ee position AML yazıyo nasıl yardımcı oluyo ki coach da yazıyo AML de ben bişey anlamadım şahsen ...?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Bu oyun yılın futbolcusunu neye göre seçiyor anlamadım,rekor kırarak gol kralı olmuş,en çok asist yapmış,en fazla maçın adamı seçilmiş,en yüksek ortalama rating'e sahip adamım ilk 3'e bile giremedi,sezon boyunca benim defans adamlarım kadar gol atan bir forvet yılın futbolcusu seçildi ...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oyun yılın futbolcusunu neye göre seçiyor anlamadım,rekor kırarak gol kralı olmuş,en çok asist yapmış,en fazla maçın adamı seçilmiş,en yüksek ortalama rating'e sahip adamım ilk 3'e bile giremedi,sezon boyunca benim defans adamlarım kadar gol atan bir forvet yılın futbolcusu seçildi ...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyılın oyuncusu seçilmek için takım çok önemlidir...takımın ünü galiba dünya çapı olmalı..fakat buna ragmen senede 8-9 gol atan biri bile en iyi forvet veya yılın oyuncusu seçilebiliyo halbuki aynı takıma 15 gol üzeri atan bile var..bu sadece bi örnek...takım ve oyuncunun ünü çok önemli anlayacagınYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
ben de oynuyorum ama 2006 da trabzonsporu başarıdan başarıya koştumruştum 2006 da 2. 2007 de 2. 2008 de 1. 2009 da 1. 2010 da 1. oluştum
2007 de trabzon hiç ii değil
jefferson stepanov gökdeniz dışında iii oyuncu yok
bide yattara çok kötü yapıyorlar
FM 2007 7.0.2 kullanıom türk sol kanat lazım bana
sağda cardenas var herkese öneririm SÜPERR
2008 ne zaman çıkıo?Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok arkadaş,benim yedekte çürümesin diye Sakarya'ya sattığım adam 5-10 gol atıp yılın futbolcusu seçildi.Tek ihtimal yaşı genç olduğu için olabilir...
ben dünyada yılın oyuncusu anladım...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de oynuyorum ama 2006 da trabzonsporu başarıdan başarıya koştumruştum 2006 da 2. 2007 de 2. 2008 de 1. 2009 da 1. 2010 da 1. oluştum
2007 de trabzon hiç ii değil
jefferson stepanov gökdeniz dışında iii oyuncu yok
bide yattara çok kötü yapıyorlar
FM 2007 7.0.2 kullanıom türk sol kanat lazım bana
sağda cardenas var herkese öneririm SÜPERR
2008 ne zaman çıkıo?
Tahminim gene FM 2007 gibi 10. yada 11 ayda cikar
Sol kanada Ibrahim Akin'i öneririm. Irtibatin yüksekse Emre Belözoglu yada Caner ErkinTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
Yorum