Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende 2.sezonda trabzonda smpiyonluk yasadıktan sonra villerealinteklifini kabul ettim trabzona furkan bastan serkan aykut pablo vitti leandro gioda m.yozgatli ramazan tunç(free)
    bide arjantinli super bıkaleci(24 trilyon) ama superdi yanee sonra villereale de almisdim onereceğim futbolcular :vanden borre super sağ bek zarate (forvet)
    tamas(libero) marcelo var (sol bek) slavkovski cok genc

Yorum

• mike zannoveld defansın solunda süper oynuyor..
      Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
      **Latocan**

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar hep trabzonsporla oynamayın. ben şey yapıoyırdum. 2.ligden karşıyakayı alıyordum onla süper lig e fln çıkıyordum. onun da zewki bi başka oluyor bi deneyin
        Evet cok zevkli oluyor özellikle Karsiyaka bana baska bir tat veriyor. FM 2005'te Karsiyaka'yi Ingiltere League 2'ya (yani 4. Lig) koymustum editörden. 11 senede Premier League'e ciktim cok zevkliydi. Ama FM 2007'de nedense hicbir takim bana Trabzonspor'un verdigi zevki vermedi. Belkide Albayrak'la Ziya'nin rezil ettigi takimi üst siralarda görmenin heyecanindandir
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• eğer trabzonsporu çok sewiorsanız tabi ki onun tadı başka oluo gerçekte yaşayamadım ama sanal dünyada şampionluğu yaşadım we inanılmaz sewinmiştim çok iyi hatırlıorum heralde gerçekte olsa ben buraları yıkarım

Yorum

• arkadaşlar bana Trabzonspor-chelsea-inter-manchester-tottenham-sebat-şekerspor-juventus-r.madrid-psv-west bromwich-nac breda dışında bi takım söylermsnz fm de oynayacak..şu an fm de bunalımdayım her yeni oyundan hemen sıkılıyorum..
            En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 22:26.

Yorum

• porto - sevilla - kiev - corintihans - sao paulo bunlarla oldukça zevkli oluo istersen bi dene ...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar bana Trabzonspor-chelsea-inter-manchester-tottenham-sebat-şekerspor-juventus-r.madrid-psv-west bromwich-nac breda dışında bi takım söylermsnz fm de oynayacak..şu an fm de bunalımdayım her yeni oyundan hemen sıkılıyorum..
                porto ile oynabilirsin alt yapısı çok iyi.athletico madrid ile ispanya liginde şampiyonluğu rahat alabilirsin.
                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bana Trabzonspor-chelsea-inter-manchester-tottenham-sebat-şekerspor-juventus-r.madrid-psv-west bromwich-nac breda dışında bi takım söylermsnz fm de oynayacak..şu an fm de bunalımdayım her yeni oyundan hemen sıkılıyorum..
                  ben denemedim ama deneyen arkadaslar var parma cok zevkli oluyormus
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Arkadaslar suanda söz verdigim database bitmek üzere. Benim bir önerim var. Isterseniz bir BordoMaviNet takimi kurabilirim. Futbolcularda burdan talepte bulunan üyeler olur. Ama sizinde düsüncenizi almak istedim. Zaten database'i isteyen pek fazla kisi yok ama siz bilirsiniz gene
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaslar suanda söz verdigim database bitmek üzere. Benim bir önerim var. Isterseniz bir BordoMaviNet takimi kurabilirim. Futbolcularda burdan talepte bulunan üyeler olur. Ama sizinde düsüncenizi almak istedim. Zaten database'i isteyen pek fazla kisi yok ama siz bilirsiniz gene
                      iyi fikir hatta efsane şenol lu ali kemal li takım bile yapılabilir
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• olur kuralım takım beni yazın hemen ön libero

Yorum

• Benide yazin (H) .... (forvet ) 9 numara olabilirsem tam super olur..
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• beni de sol bek veyaa sol açık yazabilirsiniz 6 numara
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• heee no yu sölemedim sahiii 61 olsun mümkünse kimse almadıysa 61 numara ön libero bi de ziyayı çok sewio yazın kişilk bölümüne

Yorum

• Ozaman söyle yapalim

Herkes su sekilde bilgilerini yazsin bende takimi kurayim

Ad Soyad
                                Dogum Tarihi
                                Dogum Yeri
                                Mevki
                                Istedigi numara
                                Sevdigi kisiler (samets61'in istegi üzere )
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X