Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Ve bir kere güldürüyor Filmi ikinci kez izlediğimde komik olmadığını, hatta tam tersi iğrenç olduğunu anlamıştım. İkincisinin de senaryo olarak pek bir düşünülmüş olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden bir defa izleyeceğim ve mutlaka sinemada izleyeceğim
Recep İvedik 2'ye +13 yaş sınırı konmuştur herkesin bilgisine .
Kaynak : İnternethaber.com
Bu kötü haber işte. Bende 10 yaşındaki oğlumla gidecektim. Recep İvedik hastası İlk filmi izledik. Neden 2. filme +13 koydular anlamadım. Neyse o zaman ben sinemada izlerim. Cdsi çıkınca da oğlan da izler artık.
Bu kötü haber işte. Bende 10 yaşındaki oğlumla gidecektim. Recep İvedik hastası İlk filmi izledik. Neden 2. filme +13 koydular anlamadım. Neyse o zaman ben sinemada izlerim. Cdsi çıkınca da oğlan da izler artık.
eksik bilgi var orada..haberlerde izledim +13 A imiş..yani 13 yaşından küçükler (7 yaşına kadar) ailesi ile izleyebilecekmiş..
Yorum