Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maalesef...
    Calismasi lazim. Eminmisin. Yeni oyun baslarken hangi DB'yle oynacagini soruyor cünkü. Ordan da secilebilmesi lazim.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 8.0.0'lar 8.0.1'de çalışabiliyor mu?

Yorum

8.0.0'lar 8.0.1'de çalışabiliyor mu?
        Calismasi lazim. Yani 2008'den önceki sürümlerde eski versiyonlar calisiyordu.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İyi o zaman.

Yorum

• Arkadaşlar FM 2008 in Türkçe Yaması Çıktı mı?
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu takım şampiyon olamıyor, kafayı yiyeceğim
              kalecin ve defansına güveniyorsan 4-2-4 ona cok gol atarsın özellikle deplasman maclarında. eger erken gol bulursan bu farka gider. karsı taraf gol atmak için sana yüklenecektir sende buldugun acıklardan 4 forvetla rahatlıkla gol atarsın. Ama sunu bir kez daha diyeyim defansın ve kalecine güveniyosan bu tatkit ile oyna

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
              Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kalecin ve defansına güveniyorsan 4-2-4 ona cok gol atarsın özellikle deplasman maclarında. eger erken gol bulursan bu farka gider. karsı taraf gol atmak için sana yüklenecektir sende buldugun acıklardan 4 forvetla rahatlıkla gol atarsın. Ama sunu bir kez daha diyeyim defansın ve kalecine güveniyosan bu tatkit ile oyna
                Sorun o zaten.. Kalecim ve defansım çok kötü
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• sdanışmaz kadrona göre yanlış taktik kullanıyosun ceyhun un dm de ne işi var tackling i yüksek bir dm bul 4-1-2-1-2 oyna derim
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sdanışmaz kadrona göre yanlış taktik kullanıyosun ceyhun un dm de ne işi var tackling i yüksek bir dm bul 4-1-2-1-2 oyna derim
                    Normalde orada Ayman oynuyor, sakat olduğu için Ceyhunu koydum..
                    Gugudali..

Yorum

Normalde orada Ayman oynuyor, sakat olduğu için Ceyhunu koydum..

ayman mı abi sen intihar etmişsin samsunda doğa kaya var onu al veya yasin yalçın da olur
                      Bordomavi.net

Yorum

• Şu an deneme amaçlı BMN DB'i oynuyorum. İlk maç A.Sebat'la 0-0 berabere kaldım. Ondan sonraki yaklaşık 8 maçı da kazandım, üstelik gol yemeden. Yine gol yemeden, Türkiye Kupası'nda Mardinspor ve İBB'yi eleyerek gruplara kaldım. Ayrıca takımın büyük çoğunluğu U21 ve U19'a seçildi. Galiba çok güçlü yaptım BMN SK'yı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ayman mı abi sen intihar etmişsin samsunda doğa kaya var onu al veya yasin yalçın da olur
                          Öyle deme çok iyi oynuyor Tek sorunu çok kırmızı kart görmesi

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu an deneme amaçlı BMN DB'i oynuyorum. İlk maç A.Sebat'la 0-0 berabere kaldım. Ondan sonraki yaklaşık 8 maçı da kazandım, üstelik gol yemeden. Yine gol yemeden, Türkiye Kupası'nda Mardinspor ve İBB'yi eleyerek gruplara kaldım. Ayrıca takımın büyük çoğunluğu U21 ve U19'a seçildi. Galiba çok güçlü yaptım BMN SK'yı.
                          Buraya koysanda bizde oynasak
                          Gugudali..

Yorum

Buraya koysanda bizde oynasak
                            Bugün ya da yarın koyacağım inşallah. Umarım bir sorun çıkmaz.

Yorum

Şu an deneme amaçlı BMN DB'i oynuyorum. İlk maç A.Sebat'la 0-0 berabere kaldım. Ondan sonraki yaklaşık 8 maçı da kazandım, üstelik gol yemeden. Yine gol yemeden, Türkiye Kupası'nda Mardinspor ve İBB'yi eleyerek gruplara kaldım. Ayrıca takımın büyük çoğunluğu U21 ve U19'a seçildi. Galiba çok güçlü yaptım BMN SK'yı.
                              kimler iyi oynuyo
                              Bordomavi.net

Yorum

Bugün ya da yarın koyacağım inşallah. Umarım bir sorun çıkmaz.
                                Çıkmaz çıkmaz, sen koy
                                Gugudali..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X