Fenerbahce'yle Süper Kupa maci oynadim. Uzun ugraslar ve verdigim 2 gazi sonunda 1:0 kazanarak sezonun ilk kupasini kazandim. Fatih Tekke'yi ve Ali Güzeldal sakatlandi. 22 kisilik kadroda 7 kisi sakat. Bakalim Lig baslayinca ne olacak. Paf futbolculariyla oynuyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahce'yle Süper Kupa maci oynadim. Uzun ugraslar ve verdigim 2 gazi sonunda 1:0 kazanarak sezonun ilk kupasini kazandim. Fatih Tekke'yi ve Ali Güzeldal sakatlandi. 22 kisilik kadroda 7 kisi sakat. Bakalim Lig baslayinca ne olacak. Paf futbolculariyla oynuyorum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekke yi mi aldın hayırlı olsun bende alacaktım da musa istemedi
2 sezondur gol krali bellihic degismiyo
gerci benim oyun biraz farkli bir arkadasin hazirladigi gayri resmi yama yüklü. Yani oyun biraz daha gercekci. Ali Güzeldal orjinal oyunda cok kötü onu düzeltmis mesela.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesagol 2 sezondur var
2 sezondur gol krali bellihic degismiyo
gerci benim oyun biraz farkli bir arkadasin hazirladigi gayri resmi yama yüklü. Yani oyun biraz daha gercekci. Ali Güzeldal orjinal oyunda cok kötü onu düzeltmis mesela.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen nerden biliyosun yoksa Fenerle mi oynuyorsun. Hatta Fenerle 6 sezon geçirdim
3. sene kadromdaki isimleri sayıyorum :
1 - Fatih Tekke
2 - Gökdeniz
3 - Hüseyin
4 - Yattara
4 ü de ilk 11 . Ve yine şampiyonBizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !
- Alıntı
Yorum
-
birara upload etmeye calisirim. Bendeki yamayi yükledikten sonra sildim. Arkadasta hala duruyor. Ve durmadan güncelliyor. Birara upload ederim insallah
+ benim istegim üzerine albayrak artik baskanimiz degil. Ahmet Agaoglu yazdi simdilikTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirara upload etmeye calisirim. Bendeki yamayi yükledikten sonra sildim. Arkadasta hala duruyor. Ve durmadan güncelliyor. Birara upload ederim insallah
+ benim istegim üzerine albayrak artik baskanimiz degil. Ahmet Agaoglu yazdi simdilikTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın adınıda Trabzonspor Kazım Koyuncu Stadyumu olarak değiştirirsen süper olur
Büyük ihtimalle c.tesi hazir olur ve database olarak upload ederim.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
arkadaşlar hep trabzonsporla oynamayın. ben şey yapıoyırdum. 2.ligden karşıyakayı alıyordum onla süper lig e fln çıkıyordum. onun da zewki bi başka oluyor bi deneyin"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar hep trabzonsporla oynamayın. ben şey yapıoyırdum. 2.ligden karşıyakayı alıyordum onla süper lig e fln çıkıyordum. onun da zewki bi başka oluyor bi deneyin
- Alıntı
Yorum
-
editör Hakkında pek bilgim yok.Trabzonun üçüncü ligdeki takımlarını 2 lig b kategorisinde yer aldığı bir yama hazırlayabilecek arkadaş var mı?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
- Alıntı
Yorum
Yorum