Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Recep İvedik 2 Sinemalarda

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlkine sınıfça gidip baya gülmüş,eğlenmiştik.Bakalım mezunda olduk,tekrar toplanıp bütün sınıf gidebilecekmiyiz.

2'de çıksa giderim,3'te,4'te.

Yorum

filimin ucu açık kalmışdı gelmesi lazımdı yakışır zaten şahana
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yani ikinciside umrumda değil
        Başlık bunu da sormadı...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

O kadar saçma sapan film varki bunların yanında Recep İvedik filminin tartışılması komik.İnsanları güldürüyomu güldürüyo.Olay bitmiştir.
          Şahan o rolü çok iyi giydi üstüne kolay kolayda çıkarmaz.
          Özkan SÜMER

Yorum

tvde yayınlanan fragman mı yoksa Turkcell reklamı mı ??
            Bordomavi.net

Yorum

İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tvde yayınlanan fragman mı yoksa Turkcell reklamı mı ??
              Tam olarak bende anlayamadım.Turkcell filme sponspor olmuş olabilir.
              Özkan SÜMER

Yorum

Ben bu adamıda,filminide,canlandırdığı rolüde hiç tasvip etmiyorum.Kendini komedyen zannedip abuk-subuk küfür ve hakaretelerle insanların direk fiziksel görünüşlerine resmen hakaret eden birisinden kesinlikle komedyen olamaz.

Bakıyorum piyasaya herkezde bir Recep ivedik havası ve onu taklit etme uğraşı, nasıl; 8-10 yaşındaki çocuklar bile karşısındakinin yaşı ne olursa olsun ''konuşma-leyn,kes-sesini leyn'' diye hitap ediyor.Aferin bize ki gençlerimize neleri öğretiyoruz.

Kazandığı para veya yaptığı gişe hasılatı beni hiç ilgilendirmez,herşey para demek değildir,(Amerika dünyaya 2 şey satar 1.)silah 2.)sinema, neden sinema bu kadar önemli bir düşünelim.) bu benim şahsi düşüncemdir.

Bu adam gitsin de önce Beyazıt Öztürkten komedyen nasıl olunur nasıl mizah ve espri yapılır öğrensin.
                BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

ben ilk ini de izledim bunu da izliycem

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başlık bunu da sormadı...
                    2. film ile alakalı yorumum bu. soru sorulmuyor bana yani.

Recep İvedik 2 Geliyor bu cümledeki soru öğesini bana gösterin başka bir şey demiyeceğim.

Mesela her başlıkta soru mu var?

Bu kadar kasmaya gerek yok

Yorum

1i izlemedim heralde 2yi de izlemem

hayranları için güzel olur Tvye de ara verecekmiş
                      Hadi eyvallah..

Yorum

İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben bu adamıda,filminide,canlandırdığı rolüde hiç tasvip etmiyorum.Kendini komedyen zannedip abuk-subuk küfür ve hakaretelerle insanların direk fiziksel görünüşlerine resmen hakaret eden birisinden kesinlikle komedyen olamaz.

Bakıyorum piyasaya herkezde bir Recep ivedik havası ve onu taklit etme uğraşı, nasıl; 8-10 yaşındaki çocuklar bile karşısındakinin yaşı ne olursa olsun ''konuşma-leyn,kes-sesini leyn'' diye hitap ediyor.Aferin bize ki gençlerimize neleri öğretiyoruz.

Kazandığı para veya yaptığı gişe hasılatı beni hiç ilgilendirmez,herşey para demek değildir,(Amerika dünyaya 2 şey satar 1.)silah 2.)sinema, neden sinema bu kadar önemli bir düşünelim.) bu benim şahsi düşüncemdir.

Bu adam gitsin de önce Beyazıt Öztürkten komedyen nasıl olunur nasıl mizah ve espri yapılır öğrensin.
                        Amerikan sinemasını övdüğünüze göre Amerikan Pastası adlı filmi izlemediniz bence . Recep İvedik'in bu kadar toplumsal soruna neden olduğunu ve gençlerimize kötü örnek olduğunu düşünüyorsunuz . Amerikan Pastası adlı film de komedi filmiydi ancak çok açık seçik ve kültürümüzle uyuşmayan şeyler vardı . O filmde gençlerimize bir şey olmadı da bu filmde mi oldu ? Bence illaki muhalefet olmak için değil de yapıcı ya da dengeli eleştiriler yapılırsa o zaman sözler değer kazanır . Aksi taktirde kuru kalabalığın kuru bir şekilde yaptığı karalama olarak kalır .

Yorum

İlkinde çok gülmüştüm, bunuda bekliyorum
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Belki çoğu kişi görüşlerime katılmayabilir ama son yıllarda terbiyesizlik espri diye reyting,prim yapmaya başladı. Bunların başındana şahan(recep ivedik) ve komedi dükkanı(özellikle trt'ye geçtikten sonra) geliyor. Cem yılmaz vs... sayabilirim. Espri yok ortada ama bolca küfür var. Bu mudur yani espri anlayışı? Yoksa hep böyleydi de büyüyünce mi farkettik?

Yorum

İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Belki çoğu kişi görüşlerime katılmayabilir ama son yıllarda terbiyesizlik espri diye reyting,prim yapmaya başladı. Bunların başındana şahan(recep ivedik) ve komedi dükkanı(özellikle trt'ye geçtikten sonra) geliyor. Cem yılmaz vs... sayabilirim. Espri yok ortada ama bolca küfür var. Bu mudur yani espri anlayışı? Yoksa hep böyleydi de büyüyünce mi farkettik?
                              cem yılmaz yıllardır bunu anlatmaya çalışıyor aslında..

sokakta olanı perdeye yansıtıyor.. kusura bakmasın kimse ama sokakta, evlerde kısaca her yerde bolca küfür kullanıyoruz.. bunu sinemada görmek neden şaşırtıyor ben de bunu anlayamıyorum

GORA'daki arif ışık tiplemesi realist bir gözle baktığımızda sokaklarımızdan biri gibi değilmiydi?
                              şahan bunu biraz abarttı sanırım..
                              Hadi eyvallah..

Yorum

Ben böyle bir kültürün veya kültürdeki yozlaşmanın televizyon,dergi,internet(bizde da tabii ki kusur var) gibi araçlarla ülkemiz insanına empoze edildiğini düşünüyorum. Kendi kendine olacak şeyler değil çünkü

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X