selim takıma genç ilerde çok para edecek potansiyeli olan oyuncular koy.bir iki tanede yıldız fena olmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselim takıma genç ilerde çok para edecek potansiyeli olan oyuncular koy.bir iki tanede yıldız fena olmazTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen imzamda biraz reklam yaptim. sende yap belki dikkat cekeriz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoki de bu efsane futbolcu işi biraz yaş olacak galiba müracaat olmazsa isimleri biraz değiştirerek yazarsın yattara ( pattara )Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePES hayranisin galiba
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok aslında hiç oynamadım ama bi kaç tane gördüm ilginç isim
galiba FMcinin FMciden baska dostu yokAma dur bakalim
Suanda bir liste hazirliyorum.
Yeterince müracaat olmazsa genc yetenekleri koyacagim takima.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana hic müracat geldimi? bana gelmedi
galiba FMcinin FMciden baska dostu yokAma dur bakalim
Suanda bir liste hazirliyorum.
Yeterince müracaat olmazsa genc yetenekleri koyacagim takima.
bu benim ağabeyim onuda eklermisin o da sever fm yi hem aynı takımda kardeş olur...
isim:faruk
soyad:berber
mevkii:sağ açık
doğum : 25.3.1985
doğumyeri : trabzon
sewdiği kişi :mehmet yılmaz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselim bak kardeş
bu benim ağabeyim onuda eklermisin o da sever fm yi hem aynı takımda kardeş olur...
isim:faruk
soyad:berber
mevkii:sağ açık
doğum : 25.3.1985
doğumyeri : trabzon
sewdiği kişi :mehmet yılmazTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekledim sagol
abimde teşekkür etti...
bana müracaat yok
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasıl sen sağol kadeş ...
abimde teşekkür etti...
bana müracaat yokTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer Sevinç
Doğum Tarihi: 23.08.1988
Doğum Yeri: İstanbul
Mevki: AMR/AMC
Numara:21
Sevdiği oyuncular: Pablo Cesar AimarTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
Yorum