Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
arkadaşlar fm 2006 da oynadığım yerli yabancı rakiplerin yedek kalecileri hemen hemen herzaman 61 numaraoluyor sizdede aynı durum var mı?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
FM 2007'de tamamen hilesiz olarak TRabzonspor'u anca 5. sezonumda şampiyon yaptım.. Bakalım bu sezon ne yapacağım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar yükleyecem bu oyunu seviyorum ama şu dil değiştirme olayı sıkıyo beni her bilgisayarı açışımda bidaha türkçeye çevir öyle yaz yazıları falan onla uğraşıyorum yok mu bunun bir yolu??
az kaldı fm 2007 eylül ekim gibi çıkarTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
Şimdi şöyle bişey var geçen sene fm2007 kasım'da falan çıkacak denildi ama yaklaşık 1 ay önce tam hatırlamıyorum 20 ekim de piyasaya sürüldü bunun da erken çıkma ihtimali yüksek ayrıca oyunda büyük ihtimalle Türkçe dil desteğide olacak geçen seneki sorunları çekmeyeceğiz
Ayrıca o FM live 2008 2008'in Mayıs'ında çıkacak yani ona daha var.Ayrıca onu bekleyene kadar gidin managerzone da online menajerlik yapın live 2008 onun bilgisayara kurulmuş hali gibi olacak..
FM 2008 Ekran Görüntüleri:
FM 2008'de Gelecek Yenilikler:
7-7-7-7-7-7-7
- Alıntı
Yorum
-
FM 07'de yeni kariyer acmistim. Zaten benim kariyerlerim fazla uzun sürmez en fazla 1-2 sene. Bu sefer kararliydim 10-15 sene devam edecektim ki FM 2008 aciklandi. Neyse ki Aralik'a dogru cikacak. O zamana kadar uzun bir kariyer yapip 07'ye doyacagimTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
Oyunu Yeni Transfer yamasıyla oynamak istiyosanız şu update indirin içindekileri 7.0.2 nin içine atın(crofiles-sportinteractive-fm07-data-DB):
Ağusto'a kadar yapılan transferlerin hemen hemen hepsi eklendi.Örneğin Toni sezon sonu Bayern'e,Henry Barça'ya..Türkiye Ligindeki transferler ise hemen geliyor.Ligden düşen çıkanlar(oftaş,kasımpaşa,ibb).Jabi,Adnan,Serkan var bizde , Lincoln,linderoth vs gs falan..7-7-7-7-7-7-7
- Alıntı
Yorum
Yorum