Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fm2007 iyi kurdum ama acarken bu hatayi veriyior : Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application

ne demek acaba bi yardimci olabilcek var mi??

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyunculara idman programı yaptırıyormusunuz? ve nasıl?

valla ben pek ellemiyorum.."General" programında duruyorlar...Sadece devre arasında veya uzun boşluklarda Rest veriyorum herkese..

Aslında neyin ne işe yaradığı falan her yerde anlatılıyor,oyunun kendi içinde de yazıyor,ona göre oturup grup grup tüm topçulara ihtiyacı olan alanlarda idman yaptırmak çok fayda sağlar da, bu sefer de daha kötüye getirme riski var

çok kafa yormak lazım...
      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak korsan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fm2007 iyi kurdum ama acarken bu hatayi veriyior : Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application

kardeş,resmi patch falan yükledin mi?yoksa oyun ilk haliyle mi duruyor?
        Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
        Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

fm2007 iyi kurdum ama acarken bu hatayi veriyior : Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application

crack yaptın mı abi?

Yorum

abicim bu oyunun crack istediği anlamıona gelior crack yapmalısın eğer oyunun korsan weya beta wersionsa crack i internetten indirebilirsin

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oyunculara idman programı yaptırıyormusunuz? ve nasıl?
              İnternette var,hazır veriyolardı FM forumlarında ordan İndir,uğraşmana gerek kalmaz...

Yorum

• Yaaa uzun süredir oynamıyorum şu oyunu . En son FM 07 ilk çıktığında 1 sezon oynamıştım TRABZONSPORla . Bu konuyu görünce iştahım açıldı . Biraz ego tatmini yapmanın bir zararı olmaz sanırım :P
                Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

• Chelsea ile başladım oyuna,Abramovich kafasına göre transfer yapıyor .Nasıl iş anlamadım

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Chelsea ile başladım oyuna,Abramovich kafasına göre transfer yapıyor .Nasıl iş anlamadım
                    İlk senden duydum ben hiç büyük klüplerle oynamadığım için böyle bir şey görmedim...

Chelseayle oynamak zevkli olmazki çünkü kadro kurulmuş,para bol ben daha çok küçük takımları alıp büyük yerlere getirmeyi seviyorum....

Mesala Ankarasporla Şampiyonlar Ligi Yarı Finali,Uefa Kupası.İskoçyayla Dünya Kupası Yarı Finali ki Brezilyaya karşı 1-0 öndeydim son 15 dakkada 2 gol atıp elediler beni...

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Chelsea ile başladım oyuna,Abramovich kafasına göre transfer yapıyor .Nasıl iş anlamadım
                      bende de aynısını yaptı..yıldız transfer yapmayıp hep genç oyuncular aldım..başkan kızdı ve inzaghi yi yıldız transfer diye almaya çalıştı..Allah'tan transfer sezonu bitti de alamadı..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bende de aynısını yaptı..yıldız transfer yapmayıp hep genç oyuncular aldım..başkan kızdı ve inzaghi yi yıldız transfer diye almaya çalıştı..Allah'tan transfer sezonu bitti de alamadı..
                        ilk kez duyuyorum. Bende Birara Ingiltere'de oynamak istedim. 2 kere Chelsea'de 1 kere Liverpool'da oyun basladim. Basima hic böyle seyler gelmedi. Sonra zaten oyun beni sarmadi sildim.
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bende ilk kez duyuyorum da kardeşim daha ne istiosunuz işte transferle uğraşmıosunuz ne güzel sadece takıma odaklanın daha başarılı olabilirsiniz ben transferle uğraşmaktan oyuncuların isimlerini unutuom

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bende ilk kez duyuyorum da kardeşim daha ne istiosunuz işte transferle uğraşmıosunuz ne güzel sadece takıma odaklanın daha başarılı olabilirsiniz ben transferle uğraşmaktan oyuncuların isimlerini unutuom
                            Transfer isi cok hosuma gidiyor benim De su aralar bi ara verdim fm `ye Splinter Cell Double agent oynuyorum xbox360 imda(h)
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• transfer yapmak tam manasıyla beceri işi aldığın futbolcu çok kaliteli birisi çıkınca ve senden daha iyi takımlar onu isteyince sende büyük paralara o adamı satınca transferden anlıosundur....

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Transfer isi cok hosuma gidiyor benim De su aralar bi ara verdim fm `ye Splinter Cell Double agent oynuyorum xbox360 imda(h)
                                kardeş kaçıncı sezondasın avrupada başarı war mı ...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X