Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahce'yle Süper Kupa maci oynadim. Uzun ugraslar ve verdigim 2 gazi sonunda 1:0 kazanarak sezonun ilk kupasini kazandim. Fatih Tekke'yi ve Ali Güzeldal sakatlandi. 22 kisilik kadroda 7 kisi sakat. Bakalim Lig baslayinca ne olacak. Paf futbolculariyla oynuyorum
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerbahce'yle Süper Kupa maci oynadim. Uzun ugraslar ve verdigim 2 gazi sonunda 1:0 kazanarak sezonun ilk kupasini kazandim. Fatih Tekke'yi ve Ali Güzeldal sakatlandi. 22 kisilik kadroda 7 kisi sakat. Bakalim Lig baslayinca ne olacak. Paf futbolculariyla oynuyorum
      fatih tekke yi mi aldın hayırlı olsun bende alacaktım da musa istemedi

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fatih tekke yi mi aldın hayırlı olsun bende alacaktım da musa istemedi
        sagol 2 sezondur var
        2 sezondur gol krali belli hic degismiyo
        gerci benim oyun biraz farkli bir arkadasin hazirladigi gayri resmi yama yüklü. Yani oyun biraz daha gercekci. Ali Güzeldal orjinal oyunda cok kötü onu düzeltmis mesela.
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

sagol 2 sezondur var
          2 sezondur gol krali belli hic degismiyo
          gerci benim oyun biraz farkli bir arkadasin hazirladigi gayri resmi yama yüklü. Yani oyun biraz daha gercekci. Ali Güzeldal orjinal oyunda cok kötü onu düzeltmis mesela.
          o yamayı upland edip bize bir linkle verebilirmisin?
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• a.güzeldal ı mı düzeltmiş hadi ya iyi o zaman yaa bakarız o yamaya bakalım zamanım olsa...

Yorum

Sen nerden biliyosun yoksa Fenerle mi oynuyorsun
              Süper ligde ki her takımla oynadım ben . Hatta Fenerle 6 sezon geçirdim 3. sene kadromdaki isimleri sayıyorum :

1 - Fatih Tekke
              2 - Gökdeniz
              3 - Hüseyin
              4 - Yattara

4 ü de ilk 11 . Ve yine şampiyon
              Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

• birara upload etmeye calisirim. Bendeki yamayi yükledikten sonra sildim. Arkadasta hala duruyor. Ve durmadan güncelliyor. Birara upload ederim insallah

+ benim istegim üzerine albayrak artik baskanimiz degil. Ahmet Agaoglu yazdi simdilik
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Beşiktaşın Altyapısına dikkat edin, Çok iyi Sol bekler var,ileride Milli Takıma seçiliyolar.....

Yorum

• -------------edit---------------
                    En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 14:03.

Yorum

birara upload etmeye calisirim. Bendeki yamayi yükledikten sonra sildim. Arkadasta hala duruyor. Ve durmadan güncelliyor. Birara upload ederim insallah

+ benim istegim üzerine albayrak artik baskanimiz degil. Ahmet Agaoglu yazdi simdilik
                      Stadın adınıda Trabzonspor Kazım Koyuncu Stadyumu olarak değiştirirsen süper olur

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stadın adınıda Trabzonspor Kazım Koyuncu Stadyumu olarak değiştirirsen süper olur
                        Tamam arkadastan az önce yamayi aldim. bazi eksikler var. onlari giderecegim hafta sonuna kadar. Stadin adinidi degistirmeyi düsünüyordum zaten. Ama bence mesela "Kazim Koyuncu Park" kulaga daha hos geliyor.

Büyük ihtimalle c.tesi hazir olur ve database olarak upload ederim.
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• arkadaşlar hep trabzonsporla oynamayın. ben şey yapıoyırdum. 2.ligden karşıyakayı alıyordum onla süper lig e fln çıkıyordum. onun da zewki bi başka oluyor bi deneyin
                          "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar hep trabzonsporla oynamayın. ben şey yapıoyırdum. 2.ligden karşıyakayı alıyordum onla süper lig e fln çıkıyordum. onun da zewki bi başka oluyor bi deneyin
                            Ben Araklısporu Editorden 2.Lige çıkardım ordam 1.Lige yükseldim ilk yılımda Feneri falan yendim çok zevkli oluyo güçsüz takımlarla özellikle transfer yapmak....

Yorum

• ya trabzonluyum yaaa o bakımdan türkiyeden nedense başka takımla hiç oynamak istemiorum sarmıo beni ama avrupadan başka takımlarla oynuorum juve , sevilla , schalke , stuttgart, porto ...

Yorum

• editör Hakkında pek bilgim yok.Trabzonun üçüncü ligdeki takımlarını 2 lig b kategorisinde yer aldığı bir yama hazırlayabilecek arkadaş var mı?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X