Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Recep İvedik 2 Sinemalarda

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kral adam yahu
    En son Tayfun tarafından düzenlendi; 02.02.2009, 16:59.
    .

Yorum

Şahan gökbakar: Film yapmak istiyorum bu serinin 3,4.sünü çekmek istiyorum.

Birgün herkes trabzonsporlu olmasın! bırkında o ayrıcalık bize kalsınn!!

Yorum

Adam bir şekilde güldürüyor
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adam bir şekilde güldürüyor
          Ve bir kere güldürüyor Filmi ikinci kez izlediğimde komik olmadığını, hatta tam tersi iğrenç olduğunu anlamıştım. İkincisinin de senaryo olarak pek bir düşünülmüş olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden bir defa izleyeceğim ve mutlaka sinemada izleyeceğim
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Az kaldı, sabırsızlıkla bekliyoruz...

Yorum

bekliyoruz gelsinde izleyelim

en merak ettiğm film eleştirmenleri hangi yönünü kötüleyecekler

Yorum

Operasyon Valkyrie başlamadan önce verilen fragmanını gördüm ve beğendim
                Ayrıca Nefes isimli filmde sağlam gibi .

Yorum

• Biletimi almış bulunmaktayım

Yorum

İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biletimi almış bulunmaktayım
                    Hayırlı olsun o zaman ağbi iyi gülmeler Ben de bugün yarın alırım sanırım .

Yorum

Recep İvedik 2'ye +13 yaş sınırı konmuştur herkesin bilgisine .
                      Kaynak : İnternethaber.com

Yorum

desenize yine kopacağız ...

Yorum

İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Recep İvedik 2'ye +13 yaş sınırı konmuştur herkesin bilgisine .
                          Kaynak : İnternethaber.com
                          Bu kötü haber işte. Bende 10 yaşındaki oğlumla gidecektim. Recep İvedik hastası İlk filmi izledik. Neden 2. filme +13 koydular anlamadım. Neyse o zaman ben sinemada izlerim. Cdsi çıkınca da oğlan da izler artık.

Yorum

İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kötü haber işte. Bende 10 yaşındaki oğlumla gidecektim. Recep İvedik hastası İlk filmi izledik. Neden 2. filme +13 koydular anlamadım. Neyse o zaman ben sinemada izlerim. Cdsi çıkınca da oğlan da izler artık.
                            eksik bilgi var orada..haberlerde izledim +13 A imiş..yani 13 yaşından küçükler (7 yaşına kadar) ailesi ile izleyebilecekmiş..

Yorum

İlk olarak Akın_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eksik bilgi var orada..haberlerde izledim +13 A imiş..yani 13 yaşından küçükler (7 yaşına kadar) ailesi ile izleyebilecekmiş..
                              O zaman iyi. Oğlumla beraber gidebilirim yani

Yorum

İlk olarak Akın_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman pek sorun olacağını sanmıyorum . 13 yaşından küçük olan çoğu kişi zaten tek başına sinemaya gitmiyor .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X