Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ön liberoda oynattığım Dragut(Turgut Altun). 8 maçta 4 gol 4 asist 4 maçın adamı 7.75 ortalama rating.

Fatih Küçük de 8 maçta 2 gol 3 asist 1 maçın adamı 7.25 ortalama rating.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ön liberoda oynattığım Dragut(Turgut Altun). 8 maçta 4 gol 4 asist 4 maçın adamı 7.75 ortalama rating.

çok gerçekçi bi oyun
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk golü Arsinspor'dan yedim.

TK'da şu grup çıktı:

Trabzonspor, Sivasspor, Antalyaspor, Araklıspor, Bordomavi Net

Yorum

İlk golü Arsinspor'dan yedim.

TK'da şu grup çıktı:

Trabzonspor, Sivasspor, Antalyaspor, Araklıspor, Bordomavi Net

Araklı ve Trabzonsporun gelmesi kötü olmuş
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• hadi koy artık şunu

Yorum

Ön liberoda oynattığım Dragut(Turgut Altun). 8 maçta 4 gol 4 asist 4 maçın adamı 7.75 ortalama rating.

sevdim ben bu veritabanını.işlemlerin tamamlanmasını 4 gözle bekliyoruz.Bir kaç gün daha bu şekilde resim ve istatistiki bilgiler verirseniz herkes meraktan çıldıracak böylece veritabanını kullanan oyuncu sayısı artacak ve harcanan emeğin karşılığını bu şekilde almış olursunuz.bir Lostu bir de şu veritabanını bekliyorum merakla.
              Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sevdim ben bu veritabanını.işlemlerin tamamlanmasını 4 gözle bekliyoruz.Bir kaç gün daha bu şekilde resim ve istatistiki bilgiler verirseniz herkes meraktan çıldıracak böylece veritabanını kullanan oyuncu sayısı artacak ve harcanan emeğin karşılığını bu şekilde almış olursunuz.bir Lostu bir de şu veritabanını bekliyorum merakla.
                Lost kadar değerlenmişiz..

İstersem şimdi yayımlarım ama bir arkadaştan cevap bekliyorum, çalıştı mı çalışmadı mı diye...

Yorum

Lost kadar değerlenmişiz..

İstersem şimdi yayımlarım ama bir arkadaştan cevap bekliyorum, çalıştı mı çalışmadı mı diye...

yayınla bizde çalışıp çalışmadığını söleyelim

Yorum

• İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yayınla bizde çalışıp çalışmadığını söleyelim
                    Tamam, siz bilirsiniz...

Küçük bir yerde 90'den geriye sayıyor. O bitince yüklemeye başlayabilirsiniz. En az bi yarım saat sürer.

Yükleme bitince rar dosyasının içindeki BMN DB dosyasını Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\db'nin içine kopyalayın.

Bu data 8.0.1'e de uyumludur..

Kolay gelsin.
                    En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 03.01.2008, 19:11.

Yorum

• Saol :d Bakalim Nasil Olcak Çok Heyecanliyim :d

Yorum

• Şimdiden söyleyeyim, çalışmama ihtimali var...

Yorum

• Bu arada kısa kısa özelliklerinden bahsedeyim(Bordomavi Net SK dışında);

Trabzonspor'umuzun iki genç yeteneği Barış Memiş ve Kadir Keleş oyuna dahil edildi. Ara transferde yapılan bazı transferler oyuna aktarıldı. Lig isimleri değiştirildi(Turkcell Super League, Fortis Turkish Cup, TFF First Division, vb...). Ve başka ufak şeyler işte..

Meraklılar için, Bordomavi Net SK takımının stadı, 61.000 kişi kapasiteli Kazım Koyuncu Park.(Bu fikir Selim'den çıkmıştı sanırım)

Yorum

• kaç mb bu db

Yorum

• 65 MB gibi bir şey..

Yorum

• Eline saglik Mehmet. Simdi indiriyorum.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X