Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Yıl 2007 ben Juvenin başındayım. Trabzonsporumuzun başında Sadi Tekelüoglu var. Ozcam die 19 yasında sol açık var ellerinde. Fatih Şen, Fatih Tekke, Murat Sözkesen, Gökhan Tokgöz gibi oyuncularla hilesiz hurdasız uefa finaline geldiler bakalım ne yapacaklar Ajax'a karşı.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Benim bi suçum yok vallaİlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu baskanın...
İlk ikisine koptum sonuncusanada şaşırmadım desem yeridirŞampiyonluk için bekliyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
FM 2007 de 4. sezonumu oynuyorum.3 lig şampiyonluğu 2 süper kupa 2 kupa şampiyonluğu.Avrupa da ilk sezon gruplardan çıkamadım.İkinci sezon uefa da ilk 8 e kalabildim.üçüncü sezonda yine ilk 8 e kaldım.Bu sezon şampiyonlar liginden 1.ci olarak çıktık ve feyenord ile oynayacağım.Grup(lyon-steau-real socıedad ve Trabzonspor ) kadrom şöyle
-----------------------hasagıc---------------------
m.topu-----stepanov------araujo------ergun teber
yattara-------celsinho-----huseyın------gökdenız
mevlut erdıng------mokoena
yedekler:
delle-sinan bolat kalecı
enis kahraman-fazlı kocabas-defans
misimovic-aykut-serdar-mehmet yozgatlı orta saha
ersen-umut-gökhan forvet"Dünyada bir yerdeyim ben"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen arkadaştan FM 2007 aldım.Oyunu kurmam için bilgisayar dilini İngilizce yapmam gerektiğini söyledi...Bu doğru mu?Eğer doğruysa kendimce tepkimi gösterip oyunu kurmayacağım..."Dünyada bir yerdeyim ben"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hala CM oynuyorum... tam bir tutku benim için... özellikle de 01-02 sezonu...Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirader Ochoa'yi nasil aldin ben her oyunda almaya calistim hilesiz hic beceremedim7-7-7-7-7-7-7
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi tüm serilerini bir yana koyarım 01-02 sezonunu bir yana...
- Alıntı
Yorum
-
fm2007 de yeni bir kariyer açtım Lyon ile kadrom şöyle
1-Coupet
2-Clerc
3-Cris
4-Araujo meksikalı genç yetenek
5-Abidal
6-Govou
7-Junınho
8-Hatem Ben Arfa(Solari)
9-Kalström
10-Wiltord(Fred Sakat Olduğu için ama baya gol atıyo)
11-Lavezzi (Zarate)
yaptığım transferler Zarate 3.5 m avro , Lavezzi 4.5 m avro , Araujo 3.8 m avro
Malouda yıda intere 16 milyon avro solari karşılığında verdim.
Şu anda ligde 15 hafta sonunda 6 pua nfarkla birinciyim
bu kadar
- Alıntı
Yorum
Yorum