için biraz tecrübeli bir takım kuracağım. 2 Yabancı hakkımız var. Bunlardan 1 tanesini Faty Papy ile değerlendireceğiz. Oyuncu ile ön görüşmelerimiz oldu ve olumlu geçti.

Forvetimde Sağlam oyuncular var , sadece Yerli bir forvet alacağım klübede dursun. Kaleci olarak'da Onur'u kiraladık sıkıntımız yok.

~~~~~~

Sana'da Tavsiye ederim Atakan. 2.Lig alt liglerinden bir takım ile başarılar yakalama hırsı oyuna oldukça zevk katıyor.

Yorum

• 31 Yaşına gelen ve fiziksel özelliklerine müthiş düşün başlayan Yattarayı 12 milyon TLye gençlerbirliğine sattım.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ehliyet sınavı yüzünden Fm ye bayağı bi ara vermiştim.Aslında oyun çok zevkliydi.Manisa'dan başlayıp sırasıyla Bursa(mecburiyetten ) ve Atalanta'yı çalıştırmıştım.2013 yılında Ts'nin başına geçmiştim.

Çok iyi bi sistem oturtup çok iyi hava yakalamıştık.İlk sene Euroleague'de yarı final oynayıp ligde 2. olmuştuk.İlk 11 çok iyiydi ama kulübe için aynı şeyi söyleyemem.Hatta çoğu maçta 18 kişilik kadroyu bile tamamlayamıyordum.

Oyun zevkli geçiyordu ve ara vermek çok zor olmuştu ama şu an aynı heyecan yok.Yeni bir oyun açıcam.Hangi takımı alayım diye düşünüyordum.Birtan'ın da anlattıkları sayesinde Karadenizspor ağır bastı.Aslında aklımda hep BankAsya ya da düşük seviyeli bir Avrupa takımı vardı.Ama son kararım Karadenizspor oldu.

Fm 2010 da ilk defa alt liglerden bi takım alıcam.En son Fm 2007 de alt lig takımından çok zevk almıştım.İnşallah yine aynı zevki alabilirim.Devre arasına girince oyunla ilgili bilgi vermeye çalışırım.Ama biraz uzun sürebilir
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Uzuuuun bir süre FM 2009 oynadıktan sonra.

Nihayet bu akşam FM 2010 başlıyorum.

15-20 sayfa öncelerinden beri okuyorum..

Yamalar,Türkçeleştirmeler,oyuncu tavsiyeleri baya işe yarayacak.

Hayırlısı bakalım.
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Sezon sonu için Riquelme'yi bedelsiz olarak şimdiden almak istiyorum. 9-10 milyon tl boşta maaş bütçem var. Ama kulüp en fazla yıllık 3.8 Milyon TL ödememe izin veriyor Riquelme'ye. Dolayısıyla oda kabul etmiyor. Daha fazla ödemek için ne yapmam gerekir?

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sezon sonu için Riquelme'yi bedelsiz olarak şimdiden almak istiyorum. 9-10 milyon tl boşta maaş bütçem var. Ama kulüp en fazla yıllık 3.8 Milyon TL ödememe izin veriyor Riquelme'ye. Dolayısıyla oda kabul etmiyor. Daha fazla ödemek için ne yapmam gerekir?
                Benim de en ayar olduğum konulardan biridir bu.Ben bir oyuncuyu çok istediğimde eldeki hurdaları fesh ediyorum, fazla maaş alan oyuncuları da satıyorum.Boussoufa'yı bonservissiz almak için 6-7 futbolcu yollamıştım.

Yönetim odasında maaş-transfer bütçesi ayarlarından oynama yapabilirsin.Eğer yine alamıyorsan oyuncu satmaya bak.Özellikle fazla maaş olan ve para edecek oyuncuları... Ancak o zaman maaş bütçen doğru dürüst artıyor.Onun dışında 3,8 milyonsa en fazla 4 - 4,2 civarına çıkar
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Trabzonumla ilk yıl Şampiyon olduk.Türkiye kupasını kazandık.

Buda 2010-2011 kadromuz.

Bunlarda gelen ve giden isimler.

Giden isimler.

Takımı gençleştirdik biraz da olsa Engin ve Alanzinho'yu satmayacaktım ama Diego'yu alınca onlarıda yolladım.

Yorum

• Küçük takımlar ile büyük hedefler ! Daha çok sarıyor oyun.

İlk senemizde Bankasya'da Kalıcı olmak hatta Süper Lig'i istiyoruz ilk sezonumuzda.

Yabancı transfer haklarımızdan 1 tanesini Papy ile diğerini ise hangi oyuncu ile değerlendireceğimizi kararlaştıramadık.

Hajduk Splitten Tomasov ile ön görüşmelerimiz oldu. 1,5 milyon istiyorlar. Oyuncu gelirim dedi.

Bir oyuncuyu transfer etmeden önce oyuncu etkileşimi menüsünden aklını çelmek işe yarıyor.

Tomasov ile öyle görüştük önceden oyuncu gelirim dedi. Ardından Mutsuz oluyor ayrılmak , transfer listesine falan konulmak istiyor böylece almanız daha da kolaylaşıyor.

Yorum

• Çağlar birinci bizi şampiyon gerçekten yapar mı bilmiyorum ! ama yinede iyi sol bek olmadığı kesin ! bırakın da kalsın yahu denizlispor'da !
                      Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                      Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Seçimim Sakaryaspor oldu.
                        Tatangalar...
                        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon sonu için Riquelme'yi bedelsiz olarak şimdiden almak istiyorum. 9-10 milyon tl boşta maaş bütçem var. Ama kulüp en fazla yıllık 3.8 Milyon TL ödememe izin veriyor Riquelme'ye. Dolayısıyla oda kabul etmiyor. Daha fazla ödemek için ne yapmam gerekir?
                          Board Room'dan transfer bütçesini bir kısmını yada tamamını maaş bütçesine vererek oyuncuya daha fazla maaş verebilirsin.
                          -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tr.61-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çağlar birinci bizi şampiyon gerçekten yapar mı bilmiyorum ! ama yinede iyi sol bek olmadığı kesin ! bırakın da kalsın yahu denizlispor'da !
                            Cale sakatlandı 8 ay kimi alsaydım yabancılarda ondan daha ıyı adam yoktu aldık.Hem şampıyonlukta onunda payı vardı.Cale ıyıydı ama sakatlandı napalım.

Yorum

• Dün pek fazla oynayamadım.

Lig'de 2 maç ilerledim Antalyaspor ve Gaziantep Belediyeyi mağlup ettim. Transferlerden bahsetmek gerekirse bonservis bedeli olmayan oyunculara ağırlık verdim.

Trabzonspor'dan Papy'i kiraladık. Bonservisi elinde olan Cafercan'ı aldım. Bankasya'da rahatlıkla oynayacak kapasitede.

Trabzonsporun aldığı Musa Çağıran'ı 1 sezonluk kiraladık. Savunmanın soluna Orhan Ak'ı aldım.

Forvet'e alternatif olarak Gökhan Kaba'yı aldık. Kadromuza kattığımız oyuncular'dan hiç birine bonservis bedeli ödemedik. Alt liglerin geçim kaynağı bonservisi elinde ki oyuncuları araştırmak.

Başka türlü iyi transfer yapmak çok zor , hatta imkansız. Hele küçük takımlarla..

Yorum

• Selahattin Kınalı ve Mehmet Polat ta Boşta.Bank Asyada iş yaparlar.Kaçırma
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X