Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ee position AML yazıyo nasıl yardımcı oluyo ki coach da yazıyo AML de ben bişey anlamadım şahsen ...?

Yorum

• oyuncu kadrosunda gözükmediği için oynatamıyorum..ama ne diye pozisyonunuda yazmışlar anlamadım..

Yorum

• yahu oyunu iyice birbirine karıştırmışlar.oyuncu antrenör karışımı bişey çık mış ortaya
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• oyuncunun son yılında olabiliyor bazen böyle.
          Koçluk teklif edip o da kabul edince böyle oluyor...
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• ağlamak istiorum...

finaldeyim uleynn..

rakip hamburg..inşallah yenerim..

Yorum

• tebrikler mehmet inşallah yersin haburger i

Yorum

• ilk sezonumda uefa kupasını kazandım...

Yorum

• Bu oyun yılın futbolcusunu neye göre seçiyor anlamadım,rekor kırarak gol kralı olmuş,en çok asist yapmış,en fazla maçın adamı seçilmiş,en yüksek ortalama rating'e sahip adamım ilk 3'e bile giremedi,sezon boyunca benim defans adamlarım kadar gol atan bir forvet yılın futbolcusu seçildi ...

Yorum

• tebrikler mehmet

@TheCrow
                    alem adamsın yaw

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu oyun yılın futbolcusunu neye göre seçiyor anlamadım,rekor kırarak gol kralı olmuş,en çok asist yapmış,en fazla maçın adamı seçilmiş,en yüksek ortalama rating'e sahip adamım ilk 3'e bile giremedi,sezon boyunca benim defans adamlarım kadar gol atan bir forvet yılın futbolcusu seçildi ...
                      yılın oyuncusu seçilmek için takım çok önemlidir...takımın ünü galiba dünya çapı olmalı..fakat buna ragmen senede 8-9 gol atan biri bile en iyi forvet veya yılın oyuncusu seçilebiliyo halbuki aynı takıma 15 gol üzeri atan bile var..bu sadece bi örnek...takım ve oyuncunun ünü çok önemli anlayacagın

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yılın oyuncusu seçilmek için takım çok önemlidir...takımın ünü galiba dünya çapı olmalı..fakat buna ragmen senede 8-9 gol atan biri bile en iyi forvet veya yılın oyuncusu seçilebiliyo halbuki aynı takıma 15 gol üzeri atan bile var..bu sadece bi örnek...takım ve oyuncunun ünü çok önemli anlayacagın
                        Yok arkadaş,benim yedekte çürümesin diye Sakarya'ya sattığım adam 5-10 gol atıp yılın futbolcusu seçildi.Tek ihtimal yaşı genç olduğu için olabilir...

Yorum

• ben de oynuyorum ama 2006 da trabzonsporu başarıdan başarıya koştumruştum 2006 da 2. 2007 de 2. 2008 de 1. 2009 da 1. 2010 da 1. oluştum
                          2007 de trabzon hiç ii değil
                          jefferson stepanov gökdeniz dışında iii oyuncu yok
                          bide yattara çok kötü yapıyorlar
                          FM 2007 7.0.2 kullanıom türk sol kanat lazım bana
                          sağda cardenas var herkese öneririm SÜPERR
                          2008 ne zaman çıkıo?
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok arkadaş,benim yedekte çürümesin diye Sakarya'ya sattığım adam 5-10 gol atıp yılın futbolcusu seçildi.Tek ihtimal yaşı genç olduğu için olabilir...

ben dünyada yılın oyuncusu anladım...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu ne yavv??
                              fm 2007 de aynısı bendede var çok güldüm
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben de oynuyorum ama 2006 da trabzonsporu başarıdan başarıya koştumruştum 2006 da 2. 2007 de 2. 2008 de 1. 2009 da 1. 2010 da 1. oluştum
                                2007 de trabzon hiç ii değil
                                jefferson stepanov gökdeniz dışında iii oyuncu yok
                                bide yattara çok kötü yapıyorlar
                                FM 2007 7.0.2 kullanıom türk sol kanat lazım bana
                                sağda cardenas var herkese öneririm SÜPERR
                                2008 ne zaman çıkıo?

Tahminim gene FM 2007 gibi 10. yada 11 ayda cikar
                                Sol kanada Ibrahim Akin'i öneririm. Irtibatin yüksekse Emre Belözoglu yada Caner Erkin
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X