Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    . Umarım 3D ve 2D arasında bir seçim şansımız olur oyun içinde.
    böyle bir şansın olacak
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      böyle bir şansın olacak
      O zaman sorun da yok, her yıl ki gibi alırım oyunu
      Not: Üstteki yazı gözüme fazla uzun geldiğinden okumadım Avare bir anımda okurum.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• valla bnimde aklima geldi bugun ne zamn cikiyor diye demek iki ay daha beklicez

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Football Manager™ 2009 size ilk kez bayan menajer olarak oynama olanağını veriyor, böylece favori takımınızı ülkenizde ve Avrupa’da zafere götüren ilk kadın olabileceksiniz. Oyunda ayrıca 2008/09 futbol sezonunun en son lig, kulüp ve oyuncu verileri bulunuyor, ünlü Sports Interactive veritabanının sağladığı bu veriler arasında 50’den fazla ülkeden 5,000’in üzerinde oynanabilir kulüp ve 350,000 oyuncu ve personel mevcut.
          İşte bu çok güzelSeverek oynadığım oyunlardan biri.Demek ki FM 2009'u daha çok seveceğim
          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Özge, senin cevabın ne olurdu
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Özge, senin cevabın ne olurdu
              That's definetely True in my eyes.. Der bence
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• CM 03/04 görsellik bakımından en güzeli bence hala onuu oynarım ve bu CM 01/02 sezonunndan beri bu oyuynun hastasıyım ama bu zaamana kadar en beğendiim versin 03/04 üstüne tanımam .. Nedense diğer oyunları alıp kurduğum zaman göze çok kötü gelio oynamak istemiyorum
                bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  CM 03/04 görsellik bakımından en güzeli bence hala onuu oynarım ve bu CM 01/02 sezonunndan beri bu oyuynun hastasıyım ama bu zaamana kadar en beğendiim versin 03/04 üstüne tanımam .. Nedense diğer oyunları alıp kurduğum zaman göze çok kötü gelio oynamak istemiyorum
                  O sürümü efsane olmustur.
                  Bende de ayri bir yeri var ama artik oynamiyorum.

Yeni versiyonunu heyecanla bekliyorum.
                  Özellikle de yaptigimiz transferler bu heyecanimi artiriyor.
                  Ayrica 3D oyun motoru icin gec kalinmis olsa da iyi olmus.
                  En azindan ne gibi taktik degisiklik yapmamiz gerektigini daha iyi anlayabiliriz.
                  Umarim veritabanlarini güzel bir sekilde güncellemislerdir.
                  "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                  "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                  Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• 3d formu hiç hoş deil..

Heycanla bekliyoruz...
                    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                    **Latocan**

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O sürümü efsane olmustur.
                      Bende de ayri bir yeri var ama artik oynamiyorum.

Yeni versiyonunu heyecanla bekliyorum.
                      Özellikle de yaptigimiz transferler bu heyecanimi artiriyor.
                      Ayrica 3D oyun motoru icin gec kalinmis olsa da iyi olmus.
                      En azindan ne gibi taktik degisiklik yapmamiz gerektigini daha iyi anlayabiliriz.
                      Umarim veritabanlarini güzel bir sekilde güncellemislerdir.
                      03/04 sürümünün 2008 güncel kadro yamasını buldum onun oynuorum çok da güzell herşey güzelcee ayarlanmış ..

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        CM 03/04 görsellik bakımından en güzeli bence hala onuu oynarım ve bu CM 01/02 sezonunndan beri bu oyuynun hastasıyım ama bu zaamana kadar en beğendiim versin 03/04 üstüne tanımam .. Nedense diğer oyunları alıp kurduğum zaman göze çok kötü gelio oynamak istemiyorum
                        aynen ya şu an cm 03/04 oynuyorum ben de

Yorum

• bende halen daha 01-02 oynuyorum ne yaptıysam oyunu bırakamıyorumFm 09 uda alacağım ama ilk fm oyunum olacak
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynen ya şu an cm 03/04 oynuyorum ben de
                            En iyisi

İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bende halen daha 01-02 oynuyorum ne yaptıysam oyunu bırakamıyorumFm 09 uda alacağım ama ilk fm oyunum olacak
                            bende 03/04 ne yaptıysam bırakamıyorum tüm fm cm cddlerini aldım ama hepsini yükledikten hemen sonra sildim

Yorum

• Ben menajerlik oyunu hastası olarak bu oyunları fazla ayrıntılı bulmaya başladım.Hayatımda en çok yer eden sürüm 01/02 olmuştur.

Yeni çıkan oyunların oynanabilirliği biraz düştü ama kalitesine laf edemem.2009 eminim iyi olacaktır bunda şüphem yok.

Sistem gereksinimleri hakkında açıklama var mı?
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Şahsen beğendim 3D motoru. 2D harbiden sıkmıştı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X