İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8.0.0'lar 8.0.1'de çalışabiliyor mu?Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar FM 2008 in Türkçe Yaması Çıktı mı?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalecin ve defansına güveniyorsan 4-2-4 ona cok gol atarsın özellikle deplasman maclarında. eger erken gol bulursan bu farka gider. karsı taraf gol atmak için sana yüklenecektir sende buldugun acıklardan 4 forvetla rahatlıkla gol atarsın. Ama sunu bir kez daha diyeyim defansın ve kalecine güveniyosan bu tatkit ile oyna
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesdanışmaz kadrona göre yanlış taktik kullanıyosun ceyhun un dm de ne işi var tackling i yüksek bir dm bul 4-1-2-1-2 oyna derim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormalde orada Ayman oynuyor, sakat olduğu için Ceyhunu koydum..
ayman mı abi sen intihar etmişsin samsunda doğa kaya var onu al veya yasin yalçın da olurBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
Şu an deneme amaçlı BMN DB'i oynuyorum. İlk maç A.Sebat'la 0-0 berabere kaldım. Ondan sonraki yaklaşık 8 maçı da kazandım, üstelik gol yemeden.Yine gol yemeden, Türkiye Kupası'nda Mardinspor ve İBB'yi eleyerek gruplara kaldım. Ayrıca takımın büyük çoğunluğu U21 ve U19'a seçildi. Galiba çok güçlü yaptım BMN SK'yı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayman mı abi sen intihar etmişsin samsunda doğa kaya var onu al veya yasin yalçın da olurTek sorunu çok kırmızı kart görmesi
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an deneme amaçlı BMN DB'i oynuyorum. İlk maç A.Sebat'la 0-0 berabere kaldım. Ondan sonraki yaklaşık 8 maçı da kazandım, üstelik gol yemeden.Yine gol yemeden, Türkiye Kupası'nda Mardinspor ve İBB'yi eleyerek gruplara kaldım. Ayrıca takımın büyük çoğunluğu U21 ve U19'a seçildi. Galiba çok güçlü yaptım BMN SK'yı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuraya koysanda bizde oynasak
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an deneme amaçlı BMN DB'i oynuyorum. İlk maç A.Sebat'la 0-0 berabere kaldım. Ondan sonraki yaklaşık 8 maçı da kazandım, üstelik gol yemeden.Yine gol yemeden, Türkiye Kupası'nda Mardinspor ve İBB'yi eleyerek gruplara kaldım. Ayrıca takımın büyük çoğunluğu U21 ve U19'a seçildi. Galiba çok güçlü yaptım BMN SK'yı.
Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün ya da yarın koyacağım inşallah. Umarım bir sorun çıkmaz.
- Alıntı
Yorum
Yorum