Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hobaa, ilk hazırlık maçında şov yaptı benimkiler. 8-0. Haklısınız, bu takım iş yapar. Oyuncular fena değil. Gökhan 5 gol attı. Yattara-Alanzinho şov yaptı. Hüseyin bile gol attı.

Taktik, 4-3-2-1.

Maçına göre değiştiririm, öyle bir özelliğim var.
    Hüseyin hazırlık maçlarını güvenme ben 8 den aşağı atmadım takımlara ama ligte bir iki atıyon en fazla

Bende ferhatı sol bek oynatıyorum ne yapalım para vermedi ki yönetim
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üçlü orta saha yapınca mecbur oynatıyorum. Alternatif yok. Selçuk-Hüseyin-Colman...

Ferhat sağ bekte, onunda özellikleri iyiymiş.
      Ferhat var Ceyhun var
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Kendimize Hedef Koyduk

Bir ünlü Forvet i Trabzona getirecegiz

YArdimci Olabilirmsiiniz

Yorum

• Crespo, Ronalda, Vieri ve Mark Viduka olabilir.Ben Viduka ile Vieri'yi getirmiştim.
          Més Que Un Club

Yorum

• Hüseyin Çimşir ve hazırlık maçı karnesi.

Lig başlayana kadar daha yorum yapmam burada. Nazar değecek çocuklara.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Crespo, Ronalda, Vieri ve Mark Viduka olabilir.Ben Viduka ile Vieri'yi getirmiştim.
              Ya bana Ses getircek Adam lazim

Delpierro falan gibi

Yorum

• Del piero gibi adamları alman için lig şampiyonu,lig kupası,uefa kupası şampiyonlar liginde yarı final gibi hatta final gibi başarılar göstermen gerek ve üstelik paran olması gerek.
                Eğer paran varsa fakat başarıların üst düzey değilse bu adamlar gelmiyor oyunda bi popülerlik ölçütü var ne kadar başarı o kadar popülerite demek.
                Ki bu adamları en erken 3 sezon'da alırsın tabi o zaman del piero emekli olur yada o kıvama gelir.
                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                Бургундия синий
                61

Yorum

• Para sıkıntısı çekenler Tolga Ferhat Tayfun gibi oyuncuları saysın.hepsi kalitelerine göre çok yüksek paralara gidiyorlar.Çok cüzzi miktarlara aynı kalitede oyuncular alabilirsiniz
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Para sıkıntısı çekenler Tolga Ferhat Tayfun gibi oyuncuları saysın.hepsi kalitelerine göre çok yüksek paralara gidiyorlar.Çok cüzzi miktarlara aynı kalitede oyuncular alabilirsiniz
                    tolgayı benfıcaya 14 mılyon dolara sattım takımı kurdum hemen

Yorum

• Nasil tolgayi 14 MIO satiyorsunuz ya

Yorum

• defans ve orta saha icin futbolcu isimleri rica ediyorum

forvet hattimda adailton cok iyi oynuyor orta sahanin ortasinda celso borges de iyi.

cok ofansif oldugum icin defans hattinda aciklar veriyorum

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          defans ve orta saha icin futbolcu isimleri rica ediyorum

forvet hattimda adailton cok iyi oynuyor orta sahanin ortasinda celso borges de iyi.

cok ofansif oldugum icin defans hattinda aciklar veriyorum
                          Anas sharbni
                          Özer

Yorum

• Tolga'ya 14 milyonu bırak, 1 milyon verseler, satarım.

Bana şuana kadar gelen tek teklif, Alanzinho'ya 5 milyon ile Hoffenheim'dan. Ona da 24 ay vade yapmak istemeleri, transfer görüşmelerini baştan bitirdi zaten.

Yorum

• ok bi bakim sharbniye

Yorum

• 350 bin € aldigim celso borgesi 4 mio € ya dinamo zagrebe sattim 1 senede

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X