İlk olarak Süleyman Özcan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni oyun açman lazım diye biliyorum
Oyunun üzerine sadece Türkçeleştirme eklemiştim bu sorun yaratır mı?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni oyun açtımda hala Kocaelispor, Hacettepe falan gözüküyordu Turkcell Süper Ligde ondan devamına bakmadım.
Oyunun üzerine sadece Türkçeleştirme eklemiştim bu sorun yaratır mı?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak peacelove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaratmazda, yeni oyuna başlarken oraya kopladığın güncellemenin ismini seçmen lazım.
* Veritabanı seçiniz diye bir seçenek var, bahsettiğiniz yer orası mı?En son Süleyman Özcan tarafından düzenlendi; 05.08.2009, 16:25.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen öyle birşey görmedim de bir kez daha bakayım.. Tam olarak nerede çıkacak bu seçenek?
* Veritabanı seçiniz diye bir seçenek var, bahsettiğiniz yer orası mı?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak peacelove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet orada çıkacak yüklediğin datanın ismi.
1. Default
2. 9.1.0 Update
- Alıntı
Yorum
-
Karadeniz Süper Lig'e Çıkamadı Ve Trabzonspor İle Sözleşme İmzaladık ..
Transfer Olarak Orhan Şam , Demagoj Vida , Eugene Seleznyov Ve Drago Gabric'i Aldık .
Colman , Tjikuzu , Tayfun Cora İle Yolları Ayırdık . İlk Maçta Gs'yi 3-1 Yendik . İlk 3 Maç 3'te3 Yaptık .
Demagoj Vida Hırvat , Oldukça Yetenekli Geleceği Parlak , Tavsiye Ederim
- Alıntı
Yorum
-
Yahu bu başkalarının maç sonuçlarını göre göre içim dışıma çıktı o ileri dediğimiz de akan sonuçlardan bahsediyorum onları nasıl kaldırabilirim.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu başkalarının maç sonuçlarını göre göre içim dışıma çıktı o ileri dediğimiz de akan sonuçlardan bahsediyorum onları nasıl kaldırabilirim.
- Alıntı
Yorum
-
En iyi transfer yöntemi sanırım Oyuncu Potansiyelini kavraması yüksek olan gözlemcimizden oyuncu ile ilgili rapor almak. AA Gent'i yönetiyorum. Pek transfer bütçem yok böyle bakıyorum oyunculara 5 yıldız ve üzeri verilenleri alıyorum. Oyuncu Potansiyelini kavraması en az 18 olan bir gözlemci alın. İstediğiniz oyuncunun üstüne tıklayıp sol taraftan gözlemci raporu al diyerek iyi potansiyel kavraması iyi olan gözlemcinizi tıklayın. Ordan gelecekteki yeteneği bölümündeki yıldızlara bakın. 5 ve 6 yıldız olanları mutlaka transfer edin.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu başkalarının maç sonuçlarını göre göre içim dışıma çıktı o ileri dediğimiz de akan sonuçlardan bahsediyorum onları nasıl kaldırabilirim.Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu başkalarının maç sonuçlarını göre göre içim dışıma çıktı o ileri dediğimiz de akan sonuçlardan bahsediyorum onları nasıl kaldırabilirim.
- Alıntı
Yorum
-
Fm 9.3.0 versiyonu var Türkce paketi için link var mı?
Turksportal 2009 için türkçeleştirme yaptı mı?
Edit:buldum.En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 06.08.2009, 03:04.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesırf bu yüzden oyunu bırakasım geliyor benim bunu iyiki dedin bende ayarlardan düzelteyimTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFm oynayayım dedim ve ağır olduğu için vazgeçtim..Hemen cm 01-02 ye geri döndümMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
Yorum