güzel haber!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
bence teknik direktör isek böle saha kenarından izlememiz daha güzel olur böle çatıdan izler gibi izlemek olmamış.. çok oynuyorum bu oyunu"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim merak ettiğim bir konu; Madem 3D maç motoru var, acaba stadımıza da bakabilecek miyiz.
FAPLM çok güzel oyundu ama sonradan çıkan Total Club Manager le işi iyice bozdu ea sports
- Alıntı
Yorum
-
Fatih'le ne oynardik Lma'dan Cm'sine.
Iki kisi olunca ayri bir zevki oluyor.
Hey gidi günler."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey gidi biz ihtiyarladık oyun da oyun oldu haŞimdi işten,eşten,çocuktan vakit bul ki fm oyna nerdee
Yine de muhakkak bir yerden bulup atacağım bilgisayara kesin de, oynayabilir miyim muğlakTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefa premier league manager adlı oyunda vardı öyle bir şey hatırlıyorum. belki total club manager de de vardı...
FAPLM çok güzel oyundu ama sonradan çıkan Total Club Manager le işi iyice bozdu ea sportsHatta (sanırım 2007 versiyonunda) işi biraz abarttıklarını bile söyleyebilirim; Tribünlerin şeklinden, koltukların rengine kadar, reklam panolarının yerlerinden kale arkalarındaki ağlara kadar stadın her birşeyini kendimiz değiştirilebiliyordu para olduğu sürece
Bu kadar uçuk bir şey beklemiyorum ama en azından stadın bir resmi olsa ve her açıdan stada bakabilsek.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey gidi biz ihtiyarladık oyun da oyun oldu haŞimdi işten,eşten,çocuktan vakit bul ki fm oyna nerdee
Yine de muhakkak bir yerden bulup atacağım bilgisayara kesin de, oynayabilir miyim muğlak
Cenk,duymamış olayım,ne demek muğlak?...Alacağız oyunu,kuracağız ve oynayacağız...Gerekirse gece yarısından sonra,sabaha karşı
3d ye takılmayın arkadaşlar,emin olun bir zaman sonra 3d olmadan menejerlik oynayamayacaksınız,nitekim 2d ilk çıktığı zaman da çok büyük tepki görmüştü,cm'nin bütün orjinalliği kayboldu denmişti.Ama şimdi bir düşünün bakalım sadece commentary ile maçlarınızı takip ettiğinizi?..
Benim her versiyonda ümitle beklediğim "seyirci" yine yok,yine yok...Yahu arkadaşım,koyun şu stadyuma bir seyirci animasyonu,flamalar,bayraklar filan...Maç kazandıkça tribünlerdeki seyirci sayısı artsın,şöyle maç başlayınca bakıp diyelim ki "ooo,iyi iyi,yer yer boşluklar var ama taraftar sayımız oldukça yüksek bu maçta..."Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende halen daha 01-02 oynuyorum ne yaptıysam oyunu bırakamıyorumFm 09 uda alacağım ama ilk fm oyunum olacak
Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
- Alıntı
Yorum
-
bir kaç senedir kabak tadı vermeye başlayan seri ipini çekmiş anlaşılan.
bu tarz oyunlar görselliği geliştirildikçe kendilerini bitirirler. oyuna fm2007 vs oyunlarla başlayanlar için çok şey ifade edebilir bu yenilikler ancak cm3 adıyla 98-99 sezonundan başlayan birisi olarak oyunun bugün geldiği noktadan hiç memnun olmadığımı belirteyim.Her sene sembolik olarak da olsa oyunu kurup 1-2 sezon oynuyorumdum. Ama yeni versiyon sanırım hiç sarmayacak.
Hayırlı olsun, anılar bize yeter.
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
- Alıntı
Yorum
Yorum