Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fmde fenerin 1 puan arkasından geliyorum ve son 3 maç fener bursayla deplasmanda bende evimde sakaryayla oynuyorum ve fener bursayı 4-0 gibi farklı biskorla yendi ve ben buna hiç şaşırmadım

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fmde fenerin 1 puan arkasından geliyorum ve son 3 maç fener bursayla deplasmanda bende evimde sakaryayla oynuyorum ve fener bursayı 4-0 gibi farklı biskorla yendi ve ben buna hiç şaşırmadım
      (.....) kizil baskan fenerbahce sampiyon diyosun yani
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        (.....) kizil baskan fenerbahce sampiyon diyosun yani
        Bu Levent Kizil olayini baya gercekci yapmislar. Besiktas'i yerden yere vuruyo bende Bursa her macta. Fenerbahce'den fark yiyor
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• haha şampiyon oldum fener evinde cinconla berabere kaldı....

Yorum

• ulan bu kadar da olmaz yaaa yine finalde fenere kaybettim ufff ya delircem ligde adamlara 4 atıom kupada finalde gol atamadan 1-0 yeniliom ...

Yorum

• İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              haha şampiyon oldum fener evinde cinconla berabere kaldı....
              tebrikler...

Yorum

• tşkler...ben kupa yarı finalinde ilginç bi şekilde manisa'ya iki maçta 0-0 bitmesine ragmen penaltılarla elendim

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ulan bu kadar da olmaz yaaa yine finalde fenere kaybettim ufff ya delircem ligde adamlara 4 atıom kupada finalde gol atamadan 1-0 yeniliom ...
                  bos ver ya bende uefa kupasında rakip tanımıyom ama gazı antepe 1-4 yenildim olur boyle davalat bizim turk polisi yakalar hapise atar
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• kardeş bi de deli olduğum şey şu , şimdi benim görüntüler önemli anlara ayarlı yani önemli anları gösterio örneğin bi maçta 1-0 geri düştüm mü gitti o maçın dönme şansı yok çünkü 1-0 olduktan sonra isterse dakka 5 olsun kalan 85 dakka da hiç göstermio görüntü maç 1-0 bitio deli oluorum

Yorum

• finale 13 gün kaldı.öss den sonra fm dünyasına kaldığım yerdem devam edeceğim.yıkacağım ortalığı
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• hadi bakalım yazın bende kasıp kavurcam ortalığı eğer almadığım kupa kalırsa trabzonla ziya gibi T: olayım

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeş bi de deli olduğum şey şu , şimdi benim görüntüler önemli anlara ayarlı yani önemli anları gösterio örneğin bi maçta 1-0 geri düştüm mü gitti o maçın dönme şansı yok çünkü 1-0 olduktan sonra isterse dakka 5 olsun kalan 85 dakka da hiç göstermio görüntü maç 1-0 bitio deli oluorum
                          aynı şeyler hep ben öndeyken sürekli olarak gösterilen önemli anlar ben yenikken hiç olmuyo
                          geçen de şamp. ligi yarı final maçında 80.dkda korner kullanıyorum 1 gol atmam lazım çıkmam için finale kaleci de geldi kornere dönen top 65 metreden gol yedim

Yorum

• 65 metre mi huh ben daha öle bişey görmedim yaaa bak üzüldüm şimdi kaleciyi sen mi gönderdin

Yorum

• yok abi ya ben niye göndercem kendi basıp gitmiş gaza gelmiş

Yorum

• İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yok abi ya ben niye göndercem kendi basıp gitmiş gaza gelmiş
                                sende benim gibi yap o zaman ben sadece kaleci hatasında gol yedimmi çok sinir oluorum hemen 2 hafta paf la beraber çalışıo akıllanıo o zaman (örnek : jeffi ) fenerden bi gol yedi akıllara sakat ........ saf tuncay a çalım atmaya uğraşıo allahın manyağı kaptırdı boş kaleye attı tabi tuncayda hemen paf a...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X