Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kaç tane hazırlık maçı oynadın?
    ya bu hazirlik maclari önemli mi? ben genelde her sezon öncesinde 2 tane oynarim. birisi siradan bir takimla diger avrupanin bir deviyle ve hazirlik acisindan yetiyor genelde her sezona cok iyi baslarim. acaba daha fazla mac yapsam daha iyi baslarmiyim?
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

kaç tane hazırlık maçı oynadın?
      2 tane kupa hazırladım yani toplarsak 4 maç yaptım...

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya bu hazirlik maclari önemli mi? ben genelde her sezon öncesinde 2 tane oynarim. birisi siradan bir takimla diger avrupanin bir deviyle ve hazirlik acisindan yetiyor genelde her sezona cok iyi baslarim. acaba daha fazla mac yapsam daha iyi baslarmiyim?
        önemli olan kimle oynadığın değil yani büyük küçük farketmez.oyun sistemi oynadıkça oturuyor.hazırlık maçlarının çok önemi var,fakat takımı yormadan fazla yükleme yapmadan takımı oynatmakta fayda var
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

önemli olan kimle oynadığın değil yani büyük küçük farketmez.oyun sistemi oynadıkça oturuyor.hazırlık maçlarının çok önemi var,fakat takımı yormadan fazla yükleme yapmadan takımı oynatmakta fayda var
          aynen öyle kardeş çok ağır bi şekilde yapınca ilk onbirden en az 3 kişi sakatlanıo bende g.ünal sakatlandı ve tam 6 ay sahalardan uzak kalacak

Yorum

• arkadaşlar bana acele öneri lazımm !!!! ya benim 2. sezonum ve takımda 7 tane yabancı war ya satamıorum bunları nasıl yapıcaz yardımm!!!!

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aynen öyle kardeş çok ağır bi şekilde yapınca ilk onbirden en az 3 kişi sakatlanıo bende g.ünal sakatlandı ve tam 6 ay sahalardan uzak kalacak
              öyle star oyuncuya o kadar yükleme yapma.arkasında oynayan önliberoya konsüyon ve kanat adamlarına bol bol çabukluk teknik taktik idmanı yaptır
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar bana acele öneri lazımm !!!! ya benim 2. sezonum ve takımda 7 tane yabancı war ya satamıorum bunları nasıl yapıcaz yardımm!!!!

İlk önce satmak istediğin oyuncuyu "Player Interaction" kısmından "Offer to clubs" ile kulüplere öner,fiyatını düşük tutarsan daha kolay satarsın,yine olmadı fiyatını 0 yap.
                Yine de taliplisi çıkmazsa yine player interaction-release on a free-offer mutual termination ile sözleşmesini karşılıklı feshetmeyi öner.Kabul etmezse tazmimatını ödeyip göndereceksin (tazminat yüksekse yönetimin izin vermez).
                Yine olmadı sözleşmesi bitene kadar sende,başka çaren yok...
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Oyuna baslayinca futbolculari tanimak icin baya bir mac yaparim ama sonraki sezonlar 2-3 tane anca. Sistem acisindanda sorunum olmuyor zaten 4 sezondur ayni sistemi kullaniyorum ve hala kimse cözemedi
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• iddaa da ligler bitti.sadece iskandinav ligleri devam ediyor.bende iskandinav liglerini seçip oynuyorum.iddaa oynarken yardımcı olsun diye

Yorum

• avrupada başarılarınız warmı arkadaşlar benim 2. sezonum avrupadaki en büyük başarım uefa da grupda 4. olmak ...?

Yorum

• arkadaslar bir ara FIFA baslığı vardı silindi mi haberi olan var mı acaba ???tabi aranızda bu oyunu oynamayı sevnler varsa tanısıp maç da yapabiliriz (kornerden gol atmam söz..)

Yorum

• walla ben görmedim fifa başlığı bende çok sewerim fifayı ama kornerden sadece bir golüm war hemde szymekle...

Yorum

• açalım o zaman bi başlık he heh

Yorum

• ya bu albayarak fm bile cimri
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Oyunculara idman programı yaptırıyormusunuz? ve nasıl?
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X